КГБ = Клуб на Готините Баби - 78 :)

• 21 937
  • 449
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ехеее, прибрахме се вече, че се заоблачи, ато се оправи отново. За днес, стига толкоз.
Виждам, че спрятате срещичка, но за съжаление аз ще пропусна. Ние в неделя сутринта тръгваме за Рибарица.
Ще докладвам другата неделя. И дано има много хубави вести да чета като се прибера.
Жабче, представям си го Краско. Пу-пу.

# 256
Ха здравейте и от мен.
Радвам се че се върна доброто настроение в тимичката.
Яжка честитоти аватарче много си хубава.
Зиче ха честито ви покупки.
Да тропнеш едно хорце и за мен.
ВИЕ двете с Жабче голяма тема сте захвана ли преди вечеря.
Да ви е сладко. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 257
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Римар , къде маахте гащи днес?
Вчера взехте ли от Джъмбото ръкавелките или и
други покупки направихте?  Laughing
И аз се надявах да вземе да завали , та да ме отмени с поливането.  Peace

Мони , аз поне съм вечеряла , ма да му мислят другите.  Joy

# 258
                     Аз като работя в ДГ не ми се гади! Laughing Така свикнах ,че хич и не усещам! Laughing
                     Жабче,айде чакаме от към Драгалевци новия Бербатов!Вече си имаме олимпийска надежда в плуването давайте да вземем и футбола!Да го видим Краско в Барса! Peace А на срещата не ти да ни гледаш,а ние теб,че при нас промяна няма,но при теб ....забравих вече колко минус сложи,ама знам,че е мнооооого!
                     Георгенче,не си пропуснала ,ама аз нямам време да я довърша! Embarassed Около мен бол народ и не се получава.Пък вечер трябва и дедито да го видя,че него съм го зарязала тотално! Laughing А облаците за сега поразминаха,ама ще видим какво ще стане после.Старците ме сбъркаха днес!Дано обаче тревогата е била фалшива и да се размине с малко! Praynig
                     Мастърче, за всички ще има!Аз още не съм го обрала цялото.Само тези зрънца дето са узрели!А има още много!
                     Зиче,като тропкаш хорце айде и едно за мен !Давай Елено моме за мен!Днес на една колежка се е родила правнучка и е точно Елена!
                     Айша,ще го гледаш Пламен след срещата! Laughing Ако трябва взимай и снимка та да го успокоиш,че само него гледаш!Аз си носех една на дядото ,ама съм я потурчила нейде из протмонетата! Mr. Green Той обаче не знае!

# 259
Ееее момичета- радвам се ,че облаците в темичката ни са се разсеяли и вече си говорим с обичайния тон Hug Hug Hug Hug

Зиче- честити ви покупки.И аз имам нужда от сутиени ,но трудно си намирам - едно че съм претенциозна  Mr. Green Mr. Green ,но и размера ми е от по-големите Joy Joy Joy
аз се смея ,но наистина ми е кахър като си търся newsm78 newsm78

А елено моме - хорото де ,е  от хората,които не мога да играя. А уж се пиша хоротропка Mr. Green Mr. Green и винаги гледам със завист като се играе Embarassed Embarassed Embarassed

# 260
Дидка , заковах 26.2кг. , остава ми още към 1.5-2кг.  Peace
Но и така си се Аресвам.  Laughing
А я кажете от 18 ч. ще е срещата , но къде?
Та евентуално да знам на къде да се опътвам след сватбата.  Peace

# 261
                  Ооооо,Жабче,тия 1-2 килца за теб са бели кахъри!Ще ги гътнеш за една-две седмици!Ти си упорита  Peace
                  За срещата разбрах 18 часа ,неделя пред Халите!Дано съм разбрала правилно! Embarassed

# 262
И аз разбрах Халите , но понеже имаше предложение за
Борисовата градина и НДК , та викам баба да попита.  Laughing
Да нЕма недоразбрала после.  Mr. Green

# 263
  • в малка спретната къщурка
Ето ме пак тук.
Спонде боб,слизай от черешата.Че си и от Каварна.Нека и аз да имам с кого да си правя срещички Joy
Ще пиша после,че Фенчо си дойде.

# 264
На балкона е и Мачо и ми е драго да я видя ,
но и да се разпише разбира се.  Hug

# 265
Хайде и аз на хорцето - и на мен са ми любими
Елениното и Дайчовото - не обичам право.
Гъбче, на първата среща още ще те научим!
С тези хубави внучета и златните медали ще почнем да събираме при нас!
Дидия, радвам се, че слънцето се показва зад облаците вече!
Дано все така да е!
Римар, хубава почивка ви пожелавам - пък и мястото е чудесно!

# 266
  • Пловдив
МОНИ и на тебе да ти е сладка вечерята  Joy Joy Joy Joy Joy
Значи се очертава че за всички ще тропкам хорце няма да сядам тогава за да има за всички Hug Hug  Joy
ДИДИЯ да и е честита правнучката на колежката ти  Hug Hug
ФУРИЙЧЕ виж си мъжо пък има време за нас Hug Hug Hug
ГЪБЧЕ обещавам като се видим да те науча на това страхотно хоро  Hug Hug
РИМАР дано си изкарате страхотно почивката и времето да е с вас . Hug
Майка ми се обади преди малко и каза че такъв дъж валяло там че реки течали по пътя.И е запалила печката ,че станало студено . Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 267
Жабче, слушам и козирувам! Нали мама ме е учила да съм изпълнителна!
Първо да благодаря на всички ви за милите думи и хубавите пожелания по повод дипломирането ми! Много сте мили!!!
Утре с дечковците заминаваме за вилата - уж да си починем, пък ще видим!
Стана ми тъжно за това детенце и дори не смея да попитам мама какво му има, но пък ако има с какво да му се помогне, съм насреща!
Желая на всички ви прохладни и щастливи дни!

# 268
 И при нас поваля - този път без град и се захладня.
Много е приятно навън сега.
Благодаря ви за желанието да ме учите на елениното,ама да знаете ,че и много са се опитвали - и все безуспешно Joy Joy Joy Joy
Отивам да си нагледам манджичката - прясно зеле с доматки - по желание на щерките Grinning Grinning Grinning

И те така ще ни готвят и нагаждат - като остареем newsm78 newsm78   Embarassed Embarassed

# 269
  • София
     Хайде на хорото!http://www.youtube.com/watch?v=hSRV37UVl5Y&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=4Zg4j9JZ_F8&feature=related
     Ето ви хоро от моя край  http://www.youtube.com/watch?v=MBOjYqs9Vik&feature=related

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 20:31 от Яжка

Общи условия

Активация на акаунт