1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 86

• 21 461
  • 456
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро и от мен Wink И аз се мятам на ентера и така до победата Mr. Green

# 76
Здравейте! Вече май ще я кяряме само на "Запис. Тук съм. Гласувам."  Joy Joy Joy
Днес съм сама цял ден и ще го посветя на гласуване. Включвам три компютъра и започвам.

Ани благодарности за снимката на Ататюрк. Нямам търпение да видя Халит в тази роля. Сигурно ще е перфектен.
Лек ден на всички!

sevi_nil страшна си!  smile3525

# 77
  • София
И аз съм тук. Както някой писа в предната тема  всеки филм вече ще сравняваме с 1001 нощ. Той ще е скалата, с която ще мерим другите. Иколко ли ще се връщаме назад и ще го гледаме..........
Да, сега с него сравнявам "Мелодия на сърцето".

# 78
И аз се включих.Сложете един от голямите лак за нокти върху е.........и едновременно с 10-ката.Става много бързо. Аси вдигнаха 200000 гласа само за 15 мин.Явно правят същото.Давайте всички.Аз мога само през почивните дни и вечер за малко.

# 79
През експлорера.

# 80
  • Стара Загора
и аз съм тук  ! застъпвам  Simple Smile

# 81
sevi_nil,  благодаря ти, скъпа, невероятна си  newsm51 newsm51 newsm51

# 82
  • Plovdiv
Ето ,че на 13 число на някои като мен им върви!
Свърших толкова бързо една важна работа, че нямам думи!
Тръгвам към тръстиката при Онур и ако там заспя  ще е резил!

Joy Joy Joy Joy

# 83
  • планетата Земя и по точно до морето

newsm80  261uu newsm80  261uu newsm80  261uu ukliam1 #Milti ukliam1 #Milti 

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 13:19 от Ari888

# 84
 Heart Eyes
Toplam Oy:120106330
На коя страница са тези другите от АСИ? Rolling Eyes
Щракам и аз от известно време!
Помагайте!Не може другите да ни минат! Crossing Arms Толкоз труд , на вятъра! Naughty

# 85
Toplam Oy:120006450-1001 нощи

Toplam Oy:120154425-аси

Момичета имаме може би два дни само според публикацията за ожесточената борба на феновете за първо място-нямаме време ,нужна ни е желязна стратегия за да победим.Имаме този шанс,можем,искаме и трябва да го направим!Борбата наистина е към своя край,виждаме феновете на аси как се борят,ние сме по-малко, но имаме воля! Аз целунах компа тази сутрин-4 часа не ме изхвърли Д-то и си цъкаше без проблем. afwitch и събота и неделя няма да пиша тук,е ако се наложи само-за да съм 100% точкоползотворна!Да си пожелаем късмет и каквото сабя покаже-нали сме цяла армия вече и сме накрая на войната newsm53 newsm80 newsm80 newsm80

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 12:28 от katerina0007

# 86
Ето ,че на 13 число на някои като мен им върви!
Свърших толкова бързо една важна работа, че нямам думи!
Тръгвам към тръстиката при Онур и ако там заспя  ще е резил!

Joy Joy Joy Joy

mar_tomova,  що резил, бе, душа, к'во по-хубаво място за спане от това, и в тая компания  Heart Eyes  Joy Joy Joy
 smile3501 че си свършила работа, нямаш грешка

katerina0007 , защо мислиш, че имаме 2 дни, аз не видях срок, може да съм пропуснала  newsm78

SunshineMery Аси са на 3-та,    bouquet Hug че си се включила

връщам се знаете къде  Laughing Wink

# 87
Аууу,че тия са много смешни,бе! Mr. Green АСИ    Close
 И в момента пак водят!
Давайтее! Praynig 
пенда Hug

# 88
Зареждам пак! Снощи не помня до кога бях на линия и с двете машини, добре че мъжо проявява някакво разбиране  Joy

# 89
Пенда от превода на sevi_nil :
Продължава гласуването за''Любима  /най-харесвана/ двойка от сериалите'' организирано от канал Д.
В гласуването водят двойката Шехерезада и Онур,които и в живота са двойка влюбени.
С малка разлика ги следват Аси и Демир от сериала ''Аси''.
Гласовете минаха 70 млн.. Между двойкате на 1 и 2 място се води съревнование.
На 3 -то място със 16 млн .са Бенну и Керем,а Аслъ е Дениз от ''Кавак йелери'' са с по 15 млн.
Гласуването ще продължи и в предстоящите дни.
Севи ни го е превела в четвъртък- по мое мнение  е възможно в понеделник да го спрат,не знам,само предполагам пък и доста се измъчихме!

Общи условия

Активация на акаунт