LaRedoute.fr - 119 - Всичко за поръчката или намаленията започват на 24.06

• 33 462
  • 494
  •   1
Отговори
# 375
   Момичета отзиви за тези маратонки може ли?Отговарят ли си ?Доволни ли сте?

# 376
  • София
Като стана въпрос за митницата-в четвъртък ходих да си взема 2 поръчки с куфарите,от 4 и 8.06.
Не бях ходила поне 2 месеца,като си подавах известието на 23 гише,служителката изрично поиска да си напиша ЕГН
и адрес по ЛК,ако адреса на получателя е различен от адреса по ЛК.Досега не съм си писала ЕГН-то,явно е някаква нова мярка за сигурност.Има ги залепени образците как трябва да са попълнени известията. Laughing

# 377
a може ли да ми обясните защо има такива разлики :
за мен блузата е една и съща, само дето с линковете от бъдещите стоки на намаление може сега да си я купиш на по-висока цена

http://www.laredoute.fr/vente-pull-enfant-garcon-col-montant.asp … &numberpage=5

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9645667& … ue&ksource=-1

на първия линк влиза в кошницата на 7,14 ЕUR, на втория на 11,90 ЕUR.. Tова значи, че една и съща стока на този сайт има 2 цени  newsm78 #Crazy

# 378
  Едното е сегашното намаление, на другия линк не е намалена и може да гадаеш с колко ще бъде намалена, но може и да е с по-малко намалена от сега. Миналите летни намаления точно с това ме впечатлиха - имаше неща, които преди намаленията бяха по-евтини.

ps и на мен ми се е сменила лентичката !?

# 379
E да обаче тези с бъдещите намаления също са активни връзки и в момента в кошницата си имам една и съща стока на 2 цени
въобще не отразява, че в момента дрешката има намаление..
Нещо не ме кефи идеята ..

А има ли вариант, в който да си разделя стоките от кошницата 5-6 неща са на намаление сега и искам да ги поръчам тях, а другите да оставя след като видя с колко ще ги намалят

# 380
  Просто ги изтрий от кошницата или ги запази в предпочитани и там ще ги следиш.

# 381
Някой може ли да ми каже каква е разликата между тези два чифта дънки и дали ще ми станат / за ръст 156/ Висока съм 157см талия 68 танш 81

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8786500& … ue&ksource=-1

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8784124& … ue&ksource=-1

# 382
   Момичета отзиви за тези маратонки може ли?Отговарят ли си ?Доволни ли сте?

Поръчах си тези  маратонки през април. Много ми харесват същите са като на снимката. Заслужават си.

# 383
A как мога да ги сложа в любими ???
Оххх тоз френски

И размера ако може ... не се плашете знам, че е от 46 нагоре  Crazy

и мен да оразмерите ще може ли Simple Smile
ГО -106
талия - 90
ханш -109

Имам блузи на Eсприт  Frenski nomer XL  ми е ОК..

# 384
  • In The Middle Of Nowhere
daredevil за мен сандалите са уголемени, нося м/у 36 и 37, взех 37 и ми бяха големи, свеки носи 38 и й станаха

Аз пък нося 36 номер за летни обувки и взех 36 от тези и са ми абсолютно точни  Peace

# 385
Момичета,много моля някоя мама да ми даде реални размери-дължина и ширина на момчешка тениска 138 размер и талия на панталон 132 или 138,но да не са на Окау.Досега вземах 126 и на малчо са му добре,но за другото лято newsm78

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 19:14 от zornitsa04

# 386
  Просто ги изтрий от кошницата или ги запази в предпочитани и там ще ги следиш.

Как да ги сложа в любими ?

# 387
  • София
daredevil за мен сандалите са уголемени, нося м/у 36 и 37, взех 37 и ми бяха големи, свеки носи 38 и й станаха

Аз пък нося 36 номер за летни обувки и взех 36 от тези и са ми абсолютно точни  Peace

Да приема че си отговарят? А удобни ли са? Една приятелка си ги хареса и питам заради нея. После да не ме бие с тях по главата:)

# 388

Да приема че си отговарят? А удобни ли са? Една приятелка си ги хареса и питам заради нея. После да не ме бие с тях по главата:)

отговарят си и според мен, моите са 40 номер, но са за по-широк крак. ето и реани снимки на черните - аз го продавам, понеже са ми широки. много са удобни:
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=648758&cat=500

# 389
  • София-Младост
От последната поръчка:
Тези чехли... взех 39, наистина са умалени, не ми стават Sad А са много хубави. Продавам ги, ако има интерес пишете на лични.
И две рокли от този модел, в лилаво 38/40...лепна ми, идеално стои, дългичка е имай ще я скъся да ми е над коляното. И една в бежово 42/44, не съм  я пробвала, но вероятно ще ми е голяма. Лен е плата, но не е от най-тънките, малко даже остра ми идва материята,но се надявам с малко омекотител да стане по-добре.
И куфара подарък. Simple Smile
За митница София...наистина вече искат да се пише ЕГН, трите имена и адреса, ако се различава от този по лична карта.

Общи условия

Активация на акаунт