КГБ = Клуб на Готините Баби - 78 :)

• 22 378
  • 449
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Абе Таня ти с друг ник бе пиле  ooooh! и не можах да те позная  newsm78 newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy
За самолетите нищо не знам който знае ще ти помогне  Hug Hug

# 91
Такаа - изчетох писанията ви  Grinning

Мими - честит рожден ден със закъснение Hug Hug HugЛюбовта,здравето и късмета да са твои спътници ! Hug Hug Hug

Таня - добре дошла и от мене ! Hug Hug

Зиче - и на тебе със закъснение - благодаря за новата тема Hug Hug
Когато нещата се правят с мерак - резултата е налице ! Hug Hug Hug
За тебе  Hug Hug Hug

Днес ще ми е почивен ден - в смисъл ще работя,но поне съм седнала на стола Joy Joy Joy
В събота имаше доста фитнес на село,а вчера бях на гости на  мама свекърва. И там поработихме- с щерките чистихме стълбищата в къщата ,че слагаха плочки гранитогрес. Мале- прах,боклуци - но справихме се.
Тя иначе не се предава как да е аз да и върша дейностите,но я болеше крака ,та ще не ще Crazy Crazy

Хайде - до по-късно мили дружки ! Hug Hug Hug

# 92
Здравейте!
Днес ми е ден за подпис на борсата. Към 13ч. излизам, дано мааааалко да се заоблачи, че да не се пържа в собствен сос.
В момента чакам по Нова ТВ интервюто на Онур и Шехерезада в предаването на Гала.
Относно срещата, аз не се сърдя, то няма и за какво, просто констатирам, че няма интерес освен от мен, Яжка, Айша, другите си траят, даже като посочих дата 27-28 юни за да може и Жабка да присъства, глас в пустиня, никаква реакция от рода на МОГА или НЕМОГА, или УСТРОЙВАМЕ - НЕ МЕ УСТРОЙВА, ЩЕ ДОЙДА- НЯМА ДА ДОЙДА......
Надявам се във Варна до края на сезона да дойдат повече кагебейки, та да се видим макар и в камерен състав. Пък има още малко време до датата, може да помислите и да се състои, ако е живот и здраве, аз ще дойда. Важно е да се уточни бройката и да се преведе капаро на хотела.

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 12:39 от Танита60

# 93
  • Географският център на България-Габрово
Танче относно срещата аз отдавна съм писала,че до 9 юли графикът ми е плътно нареден.След 9 юли когато и където кажете за мене няма да има пречки,но само да не се ходи много и да има удобен превоз.Чакам дъщеря ми да си дойдат сега в четвъртък.Те имат желание за няколко дни да се отиде до морето.Спрели сме се на Обзор,така че Танче  ще минаваме през Варна и ако има възможност ще можем да се видим.Но това не зависи само от мен а и от дъщеря ми и зет ми,защото те командват парада.

# 94
Привет момичета, успях да се класирам, пред компа... newsm78
Цяла сутрин ходя по магазините. Купих грунд, цимент и други такива неща. newsm78
Благодаря за кафенцето, как само имах мужда от едно... Peace
Танче, ими в началото ще ти е много пусто... newsm78 Ама ще се чувате по често. Hug
Светле, според мен би трябвало да попиташ детенце... newsm78 Но крайното решение пак ще бъде твойто... newsm78 То каквото и да решиш има плюсове и минуси, и двата варианта. Hug
Жаки, човек има нужда и от малко спокойствие, от време на време. Peace

Пожелавам хубава и спокойна седмица!
И много на всичи!

За срещата за 27-28 незнам... newsm78 Мисля че децата тогава ще дойдат, за лятото... newsm78 Поне това е пред последната информация... newsm78

# 95
Дуня, ще се радвам да минете през Варна и да се обадиш!
Все едно аз да идвам в Габрово и да не се обадя на Деси и на теб, да се видим, "да плеснем с ръце и да се прегърнем"! Ще ти дам тел. на лични, те доста момичета го имат джиесема ми, и отвреме -навреме се чуваме, когато много ни се прииска да си чуем гласчетата. Ама човек се затъжва понякога, понякога му е криво и иска да чуе познат глас, да оправи настроението си просто.
Аз през м.Юли ще гледам внуците-близнаците, че градината им излиза във ремонт, но още не се знае от коя дата, че то на майстори вяра не може да се има, кога ще започнат и кога ще приключат, но ще намеря време, пък може и със тях да дойда, но ще стане!
Навън било ад, така каза Стефан, но след малко хуквам за борсата, че да не ОКЪСНЯВАМ много.
Приятен обяд, милички!

love001  grinning039 buria

# 96
Жабче,виж на какво не устоях и си купих за градината  Blush
От тук до края

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=360690&pid=12929852

# 97
Жабче,виж на какво не устоях и си купих за градината  Blush
От тук до края

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=360690&pid=12929852
Лелееее,Мери.....ма те и двете ще проговорят още малко бе....Много сладко нещо си си взела!!!

# 98
  • Видин
Танче, слагай капелата и тръгвай за подпис Grinning

МЕРИ, жабката е страхотна! Peace
Всичката тая цветна красота в твоята градина ли е? FlutterНаправо ми се напълни душата Hug

# 99
TheNMaster ,♥~Жаклин~♥ , радвам се че и на вас се хареса жабката  Laughing
Ето и моето смело момче на rafting в Кресненското дефиле /с обръснатата глава и на най-трудното място в лодката-първия вдясно /

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=389606

# 100
  • Видин
Мери, браво на него! Peace
Сигурно е събрал адреналин за много време напред Shocked
Аз само като гледам и ми настръхва косата.Водата е голяма стихия.Много е красиво и много... страшно едновременно Shocked

# 101
Браво! Да ти е жив и здрав!!!

Само се чудя каква смелост трябва та да се топнеш в тия мръсни води,дето не знеш какво е изливано.Че тия наши реки са толкова мръсни и екологията ни е чужда дума... ooooh! ooooh! ooooh! От това мен лично най- ме е страх....

# 102
  • София

Зиче чудесна тема си спретнала за кой ли път и стиховете са много верни.

Ето нещо за душата .....Знаеш ли, дъще,
какво ще ти струва
тази любов на шестнайсет години?
С вятъра още ти се лудува.
Защо ли се влюби, Боже, кажи ми!?

Майко, пораснах!
Ти помниш ли себе си?
Влюбена лудо - шестнайсетгодишна!
Пазиш дълбоко своите белези.
Тази любов е за тебе единствена!
Знаеш ли, дъще,
какво е да страда
сломено от мъка моминско сърце?
Често се случва в Живота да падаш.
Но... Бог да те носи на свойте ръце!

Мамичко, чуй ме!
Обичам - прости ми!
Мога да дам любов и на двама ви.
Падна ли, моля те, нежно вдигни ме!
С твоите сЪлзи промивай ми раните...
Знаеш ли, дъще,
колко е строга,
колко жестока е тази съдба?
Дори да се скиташ без цел и посока,
даром не дава се нищо в света.

Майко, аз знам
и нищо не взимам!
Ти ме научи, че пътят е черен.
Дори да си тръгна, аз пак ще те имам!
Но той, като теб, ще ми бъде ли верен?
Знаеш ли, дъще,
през сълзи копнея...
С него щастлив да е всеки твой ден!
Цвете красиво за теб ще посея.
Болката, дъще, ще отнема за мен!

# 103
Ох,Шпунц!Разчувства ме  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 104
  • София
Ох,Шпунц!Разчувства ме  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Това е целта на занятието.... Wink Wink Wink
 Едва ви изчетох. При мен само неприятности  и РАБОТА ...от която няма полза...
 Запалила ми се е главата и май ще липсвам от следващата национална среща,ама и вие не сте се засилили много освен Танита,Айша и Яжка Peace
  bouquet Добре дошла на новото Танче!

Общи условия

Активация на акаунт