1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 86

• 21 391
  • 456
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Ани хубави снимки  bouquet, само не мога да видя, Онур, коя носи на ръце и защо Берг се е хванала за главата!  Naughty Не е ли доволна от резултата!
Oнур носи на ръце шехерезада която е припаднала като е видяла резултата. А се е хванала за главата защото не може да повярва колко много фенки има нейният Халит/Онур  Joy
Това са снимките от Мари Клеър списанието.

# 302
Мелек и шехерезада

# 303
  • Plovdiv
АННА, не разказа нищо за концерта!
Пак за нашето настроение се грижиш. Нищо лошо няма в това.
На чаршафа , който разпъна снощи , много птички от клон ОНУР склониха главички.
Напарфюмиранки, с настроение, хубавко им беше на всички!
Само една група АСИстенти недоволстваха! Нямаше място за тях!
Сега излизам с настроение на работа!
На всички пожлавам приятен ден!

smile3525 smile3525 smile3525

# 304
  • София-Банкя
Много хубави снимки, но израза на лицето на Берг излъчва огромна болка и не знам как да разчитам това

# 305
  • София
Ани хубави снимки  bouquet, само не мога да видя, Онур, коя носи на ръце и защо Берг се е хванала за главата!  Naughty Не е ли доволна от резултата!
Oнур носи на ръце шехерезада която е припаднала като е видяла резултата. А се е хванала за главата защото не може да повярва колко много фенки има нейният Халит/Онур  Joy

Ани, ако иска да вярва , Naughtyтова е положението,

преднината продължава да расте , вече е 5 150 000  bouquet  bouquet  bouquet

Напомням :

http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=715
                             41 - 10

# 306
Несигурност че има много конкуренция...а пък българските жени са едни от най красивите в света  Peace не са за подценяване

# 307

Ани, ако иска да вярва това е положението,

Напомням :

41 - 10
Ами то не е за вярване...резултата е невероятен и само се моля  baby_neutral канал Д да спре класацията днес  Peace

# 308
  • София

Ани, ако иска да вярва това е положението,

Напомням :

41 - 10
Ами то не е за вярване...резултата е невероятен и само се моля  baby_neutral канал Д да спре класацията днес  Peace

Искам и аз още днес и още сега,   а сега наистина тръгвам на работа!  Hug

# 309
Не смея да се зарадвам истински, да не предизвиквам дявола. Дано Канал Д да прекратят гласуването докато водим.
Севи, Ани   bouquet
Вие сте като оазис на тръстиката.
С голямо съжаление тръгвам на работа. Дано някой качи интервюто при Гала да го видим и ние довечера.
Лек ден и спорна седмица!
 Hug Hug Hug

# 310
Това е Тарду....

http://www.youtube.com/watch?v=nXS0yB2uNXQ

пак на турски

някой може ли да преведе какво казва тарду?благодаря!

# 311
2част с Берг

За мен тези хора винаги ще са специални.имаше и стресови моменти.вие което гледахте на живо,но ние никога не сме се обидили /огорчили/.днес ни е последния ден в холдинга.и на мен ми е много мъчно.понякога ми идва да заплача.ще ми е мъчно за тези места ,за сцените.хората ще ми липсват.колкото и да съм си казвала понякога стига,много се изморих мисля че много ще ми е мъчно и ще се затъжа за тях.не сме имали никога проблеми.винаги бяхме щастлив екип.
понякога като се събудя сутрин е имало моменти да съм се чувствала много изморена,но не е било заради /породено /от работата.а от атмосферата извън работата ми съм била много уморена.имало е моменти в които съм казвала  да свърши тази работа ,искам да си почина, Но сега като погледна  след края на ''1001 нощ'' в живота ми ще има една огромна празнина.аз съм човек който е обвързан с живота си, с миналото си,и всъщност не знам какво ще правя.
ще има театър ,извън него  , преди 1001 нощ арабския свят ме позна с ''долината на вълците'' там играх едно арабско момиче.киното за мен е много омагьосващо.искам в киното да се снимам.искам да играя роли различни от на шехерезад.аз съм една актриса ,не съм шехерезада ,аз съм бергюзар.искам да продължа живота си играейки различни роли.но до смърта си искам да играя.
?
аз мисля че за мен не би имало никакъв проблем.защото съм актриса и моята работа е /като без граници/
и преди това ви казах в първия ми филм играх арабско момиче,да говориш друг език,да играеш друг човек,човек от друга нарадност е много приятно. чуваме какво правят колегите ни в другите сериали и сме радостни за това.аз бих била щастлива да играя в арабска продукция ,филм, сериал или нещо друго.ако имам тази възможност бих я използвала и бих била щастлива.

?
и в турция го имаше това нещо.когато се показаха първите серии ,а и продължава вече от 3 год.даде голяма гласност.улиците опустяваха когато се излъчваше 1001 нощ през вторниците.всеки очакваше епизодите.това е много хубаво чувство.но е нещо което аз не мога много да го разбера.защото не живея стова в живота.аз като вляза в дома си и затворя вратата,обличам си пижамите и съм си същата бергюзар.не ставам бергюзар корел.но пак като актриса, в първата игра,в първото шоу в което ме познаха и да си сред тази работа ми е и трудно малко и защото в работат си ще очаквам този успех ,това равновесие,същата тази професионалност ще очаквам,но не знам как да ви го кажа.едно голямо щастие,малко объркване,малко страх.

?
сами да го намерят,няма нужда да са шехерезада ,да са бергюзар.мисля че сами в живота си ще изберат правилното.това с което трябва да се запомни шехерезада/да се вземе за модел/  мисля че е уважението и към работата си ,жена с програма,но според мен понякога нервна,да не бъдат толкова импулсивни.да не отписват с лека ръка така всичко ,искам да кажа че моя живот е така.

?
да фотографията ми се струва че освен хоби в живота ми ,което е голяма част от живота ми мисля че ще излезе извън границите само на хоби.най много отделям време на снимането.преди рисувах , но  мисля че нямам дарбата  за това,като всеки друг обичам много да чета,да гледам филми,обичам да пея,но това не е професионално,но най голямото ми хоби е фотографията.

?
имаме си департаменти .и за костюми си имаме департамент.в сериалите  в тр ,мисля че и по света е така,например хората от отдела за костюми дават поръчка към тези складове/хранилища/ и те ни дават костюмите си да ги ползваме.но това си е моя вкус и ,но съобразено и с характера на героинята се обличах.първо всичко беше начертано,определено,ризите и,роклите и ,косите и,но тези магазини са в турция.според мен и в арабския свят и в тр беше станало така ,освен тези магазини бяха направили и серия от модели на шехерезада.мисля че това и в арабския свят може да се случи.

?
когато отида в чужбина,приятелите ми ми се чудят,защото вместо да обикалям по магазините аз само  снимам,местата които за пръв път съм видяла искам да ги проуча,харесва ми това,харесвам историята,не обичам да ходя по магазините/шопинг/,защото много се изморявам.но когато отида да си купя нещо тъй като си знам размера го вземам без да меря.не обичам да прекарвам много време по магазините.

?
през този сезон ще има много вълнуващи епизоди.серии в които цялото равновесие се губи.ще се случат  неща които зрителя въобще няма да  очаква.не мога друго да издам,но отношенията между онур и шех няма да вървят все така,ще има и изкачвания и падежи,според мен зрителя много ще се вълнува.

край с интервюто на берг.

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 09:29 от sevi_nil

# 312
Айдееееееееееееее. "На кафееееееееееее"-ОНур поздрави на български Simple Smile

# 313
Започна Онур

# 314
Охоо,Халит проговори български Hug

Общи условия

Активация на акаунт