Епилепсия-тема 8

• 47 887
  • 626
  •   1
Отговори
# 585
Момичета ,докато си седях на работното място изведнъж се зачудих дали съм дала сутришната доза и колкото повече мисля толкова повече ми се струва че пропуснах.Той моят син свикна и сам си го иска след като се нахрани но от сутринта този момент ми се губи защото все бързаме.Кажете какво да правя ?Вие имате по-голям опит.Ние ще се приберем чак към 6 вкъщи и ще е дошло време за вечерното хапче?

# 586
Здравей Зизиволи и на мен ми се е случвало няколко пъти ,но не му давам повторно защото ме е страх да не го предозирам от един прием мисля че няма да стане нещо фатално,но трябва да внимаваме често да не  се случва.

# 587
Благодаря ти Ема!Така е трябва повече да внимавам и да си събирам ума. Hug

# 588
Гледала съм някъде ,в кутийка разграфени дните и във всяка преградка са сложени хапчетата за отделните дни и така може да се следи ,кога какво си дал!

# 589
  • София
Влизам тук и чета,чета последните страници само хубави новини от всички.  newsm10 За да не пропусна някой няма да изброявам поименно, но на всички деца желая все такива успехи за в бъдеще, било то в учението прохождането и развитието  smile3501

# 590

Гледала съм някъде ,в кутийка разграфени дните и във всяка преградка са сложени хапчетата за отделните дни и така може да се следи ,кога какво си дал!
Това е добро решение особено за такива завеяни като мен.Аз си направих един календар в който да отбелязвам след всеки прием /по съвет на Poka/  ама познайте колко отбелязвам .И това забравям.Май аз трябва да взимам хапчета за оросяване на мозъка.

# 591
Цитат
Май аз трябва да взимам хапчета за оросяване на мозъка
Само да не забравяш да ги пиеш! Mr. Green Joy

Госте здравей!  Hug

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 14:10 от Vanq 66

# 592
Цитат
Май аз трябва да взимам хапчета за оросяване на мозъка
Само да не забравяш да ги пиеш! Mr. Green Joy
newsm62 много добре казано  Joy

# 593
В аптеките има такива кутики.Ние си донисохме една такава от аптеката на Токуда.Само че аз си я разграфих на сутрин,обед,след обед и вечер.И е по лесно защото още от вечерта си пълня отделенията за другия ден.Така че не ги мисля вече кво имх да давам и по-колко.

# 594
зизиволи,и аз днес бях забравила сутришната доза
но се сетих след като се върнах от болницата
та бяха минали само два часа и ми я дадохме
явно и аз трябва да се замисля за такава кутийка или за хапчета за оросяване,защото не ми се случва за първи път
даже веднъж чак в 14 часа му я бах дала и изместих малко вечерната

# 595
Момичета а аз си мислих че само аз забравям и дори ме базикат да взимам мента,глог и валериан,но май има още като мен спокойно ще се оправим това е от стреса от напрегнатото ежедневие покрай децата.

# 596
  • София
Хайде и аз в кюпа на забравящите Embarassed При мен може да е от годините  Mr. GreenСериозно се замислям за нещо оросяващо даже скоро имаше промоция на Гинкобилобата, но не си взех а е трябвало Crossing Arms

# 597
Я колко кандидати имало за подържащи паметта лекове! Ще ви имам предвид!
Ама това съвсем сериозно! Peace

# 598
Ванчееееееееее! Mr. Green

# 599
крисики,май от гинкобилобата  няма ефект
една моя колежка го пи и нещо май няма ефект
на нас ни трябва по-силничко сякаш
и при нас стреса взема да си оказва влияние с това ,ч епропускаме
ванче,предложи нещо като за свои хора Joy

Общи условия

Активация на акаунт