Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Към кой размер бански трябва да се насоча с гръдна обиколка 88 см, талия 78 см и ханш 94 см?
Как да намеря правилния размер на бански костюм, ако имам гръдна обиколка от 85 см?
Как да избера подходящи момчешки маратонки за дете на година и половина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Към кой размер бански трябва да се насоча с гръдна обиколка 88 см, талия 78 см и ханш 94 см?
-
Как да намеря правилния размер на бански костюм, ако имам гръдна обиколка от 85 см?
-
Как да избера подходящи момчешки маратонки за дете на година и половина?
Когато избирате маратонки за дете на година и половина, е важно да вземете предвид фактори като комфорт, подходящ размер, материал и подкрепа. Изберете мек и гъвкав материал с връзки или лепенки за по-добро прилягане. Освен това вземете предвид дейностите на детето, когато избирате модел с подходяща опора за краката.
-
Как мога да намеря машина за паста в онлайн магазин?
-
Как мога да намеря подходяща дълга пола за лятото, ако съм с височина 157 см?

Нямам нерви да я пълня в първия ден на намаленията, в общи линии тогава е кошмар

/
Когато имам някакъв продукт в кошницата и искам да го изтрия бутона ми не е активен. Кликам върху него, но нищо. На някой случвало ли му се е и имате ли идея как да го оправя