Малкото най-добре се успива пред компа, което мен доста ме устройва

давах еспумизан и сабсимплекс обаче нищо.
, но така май ще се увеличи кърмата ми , нали ?
Няма от какво да се притесняваш. Когато откриете сметката пусни я тук. 

) взех си душче и чакам девойките да се събудят.И чакам...още чакам...май ще си почакам...Не че нямам домакинска работа, де...Ама просто ме мързи да стана от компа, пък и работата никога не свършва
И мойта я преведоха по банкова сметка.Не знам дали ги дават на ръка 

.

, въпросът ми е по колко трябва да яде едно 2-седмично бебе на едно ядене. Вчера му дадох 100 мл и след малко охкане и пъшкане заспа за около 5 часа и половина, но ми се вижда много за такова мъниче, боя се да не му разширя стомахчето
като кг е около 3500 сигурно вече но на 6 юли сме чак на педиатър. Тя ми каза (педито) да го държа по 30 мин на гърда, но той през 15 от тях спи или не суче, а само ме ползва за залъгалка. гумените залъгалки не ще само една на авент засмуква чат пат и това е иска на гърда и това си е
на мама голямото момченце 
Аз продължавам да се мъча с цеденето и ми отива голяма част от деня. И все съм напрегната колко ще събера. Трябва и да се събудя преди малчо поне половин час, за да има сутрешната си доза. А вече две сутрини ме изненадва и таткото трябва да го занимава, докато прибавя към запасите ми от вечерта малко нова кърма. Успявам първите три хранения да ги направя само от кърма, после каквото дойде. Въпросът е че малкият иска все повече и повече и не мога да му насмогна.
Ние в Дружба 2 парк нямаме, лутам се по улиците между блоковете и колите, които само прахоляк вдигат. В обраслите градинки между блоковете или няма пейки или бурените са до кръста и това разказва играта на сенната ми хрема. Започва един теч от носа ми , едно кихане, хората не искат да стоят до мен.
И тогава настъпва радост вкъщи.
А в началото имах много лек сън и скачах при всяко промръдване на бебо. Вие как сте в това отношение, трябва ли да се притеснявам, че няма да чуя, ако нещо притеснително стане