Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мога да направя, ако детето ми изпадне в истерия и започне да плаче?
Как мога да се справя с недостига на лекарството радедорм?
Къде в София мога да направя изследване за нивото на валпроат, по-специално Convulex, в кръвта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мога да направя, ако детето ми изпадне в истерия и започне да плаче?
-
Как мога да се справя с недостига на лекарството радедорм?
-
Къде в София мога да направя изследване за нивото на валпроат, по-специално Convulex, в кръвта?
-
Какви лечения използват невролозите за деца с епилепсия?
-
Как мога да получа Депакин без проблеми?
. Знам че не трябва ама и дадох от една шоколадова бонбона да си близне колкото да си нацапа малко езика, като и хареса само примляскава и се облизваше за още
морето ме зове в Слънчев Бряг
,а сигорно като ме няма ще изливат и върху мен помия но майната им на тези които не ме харесват,аз обичам почти всички в този форум.Пепиииии не се чухме с теб надявам се резултатите да са хубави,Танитка бързо оздравяване като се върна вече да сте забравили че сте били в болницата.
,ние тази година Ще пропуснем морето,Ще наблягаме на басейна,тази неделя мислим да направим сефтето,че 'умните' испанци до онзи ден правеха ремонт на басейна 
).
Сега чакам да стане 01.00 да му дам Нурофен че Панадола дето му го дадох в 21.00 почти не действа и още не е смъкнал под 37.5 температурата.
Сутринта ще търся друг лекар, но се чудя къде.Миро и Поли вече звънях на д-р Обретенова и тя утре е заета и отпада и този вариант