Добър ден,дами!
Днес да чукам на дърво,бебо е решил да ми даде почивка...толкова е хубаво когато папка и спинка спокойно без ревове и писъци...
Изпратих и каката на бабин дом за няколко дена и сега имам време за себе си...то чак се чудя какво да правя...
Аз ваксините ги купих и трите и ги съхранявам в хладилника на вратата по съвет на педи.Каза,че трудно се намирали и е добре да ги взема наведнъж.
За акото , и аз вчера се бях притеснила,че няма,при положение,че досега не е пропускал да се оака поне по 2пъти...и снощи с голям зор така се беше омазал,че не само бодито ами и повивалника беше понапълнен.
600-те лв. ще ми ги преведат по сметка,но странното е,че ми казаха да ги чакам след 20.07.
,а подадох документи още предния месец...нормално ли е толкова да ги бавят близо 2 месеца?
влизай по често да се чуваме

и вън на въздух
Понякога съвсем малки промени в организацията на кърменето са напълно достатъчни. А и много по-добре е както казах бебчо да суче единствено от гърда, за да не се обърква при хранене с шише и не само разбира се.
) Сега са едни занимавки, компреси... Всеки път го почвам от засегнатата гърда, пък той нещо се мръщи и се дърпа... Та карам и двете май на всяко ядене.
Тя струва 61 лв, а май не се бие само веднъж!