Момче или момиче?

• 13 169
  • 316
  •   1
Отговори
# 165
  • София, център
Момиче!

# 166
МОМЧЕ   Sunglasses

# 167
две момичета

# 168
Ако искаш "статистически" да разбереш кои са повече, отвори сайта на Националния статистически институт (макар да не е мн лесен за ориентация). Там се вижда, че през последните години се раждат повече момчета. Напр за 2008: http://www.nsi.bg/SiteMap/SiteMap.htm
"Броят на живородените момчета (39 986) е с 2 260 по-голям от този на живородените момичета (37 726), или на 1 000 момчета се падат 943 момичета."

Иначе има повече жени, защото жените имаме по-голяма продължителност на живота.

# 169
# 170
  • Пловдив
момиче

# 171
 newsm56 кифличка

# 172
Момиче  Heart Eyes, искам още едно  Grinning!

# 173
Имам си момче , а скоро ще се появи и момичето . Wink

# 174
Няма нужда от тема по въпроса - в сайта на НСИ има данни колко момчета и колко момичета се раждат... определно данните там биха били по-показателни от една тема в този форум, колкото и да е посещаван форума, не е представителна извадка. А иначе - от малка исках момче, имам две момичета...

# 175
Noel, ти учила ли си математика?
Анкетата до тук показва, че са се разписали майки на 192 момчета и 190 момичета. Тенденцията е точно обратната.
Да, учила съм, при това с отлични оценки. Да беше сметнала процентите. Лесно се събират. Ти някаква специална формула ли използваш?
А замисляла ли си се, че между временно между моя пост и твоя още доста майки са гласували, така че съотношението може и да се е променило. Както видя по-горе разликата е минимална и постоянно се променя /както пишеш и ти самата - става въпрос за няколко бройки/.

# 176
  • област Софийска
Момиче  Peace

# 177
  • into the blue
Момиче и момче.   dancing

# 178
  • There I was on a July morning
Noel, ти учила ли си математика?
Анкетата до тук показва, че са се разписали майки на 192 момчета и 190 момичета. Тенденцията е точно обратната.
Да, учила съм, при това с отлични оценки. Да беше сметнала процентите. Лесно се събират. Ти някаква специална формула ли използваш?
А замисляла ли си се, че между временно между моя пост и твоя още доста майки са гласували, така че съотношението може и да се е променило. Както видя по-горе разликата е минимална и постоянно се променя /както пишеш и ти самата - става въпрос за няколко бройки/.

Не е коректно да събираш проценти от майки с 1 с момче + майки с 2 момчета, трябва да се събира броя на децата, а не процентите. Ако ще правиш статистика, трябва да е точна.
А между моя и твоя пост има няколко минутки, така че никой не е гласувал.  Wink

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 20:54 от Скубиду

# 179
Момче и момиче  Peace

Общи условия

Активация на акаунт