лека от нас, 4е тати утре е командировка, а ние с бебо ще шарим из роднини и трябва да сме се наспали кикикикики

. А иначе, по принцип, аз съм на мнение, че след като посещаваш определен педиатър, трябва да му имаш доверие. Иначе се обезсмисля цялата работа. А на колко е детенцето ти (извинявай, но съм пропуснала)?
: http://www.bg-mamma.com/index.php?board=16.0
и тя я натиква почти цялата в устата си. Та отиде ефекта от прелестта на роклята - вижда се само едо боди и крачета. Та вашите моми и те ли така правят или моята е дивачка и не иска да носи рокли? 
Ама какво да я правя. Поне за снимките я изтипосвам хубава 
Тогава тъкмо беше лято и нямаше проблем с голото дупе
На 1,5год на Маги й слагах памперс само, когато спи. След 1-2мес, махнахме и него

Не съм чела новата темичка, минавам само да се разпиша и да ви кажа че утре тръгваме да се прибираме във Варна. Днес голямо събиране на багаж падна, направо ужас
И как ще се събираме незнам....Количката я пуснахме по куриер, но май пак няма да се съберем, а незнам какво друго може да пратим....
Както и да е ще се оправим някак, айде че ще ми се карат
Стискайте палци Вики да понесе добре пътуването
Наистина трябва май пюренце- виж в старата тема , там Слънцето е обяснила на дълго и на широко как се прави картофено пюре!
), затова с нея се изнасяме в хола на прибежки като доверсанти. Това ми е времето, когато спортувам. Така и така съм достатъчно изперкала, че ставам в такова безбожно време, поне да си доразвия лудостта с въртене на колелото и коремни преси. Като психясал хамстер съм, баси! 
Но, споко, трето бебе засега няма. И дано така си остане! 

навестявай ни по-често, много ме кефиш, че не си даваш много зор да се шашкаш за бебо, еххх да можех и аз така
, а това за психясалия хамстер най- много ми хареса и напарво ме разби! 

с месечинки.
.