1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 87

• 31 988
  • 445
  •   1
Отговори
# 330

Сватбата на Tanju Korel ve Hülya Darcan

# 331
Някой може ли да познае къде е Берг на тази снимка?

# 332
Помествам тази новина от днес за не бъда отново обвинена в цензура и пострекателство...а идеята за сформиране на таен орден "Гече" хич не е лоша  Peace
В Америка жени като бившата на Халит им казват "златотърсачки". Появи се много на бързо и си замина на бързо но много по богата за една година. Сега когато прави първи крачки в театъра е решила да печели популярност не с таланта си а с евтина жълта публикация...
Относно кастинга за 4 сезон всички бяха доброволци и засега няма оплаквания към комисията за защита на животните за малтретирани от нас животни  Naughty

Gizem Soysallı, kendisine Bergüzar Korel`le ihanet eden Ergenç için tek bir kötü söz dahi etmiyor!

Halit Ergenç`in Bergüzar Korel aşkı uğruna bebeğini aldırdığı ortaya çıkan Gizem Soysallı, buna rağmen eski eşine laf söyletmiyor. Ancak Soysallı, `Ünlü olmak için oyunculuk dersleri alıyor` haberlerine isyan ederek; `Benim bu derslere gitmemi teşvik eden kişi Halit`ti` diyor.

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 18:36 от anna3com

# 333
За наше щастие (или нещастие), които гледаме 3-ти сезон по Нова, не можем да изживеем драматизма на останалите, които са гледали сериите по Канал Д.
Като гледаш всеки ден няма как да се отделиш много размисли и емоции. А и като финалът е известен още по-спокойно се гледат сериите.

На мен нито Енгин ми е дразнещ, нито Шех. Енгин по няколко пъти на серия я пита сигурна ли е, че иска са се оженят. Даде й хиляда възможности на Шех да размисли и да се оттегли без проблем.
А Шех, милата, вижда се колко много обича Онур, но иска да започне на чисто. Може да е пресилено желанието й и отстрани изглезда като ненужно и безмислено, но за нея не е.

Каан ми напълни душата и разплака. Как викаше само "Татко, татко". И колко конфузна ситуация за всички.

Изтръпнах, когато Онур отблъсна Енгин, за да се погрижи за сина си. Изтръпнах в добрия смисъл на думата  Wink . Смазваща мъжественост и решителност!

Хайде, утре големия финал за нас! И после продължаваме отново да си гледаме по Диема!

# 334
ISTEM YORUM! INANAM YORUM

Това са първите турски думи, които научих от 1001 нощ
И днес на 89 епизод искам да ги кажа и искам да кажа, че не мога и не искам да повярвам, че този годин филм свършва утре  smile3514  newsm45

ВСИЧКО В НЕГО Е ТОЛКОВА ХУБАВО - от музиката, до играта. Евала на сценаристите, които са замислили такъв хубав сюжет и евала на перфектните актьори. Колкото и да ми харесва обаче не искам да има продължение - в тея 90 минути действието се развива перфектно, очаквам утре хубавия край!

Надявам се "Сълзи над Босфора" да запълни празнината която ще зейне след края на BINBIR GECE!

# 335
Венетат много съм трогната и съм безкрайно благодарна за превода така му се зарадвах като дъжд при суша newsm51 smile3525  love001 smile3501Благодаря ти,а Джейда е невероятна както винаги и аз все повече се убеждавам че тя ще остане любимата ми актриса завинаги няма да се уморя да се надявам някой ден да имам щастието да се запозная с нея Party Crazy Изгледах и днешната серия която ми е от любимите и пак плаках, този филм е велик хем знам какво става хем сълзите сами потичат,Онур и Каан в болницата и Бенну и Керем на снег ми разкъсват сърцето такава болка и мъка че буцата в гърлото още стой и въпеки това има нещо което така пленява че не мога да се отлепя от екрана BlushСпомням си как треперехме в очакване на тези серий по канал Д и как гадаехме какво ще се случи и ме обзема носталгия така ми липсват тези усещания и тръпката че ми се иска да не беше свършвал,но сега разчитам на любимата ни Анна за 4ти сезон който с животн,снимки или каквото й да е така ме радва защото е нашето продължение за което всички мечтаем CrazyБлагодаря ти Ани и за снимките и за винаги актуалното инфо и за всичко което правиш за нас  bouquetНямам търпение да изгледам отново утре и последната серия знам я наизуст особенно някой моменти,но пак ще ги гледам със същото вилнение и емоций защото са просто перфектни CrazyГледам още 4 сериала Перлата,Мелодията на сърцето,На сбогуване и Аси(с превод на английски) интересни са но я нама магията на 1001 нощ това е наистина неповторим за мен филм никой друг не предизвиква в мен тезий емоций и чувства това е първа любов и друга такава едва ли ще има Heart Eyes

# 336
За наше щастие (или нещастие), които гледаме 3-ти сезон по Нова, не можем да изживеем драматизма на останалите, които са гледали сериите по Канал Д.
Като гледаш всеки ден няма как да се отделиш много размисли и емоции. А и като финалът е известен още по-спокойно се гледат сериите.

Има резон в думите ти, но не съм много съгласен. Лично аз предпочитам ден след ден сериите... много по задълбочавам в характерите на героите и постъпките им, не забравям какво се е случило вчера... а ако трябваше седмица по седмица за епизод... тръпката от чакане щеше да убие всичко... така за мен е по-добре

# 337
http://www.youtube.com/watch?v=y5At06Wtylw&feature=related

един от най-силните моменти във филма
нямам думи!

# 338
http://www.youtube.com/watch?v=y5At06Wtylw&feature=related

един от най-силните моменти във филма
нямам думи!

Поздрав за теб специално...знам че харесваш Фюсун  Hug

# 339
Venetat, благодаря за превода!   bouquet
За мен ролята на Бену си остава една от най-сложните и многопластови в този филм и Джейда се справи превъзходно, наистина беше прекрасна. Желая й най-искрено да бъде щастлива и много обичана!

Днешната серия я обявявам за една от най-силните.  Peace Като предпоследна, в нея би могло да се пренарежда пъзела, така че да излязат режисьорските сметки накрая, да се подготви почвата за финала. Т.е. при един по-посредствен режисьор би била по-елементарна. Ноооо не и при Сабанджъ. Още веднъж му поднасям моите адмирации. Много е способен, признавам му го. Всичко до последно следва своята логика.  Hug

Ани, мила, и аз не търпя златотърсачките. Единственото, което ме успокоява, е това, че са еднодневки. Така че за тях  bishop

Момичета, май почна война между телевизиите. Диема Ф от 20 часа ?  #2gunfire Изглежда Перлата току що замина в небитието  newsm78

# 340
anna3com МЕРСИ МНОГО! Simple Smile Откъде ги намирате тея снимки не ви знам... аз на актьорите колко пъти им писах имената на турски в гугъл и пак нищо... едни и същи снимки...
Ех тая Фюсюн МНОГО я харесвам - уникална роля и като жена много ме привлича, перфектна.
Съгласен съм иначе за Бенну - ролята й в последните серии е направо ужасно... как актрисата не се е самоубила след толкова мъки които е трябвало да преживее  Joy
оффффффф нямам думи за филма... днес на толкова пъти ми изпълни душата...

разка на Надиде за птичката колко беше поучителен... и преди време пак тя разказваше, как тенджерата като ври - над нея има капак - какво се случва вътре... никой не знае - ставаше дума за семейството на Онур и Шех... Друг път разказваше така - Тайната е най-големият товар - горко на този, който го носи!

Филм институция. Възхитен съм от силния сценарий, който ми докосна душата

# 341
Ето ти още една а иначе и тя е включена в 4 сезон заедно с Али Кемал  Laughing

# 342
А тук е със сина си който се роди по време на 1001 нощи...докато Надиде я прати в Кайзери
А тук е интервюто с нея...
http://www.anneoluncaanladim.com/icerik.asp?id=1555

# 343
  • Карлово
кога беше бременна кога го роди  Thinking
въобще не и личеше

# 344
По времето когато се виждаше с учителя беше се поналяла и после като седне само възглавнички слагаше пред себе си...после отиде в Кайзери и като роди се появи отново в 3 сезон....

Общи условия

Активация на акаунт