С-с-с-сто и две в САЩ!

• 18 131
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
блажка,мерси, няма притеснение бре,само почуда; аз всекидневно нося листове на ситера,уж тече дейност,поне аз си мислех,затова и ми се образува ?? като се оказа че едно си мисля,друго става и трябва да пипам лично редовно за да знам..наблюдение споделям,няма елемент на драма..
*
имаме 2 амекс и 1 виза,мастерс не долюбвам,кеш бек от амекс; мили,точки и пр за нас не работят се оказа..

# 151
Анет, не знам дали говорим за едно и също нещо, но ако усетиш, че започне да се издънва на неща, които преди това е правила без засечка, може би просто и е станало скучно. Дай и нещо малко по трудно като задание, в което обаче да е застъпено "позабравеното" умение.

# 152
Кюбит,  Laughing определено не са му дали кк заради това че е плащал тока навреме. Тази информация не се репортва от кредитните бюра.

Тандури, без да те хваля, но ти и на 34 да излезеш на пазара за труда, пак ще направиш повече отколкото други започнали на 22  Wink

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 14:04 от Лeни

# 153
Ей, опасни сте момичета  Heart Eyes Благодаря за ценната инфо, много ми е полезна  Hug

Лени, Тенк ю   bouquet

Бай дъ уей, сУпруга започва работа в понеделник Simple Smile Случайно стана, че работата му е до моята, и със същото раб време Simple Smile Шефката ми ме майтапи, че вeче съм щяла да си ползвам почивките.
Много съм щастлива! да ви кажа, мн трудно да емигрираш по време на криза ... пфуу! Дано това да е!

# 154
Лени, мерси за комплиментите, надявам се да си права. Засега ми е само много притеснено по въпроса, ама това е друга тема.  Peace

Днеска бях на талънт шоу-то на хлапетата в училището където Калин ще е първи клас и бяха страхотни! Simple Smile Направо ми напълниха душата тези деца!  Grinning

# 155
Момичета страхотна информация сте споделили за КК...ще ми бъде много полезна...  bouquetи сега имам един спешен въпрос- излиза ми ечемик на едното око и ми е за първи път в живота....нямам застраховка и не съм ходила на лекар още-има ли някакви капки , които мога да си купя от аптеката , които да помогнат?Такива, за които не трябва рецепта от лекар? newsm78

# 156
Лени, аз също имам впечатлението, че редовното плащане на ток и газ помагат за създаване на кредитна история. Не знам точно как обаче, защото уж не се праща такава информация никъде. Моя колежка рускиня, с която заедно си започнахме програмите тук,  получи кредитна карта още в края на първия семестър, след като си беше плащала наем, ток и газ пет месеца. Аз същия този първи семестър живях в университетско общежитие, така че не плащах режийни разходи. Едновременно си отворихме сметките в БофА, едновременно поискахме кредитни карти, на мен ми отказаха поради липса на кредитна история, на нея й дадоха. 

Мики, съжалявам, че не мога да дам някакъв съвет - само съчувствие ...

# 157
Момичета страхотна информация сте споделили за КК...ще ми бъде много полезна...  bouquetи сега имам един спешен въпрос- излиза ми ечемик на едното око и ми е за първи път в живота....нямам застраховка и не съм ходила на лекар още-има ли някакви капки , които мога да си купя от аптеката , които да помогнат?Такива, за които не трябва рецепта от лекар? newsm78

Преди капките защо не пробваш да го обтриеш със златен пръстен...или друго нещо златно.

# 158
Update  за  I Robot Dirt Dog специално за Ванхорн!
За съжаление го връщам днеска. Появи се проблем- едната от джаджите, които държат четките отдолу ми се изпили и не може да държи едната четка. Обадих им се веднага, предложиха ми да ми го сменят или да ми върнат парите. Аз реших така и така ще ми връщат парите, просто да поръчам Pet  модела и да видя кой ще е по-добър. Не се отказвам от роботите, защото неимоверно количество работа ми спестиха!!! Продължавам да ги хваля, просто явно трябва да намеря моя си модел, който ще работи най-добре за нас. От customer service бяха много любезни, реагираха адекватно, въпреки че им се обадих 10 пъти да им обясня за това и онова Simple Smile, както от сървиса на компанията, от която купих робота, така и от iRobot. И от двете места предложиха да ми го сменят, понеже е в гаранция така или иначе, но аз си избрах да го върна на компанията, от която го купих.
Понеже му купих и селф чарджър, само че от iRobot директно, обадих им се и ми го вземат и него без проблеми, понеже не става за другите модели.

Сега съм тъжна и самотна, понеже не бръмчи из къщи Sad Последните 2 седмици работи всеки ден без прекъсване, толкова чисто никога не е било у нас, а и личното ми психическо здраве поддържаше в равновесие, понеже не се ужасявах как непрекъснато не мога да чистя космите от кучето.
Сега отивам да поръчвам другия, ако искаш изчакай да видим как ще е той в сравнение с този.  Peace

# 159
Тандурка много благодаря. Не съм решила още, но ако взимам ще е пет модела.   bouquet

Лени, аз също имам впечатлението, че редовното плащане на ток и газ помагат за създаване на кредитна история. Не знам точно как обаче, защото уж не се праща такава информация никъде. Моя колежка рускиня, с която заедно си започнахме програмите тук,  получи кредитна карта още в края на първия семестър, след като си беше плащала наем, ток и газ пет месеца. Аз същия този първи семестър живях в университетско общежитие, така че не плащах режийни разходи. Едновременно си отворихме сметките в БофА, едновременно поискахме кредитни карти, на мен ми отказаха поради липса на кредитна история, на нея й дадоха. 

Мики, съжалявам, че не мога да дам някакъв съвет - само съчувствие ...

Аз мисля, че рентването й е помогнало.

Мики
и аз не мога да ти дам съвет.

# 160
Мики, трикът със златото против ечемик не съм го пробвала, но знам, че много хора са доволни.
Аз успешно съм се лекувала с борова вода. Купувала съм я готова без рецепта в Германия (и там е стриктно като тук в това отношение), за съжаление нямам идея как се казва тук или продава ли се изобщо. Аз съм я купувала от алтернативни и/или хомеопатични аптеки.
Отделно съм слагала винаги и топли компреси - ползвах пакетчета чай от лайка за целта. Колкото по-топло можеш да издържиш, толкова по-добре.
Знам, че се пие и бирена мая, но и нея не знам как да я търсиш тук. Клер може да помогне сигурно.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=383941.msg11575238#msg11575238

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 00:06 от Кюбит

# 161
Тандурка много благодаря. Не съм решила още, но ако взимам ще е пет модела.   bouquet

Аз току-що взех 562 модела, който уж е най-новия пет, да видим. Между другото от сайта на iRobot до 21-ви вечерта дават с всеки купен робот над 240$ безплатен робот gutter cleaner( струва към 130$). Аз взех от този deal, та ще видим като получа и втория какво ще ми е мнението за него. Simple Smile ПОдарък за таткото за Денят на бащата  Laughing

Обаче определено съм за роботите! Peace

# 162
Благодаря на всички за информацията. Въпреки, че вчера финансовия консултант на чайз ни обезокуражи. Днес съпруга ми е получил първата си КК. Използваме  RBC, която е канадска банка, но има и клонове в САЩ ( съответно и регистрация). Така ще ни прехвърлят и кредитната история. За купуване на коли няма как да стане, ние сме с нови коли и си ги внесохме в САЩ ( без мита). Бързаме да вземем карти, защото мислим да купуваме къща (живот и здраве първо трябва съпруга ми да си намери работа в Хюстън).

# 163
Titina, ами тогава официално "Добре дошли!" Нека да за по-добро! Пожелавам ти скоро да има с какво да се похвалиш - ти си знаеш.  Heart Eyes Ще се устроите постепенно, дано да е и неусетно.
Скоро ще почнат да ви пращат оферти за кк и от други банки.

Тандури, ние куче нямаме, нито килими, но като те чета, направо ми се иска да си купя такова роботче. Ходих да ги гледам, но тия дето не са "животински" ми се видяха малко скъпи - $300 & up за прахосмукачещите Румби.  newsm78 Аз си харесах и миещата Скуба, но тя пък е $500+данък. Но ако ще заменят чистачката напълно, си струва инвестицията.

# 164
  • usa
На нашите деца всяко лято купуваме от книжарницата едни дебели учебни тетрадки, които са като практика за следващия клас. Не си спомням поредиците, но мисля, че знаеш за какво говоря. Из интернет има тонове за разпечатване, но като е на едно място, в една книга, на тях им харесва много повече и изобщо не е необходимо да им се изисква каквото и да било, интересно им е и се увличат.

на моите пък точно дебелите книги им омръзват, всичките са оставали недовършени. по-интересно им беше като им принтвах по 2-3 листа от интернет.
и специално за блажка като виден почитател, вчера даниел осъществи първия си контакт с captain underpants Simple Smile. четох му заглавията на книжките и цялата книжарница кънтеше от смеха му, но накрая предпочете да си купи друга книга, която може да чете сам. а албена и братовчедката си купиха `russian in 10 minutes a day`по собствен избор Simple Smile. та, майки, има надежда поотрасналите деца да проявят интерес към родните езици. не знам колко дълго ще продължи интереса и дали ще даде плодове, но поне се появява.

Общи условия

Активация на акаунт