LaRedoute.fr - 119 - Всичко за поръчката или намаленията започват на 24.06

• 33 464
  • 494
  •   1
Отговори
# 90
  • МИНДЕРА
http://www.laredoute.fr/vente-casquette-respect-me.aspx?producti … &numberpage=3   защо не мога да сложа тази шапка в кошницата изчерпана ли е не мога да разбера какво става  Whistling Whistling

# 91
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-casquette-respect-me.aspx?producti … &numberpage=3   защо не мога да сложа тази шапка в кошницата изчерпана ли е не мога да разбера какво става  Whistling Whistling
При мен няма проблем,при верт излиза,да не би да пробваш да я добавиш от линк от кошница?Пробвай да я намериш отново в сайта и така я добави.  Peace Линка в подписа ти не е правилен

Тед,предполагам,че са ти изпратили да попълниш формуляр за изгубена поръчка,попълни го и им го върни та посочения от тях адрес,полето"относно"също попълни,важно е да няма празни полета,че ще ти върнат формуляра като некоректно попълнен.Дано  да съм помогнала.  Peace

# 92
  • на плажа
 Момичета, имам нужда от малко помощ за превод  Praynig. Френският ми е много бакалски и не мога да обясня какъв проблем имам. При мен нещо не се получава с логването в сайта. Влизам само през сюивре ме команд, а сега и като си сложа нещо в кошницата, после не мога да го изтрия, а като изляза и вляза отново, кошницата ми е празна. Ще съм благодарна на някой добър френскоговорящ човек да ми помогне, че да успея да се вредя за намаленията, а пък като ми оправят акаунта ще ви питам и за чаршафи;-) ( не се шегувам въобще8)).

# 93
  • София-Младост
http://www.laredoute.fr/vente-casquette-respect-me.aspx?producti … &numberpage=3   защо не мога да сложа тази шапка в кошницата изчерпана ли е не мога да разбера какво става  Whistling Whistling
Не е изчерпана, дава я налична. какво те притеснява?

# 94
Момичета, имам нужда от малко помощ за превод  Praynig. ....
За да им пишеш ли-може и на английски .

# 95
# 96
jjjjjjjjjjilia, опитвам се да ти пратя на ЛС но тие запалнена кутията

# 97
Здравейте ако някой има тези дънки  38 или 40 ще съм много благодарна да сподели размери Grinning  и мнение знам че са коментирани доста отдавна но нямам спомени за отзивите
 Благодаря предварително  bouquet

# 98
Момичета, имам нужда от малко помощ за превод  Praynig. Френският ми е много бакалски и не мога да обясня какъв проблем имам. При мен нещо не се получава с логването в сайта. Влизам само през сюивре ме команд, а сега и като си сложа нещо в кошницата, после не мога да го изтрия, а като изляза и вляза отново, кошницата ми е празна. Ще съм благодарна на някой добър френскоговорящ човек да ми помогне, че да успея да се вредя за намаленията, а пък като ми оправят акаунта ще ви питам и за чаршафи;-) ( не се шегувам въобще8)).
Аз пък не можах да разбера какъв точно е проблема ти, както и защо ти е френскоговорящ!
Обясни по-добре.
Аз никак даже не съм френскоговоряща, и никога не съм била такава, но засега не съм имала проблеми. В превода ми помага Бай Гугъл-Преводача. А като излезе нещо безсмислено, започвам да превеждам на по-малки части текста - словосъчетания или отделни думи само, поне да хвана смисъла. (Нали се сещаш: "COPY-PASTE".)

Това с пълната и празната кошница, не знам дали е проблем на сайта, но постоянно ми се случва, както и на всички съфорумки, доколкото мога да чета на български! Мисля, че не е болка за умиране.
След няколко опита обикновено се оправя, или не се оправя, намираш си отново артикулите, и като си пуснеш поръчката, какво да гледаш - появили са се отнякъде изчезналите артикули!

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 01:44 от Jadena

# 99
да питам за тая играчка:
http://www.laredoute.fr/vente-bascule-2-en-1.aspx?productid=3241 … &numberpage=7
вчера я пуснах, ама се чудя в к'ъв вид идва - сглобена, разглобена, а още стабилна ли е, трошлива ли, ей такива неща...
пуснах още разни багажи - тениски и блузки детски, дето преди съм ги вземала за х 4-5 Е, сега са х 1. направо награбих х 4-5 броя. ще дарявам. едната блуза особено вече 2ра година не е мръднала. е та сега взех 5  Mr. Green ей тая е детската в 5те броя: http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt.aspx?productid=324088230&a … &numberpage=1 и още една награбих в 3 броя - червен суетшърт със страничен цип и качулка - имам го от времето, когато беше 6-7 Е - много е читав, а на цена от 1 Е направо не се трае. обаче ся не го намирам - може да е разграбен за час време. имаше го за ръст 168 и дори на моите не-скромни мерки стоеше чудесно  Wink

# 100
вчера взех две поръчки с неща не за мен - едната от 03,06, другата от 05,06. чакам обаче една от 01,06 и взех леко да се притеснявам защо не идва, а тези с по-задни дати са тук  Rolling Eyes

разменям сетът или куфарът за друг подарък

# 101
  • Бургас
Здравейте!От сега казвам, че не съм чела темата.Влизам само да изкоментирам едни дънки от които съм разочарована.Вчера си взех колет от 27.05 с тези дънки.Ами ужасно широки са, ама ужасно.Направо са ми като торба - 156 са моите.На снимката изглежда, че долу се стесняват, ама не е така.От горе до долу са широки, като в края са с връзки, но не могат да се стегнат особено.Иначе като качество са супер и плата е много хубав.Ще ги нося на шивач, дано успее да ги стесни, че да ги нося.

А тази детска тениска въобще не е на ACTIVE WEAR.На етикета й пише LAREDOUTE CREATION.Иначе е много хубава.

# 102
  • на плажа
Момичета, имам нужда от малко помощ за превод  Praynig. Френският ми е много бакалски и не мога да обясня какъв проблем имам. При мен нещо не се получава с логването в сайта. Влизам само през сюивре ме команд, а сега и като си сложа нещо в кошницата, после не мога да го изтрия, а като изляза и вляза отново, кошницата ми е празна. Ще съм благодарна на някой добър френскоговорящ човек да ми помогне, че да успея да се вредя за намаленията, а пък като ми оправят акаунта ще ви питам и за чаршафи;-) ( не се шегувам въобще8)).
Аз пък не можах да разбера какъв точно е проблема ти, както и защо ти е френскоговорящ!
Обясни по-добре.
Аз никак даже не съм френскоговоряща, и никога не съм била такава, но засега не съм имала проблеми. В превода ми помага Бай Гугъл-Преводача. А като излезе нещо безсмислено, започвам да превеждам на по-малки части текста - словосъчетания или отделни думи само, поне да хвана смисъла. (Нали се сещаш: "COPY-PASTE".)

Това с пълната и празната кошница, не знам дали е проблем на сайта, но постоянно ми се случва, както и на всички съфорумки, доколкото мога да чета на български! Мисля, че не е болка за умиране.
След няколко опита обикновено се оправя, или не се оправя, намираш си отново артикулите, и като си пуснеш поръчката, какво да гледаш - появили са се отнякъде изчезналите артикули!
Като не можеш да помогнеш, ако обичаш не се чуди какъв ми е проблемът. След като не мога да им напиша граматично и смислово правилно писмо моля за помощ някой, който може. За сведение - учила съм френски в езикова гимназия, не е като да не знам за какво иде реч, но филологическото ми образование не позволява използването на автоматичен преводач. А след като можеш да четеш на български значи можеш пак да се върнеш и да видиш какъв ми е проблемът.
 Извинявам се на всички, които съм подразнила с питането си. Явно чакането изнервя  Mr. Green.

# 103
  • София
Тъй като ме питаха няколко човека за това бяло сако:
http://www.laredoute.fr/vente-paletot-femme.aspx?productid=32413 … &numberpage=1

ето малко мерки за размер 40, няма снимки.
дължина: 53 см (23 см от горе до ръбчето + 28 см от ръба до долу)
по ръба отпред: 49 см (общо),  27 см (1/2, има набор, до илика 22, илика 3 см), 33 см долу по ръбчето(1/2)
по ръкав (обиколка) 33 см

# 104
  • София
маик, Пилсан имат подобни люлки, които се обръщат и стават масички(за 4 деца са, т.е. пейката е двойна). Според мен пристига разблобена.

Общи условия

Активация на акаунт