LaRedoute.fr - 119 - Всичко за поръчката или намаленията започват на 24.06

• 33 461
  • 494
  •   1
Отговори
# 405
Искам да попитам ако може мнението ви за тези бермудки http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-enfant-garcon-morpho-maigr … &numberpage=2.Искам да поръчам на сина ми който е на 2 год.,но е доста слабичък-има ли ластик за регулиране отвътре и същите ли са на цвят.
Ако питаш за ластик с копченце-не пише в описанието ( оставам с впечатление ,че е само с ластик на кръста обикновен),като от  всичките такива детски дрешки,които съм купувала от там са все разтегнати и широки
Но пък конкретния модел е за слабушко  Peace

# 406
A това "аdjustable" как да го разбирам .. за ластичката иде реч

# 407
Много ви благодаря за отговорите.Наистина питах за тези ластици които са с копченцата за регулирането,но се надявам да ни стане този модел като е за слабо детенце.

# 408
Бихте ли ми казали 138 от детското и 138 от тиинейджърското  при момчетата дали си съответства като размер Praynig

# 409
  • София
   Ако сайтът ви дава като единствена опция плащане с карта American Express:

Затворете всички прозорци на браузъра, който използвате. След това влезте отново в LaRedoute с потребителското си име и паролата. Проблемът би трябвало да се реши и да даде опция за плащане Carte Bancaire. Ако се налага, може да изчакате 10-15 минути преди да влезете отново.

Това разбира се не е мой извод, а го прочетох в указанията за работа с ларедут

Всичко съм пробвала и не става, затова пиша ако има нещо ново по въпроса.
Утре ще пробвам от друг компютър, дано стане  Praynig

# 410
   Ако сайтът ви дава като единствена опция плащане с карта American Express:

Затворете всички прозорци на браузъра, който използвате. След това влезте отново в LaRedoute с потребителското си име и паролата. Проблемът би трябвало да се реши и да даде опция за плащане Carte Bancaire. Ако се налага, може да изчакате 10-15 минути преди да влезете отново.

Това разбира се не е мой извод, а го прочетох в указанията за работа с ларедут

Всичко съм пробвала и не става, затова пиша ако има нещо ново по въпроса.
Утре ще пробвам от друг компютър, дано стане  Praynig

Изчисти си cookies на браузъра. Верно, ще ти се изпразни кошницата и ще трябва пак да си я пълниш, но ще можеш да платиш.

# 411
Още един въпрос имам. Тези балеринки http://www.laredoute.fr/vente-ballerines.aspx?productid=32413533 … &numberpage=2  ги поръчвам за втори път. Искам да са дънкени и като отида на
argent  стават дънкени и си ги поръчвам,само че и двата пъти ми пристигат сребристите  newsm78.  Ей сега с преводача видях че всъщност argent  означава сребърни  Joy и картинката е объркана.Само че тогава какъв цвят да натисна за да си поръчам дънкените????
elku - elena багодаря за бързия отговор,а дали по намаленията още биха могли да я намалят и ли то повече на къде  newsm78?   Или пък с код??  Ще питам в другата тема.
Да си придвижа въпроса. Никой ли не ги е поръчвал в дънкен цвят  Sad?

# 412
Винаги ми е било интересно, защо по Черноморието на "дънков", викате "дънкен" и на "пазаруване" - "пазарене"? Не се заяждам, просто ми е любопитно откъде идва тази разлика в изговарянето на думичките.  newsm78

# 413
  • Перник
Ще помоля за оразмеряване на майка ми за поли, сака и блузки
талия 94 см
ханш 109 см
ГО 104 см
ръст 162 см

Копирам си по-горен пост, който дадох за подобни мерки. :Можеш да погледнеш и другите по-горни постове.

Цитат
Аз смятам, че си за 44. 46, ако искаш да ти е по-свободно, но не знам дали няма да е голямо. За блузи, може би 46/48, пак ще ти е по-свободна. 42/44 мисля, че ще ти теснее.

milisa, логично е да е грис, защото на грис снимката е аргент. Ама грис е сиво, а за дънков няма никакъв цвят.

# 414
  • Варна
Вие нагласяте ли си предварително в кошницата разни неща? Аз предпочитам да си я пълня като видя какви са намлените цени. Simple Smile

# 415
  • Перник
Чакам да видя цените и тогава ще си избирам.

# 416
Още един въпрос имам. Тези балеринки http://www.laredoute.fr/vente-ballerines.aspx?productid=32413533 … &numberpage=2  ги поръчвам за втори път. Искам да са дънкени и като отида на
argent  стават дънкени и си ги поръчвам,само че и двата пъти ми пристигат сребристите  newsm78.  Ей сега с преводача видях че всъщност argent  означава сребърни  Joy и картинката е объркана.Само че тогава какъв цвят да натисна за да си поръчам дънкените????
elku - elena багодаря за бързия отговор,а дали по намаленията още биха могли да я намалят и ли то повече на къде  newsm78?   Или пък с код??  Ще питам в другата тема.
Да си придвижа въпроса. Никой ли не ги е поръчвал в дънкен цвят  Sad?
Аз ги имам дънковите, трябва да си поръчаш gris-сиво, мисля, че снимките са им разменени, защото argent е сребърно  Peace

# 417
Някой получавал ли е тази рокля - http://www.laredoute.fr/vente-robe-chemise.aspx?productid=324131 … &numberpage=1

Гледам я от миналата година и още не мога да се реша да я взема.

# 418
  • Балчик
Винаги ми е било интересно, защо по Черноморието на "дънков", викате "дънкен" и на "пазаруване" - "пазарене"? Не се заяждам, просто ми е любопитно откъде идва тази разлика в изговарянето на думичките.  newsm78

Алекс- памучеН, ленеН, синтетичеН- дънкеН платл Или сиН, червеН, дънкеН цвят.
Пазаренето предполагам идва от турския маниер да се пазариш за цената  на пазара- останало е като общовалидно за целия процес на покупка на стоки.

А сега по моя ценоразпис ми дължиш 10  лева. hahaha

Между другото, кога започват намаленията?

Laughing Шегичка за повдигане на неделното настроение.  Simple Smile Тази година май не се среща вече този въпрос в темата.

# 419

Алекс- памучеН, ленеН, синтетичеН- дънкеН платл Или сиН, червеН, дънкеН цвят.
Пазаренето предполагам идва от турския маниер да се пазариш за цената  на пазара- останало е като общовалидно за целия процес на покупка на стоки.

А сега по моя ценоразпис ми дължиш 10  лева. hahaha

Между другото, кога започват намаленията?

Laughing Шегичка за повдигане на неделното настроение.  Simple Smile Тази година май не се среща вече този въпрос в темата.

smile3501  много добре казано,нищо лично Алекс  Peace

Общи условия

Активация на акаунт