Отговори
# 345
Добър ден ненагледни
Дано сте добре и да почивате на воля.
Чета тук че Камъчето го е полазило кърлеж. Ние имахме лек сблъсък с това чудо и освен всичко друго се оказа че трябва като се извади от мястото където е бил забит да се носи в риокоз за да се определи какъв е и дали е смукал. Най-страшното било да е женски и гладен ( не е смейте истина е). След това разбира се следят симптоми и наистина се бие инжекция. Но всичко си е божа работа... Камъче отмаряй с голфа и изхвърли кърлежа от главата си.

"Оризовата майка" я имам отпредии 2-3 години- сигурно я преиздават. Добра книга е особено от тези които се интересуват от източни традиции.Не е за всеки, разбира се въпрос на вкус, на мен ми допадна. Ако търсите друга добра книга бих ви препоръчала "Животът на Пи" от Ян Мартел- купих я на сляпо по рецензия на "24 часа" и не съжалих. Много мъдра книга и едновременно с това увличаща.

Понеже не съм ви писала от 19-ти искам да кажа че продължава да ми е мъчно за Зазолинчето( браво на тези които са направили изненадата с букета- невероятни сте), продължавам да се надявам всичко да е минало добре при Рослем и да се радвам че нещата се развиват добре при Ванхорне. Деми стискам палци и двете девойки да са се справили добре с изпитанията.Паполинче честита първа победа срещу бабето.

милички нямам друго какво да ви пиша. Днес както знаете е най-дългия ден в годината, винаги го усещам като по специален и малко тъжен- не се смейте но винаги ми се струва че от днес лятото свършва ...Пожелавам ви да го прекарате чудесно в компанията на любими хора. Моето  семейство е разхвърлено по света- татко ни в Швейцария , каката на лагер и ние самички с Зайо- ще ни е тъжно, но ще се справим.

Прегръщам ви
 Hug

# 346
Регенце Hug
Значи пратихте каката на лагер, а татито при шоколадите и кравите. Heart Eyes Как е Зайо, как върви с пиш?

Само да кажа, че качих една-две снимки с кученце в моя албум.

Vanhorne, слънчице, къде си? По-добре ли си след неприятните емоции, свързани с това, което трябваше да носи само и единствено хубави новини? Hug

Зазинка, как си днес?   love001

# 347
  • София
caritas, как да съм - на работа съм. Ама мисля след малко да си тръгвам. Лошото е, че в къщи нещо се скапа компютъра....  Close
Регенце, не е така, мила. Лятото едва започва.... На мен то ми е любимия сезон и се надявам това лято да имам истинска пълноценна почивка, че последните 2-3 години все беше набързо, все в последния момент.....
Камъче, много са сладки тия пиленца.  Crazy
Паполино, като гледам, май за всички тук ще има от твоите детелинки. Дано ни донесат щастие.
Приятен почивен ден на всички!  Hug

# 348
caritas, как да съм - на работа съм. Ама мисля след малко да си тръгвам. Лошото е, че в къщи нещо се скапа компютъра....  Close

Еййй, и днес ли? Хайде да си тръгваш и да ходите някъде на теферич, времето е супер за разходки. Hug

# 349
  • На планетата Земя
Зази, тия работни недели нещо не ми се връзват, ама  newsm78

Каритас, кучо е жесток, голям красавец (като стопанката си). Определено с него не скучаете.

В Борисовата градина на лятната сцена днес имаше купон по случай Деня на бащата. Малката успя да прикотка баща си на сцената, играха игри с балони, танцуваха. Големи скици! После бързо се изнесохме преди да ни хване дъжда.

Сега ме чака сладък следобеден сън, мммммм! Кеф!  Flutter

Ре Ге, записвам си книжката да я потърся. Да нацункаш мъника! Не съм ти казвала, но ние още сме с памперс, когато спим. Татито кога се връща?

# 350
Каритас, кучо е жесток, голям красавец (като стопанката си). Определено с него не скучаете.

Aххх, Миле, изчервих се! Embarassed Много почерпки ти се събират вече от мен, мисли му! Heart Eyes

# 351
Здравейте.Доредих се да седна.И аз като Милето щях да лягам ама тука някакви така къртят, че #Cussing out.Разкъртиха го тоя блок #Cussing out.
Та вместо да спя викам си чакай да ви видя какво правите HugМилето Оризовата майка я открих аз случайно на Панира на книгата в НДК - беше в кош за преоценени книги и я купих само за 5 лева.Може би в интернет книжарници и сайтова за поръчка ще можеш да си я вземеш.Иначе наистина е изчерпана по книжарниците.
Паполинче пу за мене една детелинка Heart Eyes като гледам за всички ще има наистина Hug.Прокарали са да PeaceА за дразнителите..щом живеете отделно това е наполовина решен проблем.Пък това с телефоните....хи хи ами не ги вдигате.Като ви питат що....ами не сте чули, не сте видяли и така.
Това в кръга на шегата.Браво за бабката Hug.Не знам какво си и казала ама само така.Като и отпусне любопитния имунитет пак бой по канчето Hug докато схване.
Камъчето вече не е толкова паникьосана Hug.Гледай си мястото да не е червено и ако всичко е наред няма проблеми Hug
Зази миличка като кажеш така ,че пак си на работа и Sad.Страшно много работиш.Дано и така да ти плаштат HugВече е почти 16.30.Надявам се да си си тръгнала Hug.Колкото почивка остава от неделния ден пожелавам ти да я прекараш възможно най приятно Hug
А Регенцето се появила Hug.Зайко Байко пишка ли си още на воля.Мила душичка е той Hug
Ванхорне къде си наистина newsm78

# 352
  • там където мога да си закача хамака
Мда - виждам че всички сте запрашили навън в това хубаво време. Само Каритас държи фронта. Като стана дума за домашни любимци /Каритас и двамата сте страхотни/ да ви разкажа реакцията на милото от петък на едно мое творение. Та значи вдъхновена от моя среднощен подвиг с питкта решавам аз да се впусна в нови експерименти. Като видя резултата -

милото сложи ръце на кръста и каза - мисля че вчера си говорихме за коте, в краен случай куче - и дума не е ставало за крава. Къде успя да я скриеш? И ако си мислиш, че ще ям кравешко ако - сбъркала си - независимо къде пише че е полезно  Grinning. Скъсах се да се смея. Това трябваше да е питка с маслини и домати. Е позволих си да сменя бялото брашно с грахам. В крайна сметка си я ядох сама. Затова пък им спретнах на домашните почти същата питка, като предишната само че с модификация - съчетах две рецепти като добавих сирене, червен пипер и чубрица - милото каза че е много вкусна. Ето я:

Всички много я харесаха, но май няма да умилостивя любимото за някакъв вид домашен любимец. Май ще сменям тактиката.

Броих подалите главичка детелинки - 19 на брой са - бях насадила повече - дано и другите да покълнат. Днес посадих още 5 луковички в друга саксия - дано и те да се хванат. Ще има за всички.

# 353
и аз съм над 35г... страхотно е

# 354
Леле-мале, Паполино, къде си се крила досега? С тия питки ни скри шапките!  bouquet  bouquet  bouquet

Милото ти хубаво чувство за хумор има. hahaha А ти не се притеснявай, с типови и подобни брашна, различни от бялото, и на мен никога не ми се получават тестените неща - стават едни такива сбити, не бухват добре, не са пухкави. Веднъж правих нещо като охлюви (три кори една върху друга, навива се и се реже на парчета, които се редят в тавата) с типово брашно, ей, няма такъв цирк! Добре че мъжът ми обича по-твърдички и препечени хлебчета, та си ги изяде с кеф, иначе можеше да ги използвам като хладно оръжие. Crazy

Моля, ако засуканите кулинарки знаят някакъв съвет за преодоляване на този проблем, да пишат (на лични, щото ако и се разготвим тука, вече наистина ще ни духнат под опашките) или поне да дадат съвет къде точно в готварския има такава информация.

Пък за домашен любимец - преговаряй, както казах и на Квазимодо. Само ще ти кажа, че аз се бях побъркала от ужас, като се появи това диване у нас, а сега... елате ни вижте. Heart Eyes

# 355
Здравейте мили момичета и момче,

Ето ме тук съм

Да ви обясня защо отсъствах:

Дъщеричката има РД в четвъртък, но няколко от нейните дружки заминават на ваканция и направихме парти с децата вчера. В петък излязох по- рано от работа да взема тортата и да до напазарувам разни неща. Прибрах се, любимия отиде на работа, а аз яхнах коня и се започна. Чистене, готвене и приготовления да полунощ. Детенце много ми помогна, но си имаше доста неща за свършване. В събота сутринта бяхме на фризьор, после да украсим къщата и те започнаха да идват. Натоварихме ги с мъжа ми и ги заведохме на космик боулинг в едно от локал казината. Беше голям кеф , яко музика и невероятна атмосфера. Накефиха се децата, а и ние поцъкахме билярд докато ги пазим и наблюдаваме от далече. После пак у дома, игри, скачане на трамплина, който е за 4 деца най- много, но те не зная, колко бяха на него. По- късно към 10:30- 11:00 вечерта някои си тръгнаха, а другите останаха у дома. Сега морни спят и аз използвам намалението да си глътна малко кафенце със закуската и да ви драсна няколко реда, че после се започва пак- закуска и оправяне. Днес моето момче си е дома, така че имам помощ.
Благодаря ви, че не ме забравяте душички.
Не съм ви чела от петък. Сега ще се върна да вляза в крак (дано имам достатъчно време).

Много гушки  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 00:16 от Vanhorne ๏̯͡๏)

# 356
Каритасче писах ти на ЛС за питките Hug.
Ванхорне Hug радвам се, че си добре и децата са имали страхотен празник.Ще честитя на малката в сряда Hug
Мале Паполино ooooh! ooooh! ooooh! скри ми шапката.Не стига това, че едни палачинки ме преследват от готварския ами сега и твоите творения ще сънувам.Особено кравешкото.....ама и питката си я бива Peace
И аз така се развличам с готвене като тебе Hug

# 357
  • На планетата Земя
Ехо, айде ударихме по един сън!

Паполино, експериментите ти са много добри. Отдалече може да се познае, че питката е с домати и маслини. Не може да се отрече, че момчето ти има чувство за хумор и добро въображение. Абе, вие двамата сте скрити лимонки. Банда, да ги знаете какви бяха тихи, тихи, нежни, като английски royal възпитаници! Да ги издам аз! АААА, следващият път да има Jingle Bells!
Не ви трябва куче, да ти кажа. Ти я остави Каритас. Голяма грижа си е. И като тръгнете на път, все някой трябва да го гледа. Котето май по-лесно се гледа. Абе  ooooh! и аз съм тръгнала да давам съвети.

Каритас, тъмните брашна по-малко бухват. Ти ползваш ли мая? Може да е превтасала  и да е спаднала. Най-добре бухват с бяло брашно, пресято преди месенето.

Ванхорне, личи, че добре сте изкарали. Щастливи, мили дечица!  Hug

Бънче, и аз релаксирам много с тестени изделия. Откакто се потроши машината, съм станала спец на месенето, ама ръце не остават. Тази вечер ще хапнем баничка. За разваляне на редиците и за разводняване на темата, ще ви пусна по едно парченце.

# 358
Привет на всички! Hug

# 359
Миле от баницата ти ли що ли гледай каква навалица стана тука.Чакат хората баничката ти hahaha.И на Паполино питките ръфат - хи хи.
lubkar1975 - това 75 много тийн ама хайде Hug добре дошла.И на h_m_j също Hug
Абе Квази кво става тука бе човече - голяма навалица стана.Кой повлече крак да си признае hahaha
Новите момичета Wink понякога съм си такава когато не увесвам нос, да не се засегнете Hug

Общи условия

Активация на акаунт