Нашто Юлче палаво и диво вече втора свещ ще духне!

• 10 991
  • 306
  •   1
Отговори
# 270
здравейте на всички  Grinning
Евичка е с варицела , след час отиввам при лекарката за да я диагностицира 100 %.Тя се изпъпчи на 14-тия ден след срещата в Смехурко.Пъпките тръгнаха от ръчичката,една се появи там с мехурче.Почти веднага схванах че е шарката.Мъжа ми не повярва до днес сутринта когато вече имаше още пъпки.В косичката също има доста.Засега не се сърби,мазах само един път с спирт,ей таак за мое успокоение.Т мисля че не е вдигала.Ние сега ще звъним в хотела да видим какво може да предложат за нашата почивка,която трябваше да почне от 24.06.ама в този случай ще се опитаме да я издърпаме с 5-7 дена  Praynig
Хриси, следи за пъпчици, Ники беше в стаята с Еви и Надинка повече време  Hug
Бързо оздравяване на всички   bouquet Ще пиша по-късно
Янче-  Hug

# 271
Ще следя, засега няма нищо. Ще продължим с АБ, защото според педиатърката може би 6те пълни дни не са достатъчни, а и според нея ушите още са леко притеснителни. А ние от вчера спряхме ушните капки.
Утре сутрин ще го водя пак, и кръв ще му вземат и урина ( за 2рата година трябвало, ама защо баш сега, може би иска и нещо друго да види, кой знае).

# 272
sandcastle, възстановявай се бързо и дано ти се разминат усложненията.
Шушонче, ЧРД
Бояна е с инфекция на гърлото  Shocked Снощи към 12 вдигна 38,4 и дадох малко панадол, а сутринта баба и я води на др.
Аз преработих- на обяд си тръгнах и за по-лесно си пуснах отпуска. Немога да ходя на работа и да разчитам на другите за детето. Добре,че шефката прояви разбиране.
Шаркавите сладури да изкарат леко варицелката  Praynig  Peace

# 273
  • USA
Ками, много неприятно! Дано да успеете да отложите почивката.
Сандкасъл, дано бързо да се възстановиш от операцията. Пази се много.  Hug
Рокси, знам, че при температура без други симптоми обикновено правят тези изследвания за да се види дали има бактериална инфекция. Дано бързо да се размине.
Много е гадно с тези болести Sad.

# 274
  • София
ДД

Честит празник на бащите за вчера, на патерица!   bouquet

ЧРД, Адашко! Бъди здрава, желая ти кураж и търпение с тримата мъже вкъщи, а те да те носят на ръце и много много да те обичат!  bouquet

Хриси, честито ти взимане на изпит! ДА ти върви по вода Peace

Ками, Деси, Янче, дано на шарковците им размине по-леко.
Аз си чакам за пъпките, ама май нищо засега... Rolling Eyes

Мама му- каква инфекция казаха ли ти? сега много върлувала някаква вирусна херп-ангина, характерна с херпеси по устичката и много налепи по гърлото... дано не е това. Praynig

Веси туй костюмче много ми е познато  Laughing инка е страшно порастнала и още по-хубава!  Hug

вики, тена на децата е страхотен, завидях благородно за басейна в който се цопкат  Laughing

# 275
  • София
Ако ще се шарят поне да е на един път и двамата,забравих за мен.Направо изтръпвам не ми мърда карантина месец.Ужас
Яна ти давали нещо за имунитета?

# 276
Добър ден
Шушонче  newsm67 nbirthday
Ели много любимо костюмче ми е  Laughing  Hug
Благодаря ви за милите думи за моето магаренце  Heart Eyes
Съжалявам за болничките мъници и провалените планове, но от друга поне ще ви отпадне мисленето за тези болести, които трябва да се изкарат Sad
Бързо оздравяване на всички  Praynig Hug
Имам работа, а не се получават нещата като искам и се изнервям вече  Crossing Arms
Хубав дъждовен ден на всички   bouquet

# 277
  • Бургас
Цооооп, малко съм ви изтървала  Embarassed

Благодаря ви за пожеланията, тъпкано да ви се връщат.  Hug
Адашко, двамата слушат ама това средното, мъка ми е...

Аз, от днес вече мога официално да се поФаля, че за тази учебна година нямам вече какво да пиша и уча. Имам само една четворка, а останалото шестички   Mr. Green Ама е много готино да висиш във форума и да знаеш, че няма какво да учиш, пък на есен с песен....
На миналите рожденици много здраве и весело детство.
А на болничките - бързо да оздравяват.
Ама вярно ли в София е 19 градуса. Тука е един пек и задух не се диша. Дали няма да завали  newsm78

# 278
  • София
ЧРД на шушончето! bouquet

Здраве за болните мъници и по- малко сърбежи на борещите се с варицела. Hug
Честито на всички за взетите изпити.

Много се радвам че времето се развали, за да посвърша нещичко в къщи. Отложиха със седмица и зеленото училище. Добре че стана така и има мислещи хора - не виждах децата на Витоша в тези бури.
 Аз искам неискам трябва да заведа Виктор на лекар за да преборим хремата, че ни остава още един пентаксим. При него тръгне ли хрема, без нещо противоалергично не спира. Сега цъфтят липите.  Мъка с тези ваксини и алергии.

Лек и ползотворен ден.

# 279
ЧЕСТИТО,ШУШОНЧЕ!Всичко най-най!   bouquet
Ето ни пак.Бяхме при педито да ни освидетелстват,в петък ни свършва карантината и от събота сме свободни хора.Но Никола продължава с темп.,вади пъпки,има околко очите,едва ли не в очите,абе ужас.Много ми е жал за него.Дано Евичка изкара леко и да успеете с промяната на резервацията!
Хриси,дано се подобри Никсъна и няма усложнения!
Иве,давам вит.ц,хубаво е и имуностимулатор,но аз давам хомеопатия още откак се изрина Надина.Даде ми едни дето се пият сумати дни за имунитета и за двамата да пият и едни капки за пъпките като избият да не сърбят много.Дано не хванете сега,ама един ден все може да хванат,защо не помислиш за ваксина за тебе поне,ако може да се внесе.И да хванеш по-леко да изкараш.

# 280
  • София,
ПРИвет и от нас! Laughing
НИе вече сме в мръсна и гадна СОфия и за капак това скапано време,  Confused добре, че цял ден имах страшно много работа и децата се забавляваха сами докато изпера, изчистя и сготвя, че след десет дневното ни отсътсвие всичко беше потънало в прахоляци и паяжини Tired.

Шушонче честито и от мен, да си жива и здрава   bouquet   и честито и за изпитите пък на есен с песен ще те подкрепя и аз Sick

Хриси честито и на тебе, явно мъчението е дало добър резултат. Надявам се, че НИксъна ще е добре, а когато е на АБ наистина е възможно да пипне друг вирус или да получи бактериална инфекция, когато и АБ не успее напълно да се справи с вируса, той мутира в даден вид бактерия, която атакува организма и пак се стига до Т и кошмарът започва отново Embarassed, гадно е но го казвам от постоянен опит,организмът много отслабва, давай някакви витамини и имуностимуланти.  Peace
И ВЕроника е доста по добре, даже тази нощ си спа съвсем спокойно изобщо не е кашляла, но аз няма да спирам АБ и още го давам поне до десетия ден мисля, докато минем на прегледа при докторката, а той е в сряда. Като и правя инхалация и пак започва да хрипти и да хърка отвътре, явно все още има секрети, така че не бързам още да и махам нито инхалациите, нито лекарствата. ДОбре, че се научи да ги яде с храната Mr. Green
Аз съм си много доволна от разликата в годините на децата, струва ми се по лесно, защото баткото си е напълно самостоятелен даже много ми помага за Вероника, днес я гушка и разнася из къщи докато аз почистя с прахосмукачката, че нещо в последно време я е страх от нея newsm78 и идея си нямам защо, преди много и се радваше. НОси и гърнето и я събува, слага я да пишка, после отива да  го изхвърли и измие, често я е хранил също  Mr. Green. НО и аз ползвам метода за възпитание като се карам на единия, да се карам и на другия дори да няма за какво, така стават по сплотени и отиват и се скриват някъде и се гушкат двамата Mr. Green, а за гушкането и галенето също - особено вечер окупират ме и двамата,  Mr. Green.
Янче, ДЕси, КАми за малките шарковци много прегръдки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug и дано да им минава бързо, много е лошо така преди почивките, дано се оправят бързичко и да стигнете до морето Laughing
А Инката наистина е голяма красавица, сладурана и е страшно голяма Blush дали така изглежда на снимките или наистина си е доста по голямка. newsm78
Аз днес мерих Вероника, баба и каза, че със сигурност е наддала тези дни там - скъсала се е да яде Heart Eyes, да но уви, не е мръднала,  Mr. Green иначе и аз като я видях ми се стори страшно пораснала, ама като не я бях виждала осем дни Heart Eyes
Ува дано се оправяте и ВИе, че да сложите ваксината, сега докато е позахладняло, че в жегите е по гадно.  Tired
Айде оставям Ви, че да направя на децата едно кремче за следобедна закуска, не съм записала кухня, че не си заслужава - само я хвърлям, а те сега като се наспят и ще искат и да хапнат Wink

# 281
  • София
Питам Яна че аз давам Аква сорс коластра сега заради носовете.Дава ли да пиете вит.С хомеопата?

# 282
здравейте пак  Sunglasses
Вече сме в карантина , до неделя включително LaughingПоне се паднаха лоши дни и ще вали ,иначе в мора едвали бих издържала затворена CrazyЕва заспа сега, добре е ,избиват още пъпки ,особеннно в главичката.Май не я тормозят ,силно се надявам да не я сърбят много  TiredОбадихме се в хотела, за промяна на почивката.Управителката каза че ще види точно какви свободни стаи имат и ще ни предложат вариянти,казаха че ще напарвят всичко възможно и да мсе сигурни че ще почиваме при тях  Party
Повече ме притесни педито като каза че можело и да повтаря тази шарка, ние също да го имаме впредвид.Гадно е и това че след шарката организма е доста по слаб и податлив на всичко PraynigЗатова ние решихме да ходим на море след 10.07 за да е съвсем преминала шарката
Хайде ще вися тук доста Laughing
Гледам сериалите и пак ще намина да прочета назад

# 283
Дано ви се размине по-леко 6арката.Много е гадно посред лято,каквата и да е болест.Но какво да се прави. Важното е мъниците да не се мъ4ат много  Hug
Аз ве4е изперквам цял ден в къ6ти,едно такова сдухано ми е,боли ме главата ,може и да е ,4е по4нах диетата,а първите дни са най-гадни  Rolling Eyes Все ти се яде вси4ки и все си гладен.
Поне и аз посвър6их не6ти4ко у дома,4акам да се събуди Мати и 6те пререждам за кой ли път 6кафовете,4е не6то няма място за ни6то ве4е  ooooh!
За разнообразие пускам и снимки от сватбата в събота на една от най-добрите ми приятелки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=392123

и скоро6ни снимки на Марти от Вито6а и Южния парк
http://www.bubulechkata.snimka.bg/album.php?album_id=392130

П.С. ОПравих ги ,без парола са

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 16:10 от bubulechkata

# 284
Бубулече дай парола  Grinning
Янче, дано днес за последно да вдига Т Никола, неприятно е така да се мъчи  Praynig Ти даваш ли сега някакви витамини??
Аз чух от сестрата на мъж ами че не трябвало да давам никакви витамини, било забранено при Варицела Thinking.Забравих да питам педито, ще почета малко в нета
Хриси, честито за взетият изпит  Hug Бързо оздравяване на Никсъна Praynig
Ува, пробва ли клеевата тинктура за хремата???
Ели ,ела на гости мила ,сега Ева е в разгара на шарката, ще се поцелуват малко с Коки и ще се уредиш  LaughingМайтап, разбира се  Hug

Общи условия

Активация на акаунт