,който дава от това мляко да сподели 
Искам да попитам мамите,които дават сокчета.Как цедите черешите? Смятам да почвам да давам сокове и аз.Ние сме на АМ и имаме 3 навършени месеца и 10 дни.Тъкмо като направи 4 месеца ще започна с пюретата.
,който дава от това мляко да сподели 

Дали аз да сиги приготвям сокчетата и пюретата или да взимам готови
,направо ужас
.Нашия тати беше на работа от 8сутринта до 8другата сутрин като ни биха първия Пентаксим,та видях какво е да си сама в такъв момент.Майка ми тогава дойде за малко вечерта,а свеки се покри 

Може да не си се обърнала конкретно към мен, но и аз си пиша тези толкова лоши записи, така че забележката ти се отнася и към мен. А, ако обърнеш внимание на другите теми, абсолютно навсякъде го има това. Защо не вземш да им се скараш и на тях как си позволяват да пълнят темата така. 
Не мога да се наспя от една седмица насам 
Педито може да ви помогне, като ви каже с какво да започнете и с какво да продължите 
не съм ви 4ела назад, бая сте изписали 

ама си му е зор още де!

аз отвреме навреме оставям Радо да рита гол без памперс, ама опикава всичко, въпреки че отдолу му поставям постелка на Либеро, ама не върши работа нещо...
.После ще излезна да купя череши, тук една баба от квартала продава и са много хубави и сочни и след това ще ги замразя. 
), кога ни е избило зъбчето на мен и на мъжа ми...
сега оставя да гадая и кога ще стане това при Радослав.
, както винаги, невероятна!
. Много ли са натоварващи за бюджета, че от сега почвате да се запасявате? Ако е така, да взема и аз да почна...

Като видях колко много сте изписали си помислих,че никога няма да ви изчета,ама успях.Не съм писала 2 дни,защото ми беше много притеснено за Алекс.Ей,3 дни не щя да яде туй моето дете и това е!Гоня го през деня с шишето (и ние сме предимно на АМ вече),не ще и не ще.На Нутрилон е малкия и много го харесва по принцип,ама тези дни през деня повече от 40-60 мл не мога да го измоля,плюе и ми се хили.Викам си един ден ще е само,ма не.Че се обадих вчера на педито,днес бяхме и на преглед.Много обстойно ни прегледа жената,температура,ушички,гърло,носле,гърдички...Всичко е ok.
Слава Богу,че аз вече какво ли не си измислих...Каза,че е нормално някой ден да нямат апетит също като нас,но да не е за дълго.При Алекс обаче безапетитието се придружаваше със страшен рев и присвиване и се шашнах направо.Колики вика докторката."Нали си знаеш,че сте със много тежки колики,не се притеснявай толкова!" Е гати и коликите.
Да чукна на дърво днес си яде добре бебо. Препоръча ми ако продължава да няма апетит да сменим млякото и набутах татко му да купи Лактана Био,която струва 24лв тук.А Алекс си реши,че днес все пак ще си яде Нутрилона
,честита годишнина на Тони Ст! 

. А сега през лятото май е напълно възможно мъничетата и да не качват толкова много в тези жеги.
Много здраве и късмет на семейството ти!
не знам защо се получи така
най-накрая пораснахме малко
миличките дечица,напълно ги разбирам в тая жега,на нас фонтанелата е на 90% затворена,едвам се усеща,мисля да се обадя на доки да намаля капките на 1,не да давам по 2,или то няма значение