1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 87

• 31 988
  • 445
  •   1
Отговори
# 405
tsveti97 Страхотни снимки  Laughing

# 406
tsveti97, ferina  чок гюзел снимки,   bouquet  bouquet  bouquet

# 407
За втори път ще гледам финала и пак ми става мъчно ,че този прекрасен филм свършва.Добре ,че започва по Диема!
 Дано Халит ей така цял живот да я гледа!

# 408
  • София-Банкя
Здравейте момичета, това че днес филма свършва не означава край. Сигурна съм, че всички ние ще го гледаме отново и отново и ще дописваме сценария. Този филм показа едни стандарти, които аз признавам си не познавах. Благодаря на НТВ, че сложи началото, на прекрасните ни преводачки  - BZ, Mishel, Sevi nil, Damlacik и ако забравя някого съжалявам. Благодаря на Ани за остроумието и богатата информация, на Шеф за всичко, на mar tomova и другите поетеси за споделените стихове.
Момичета да попадна в този форум и компания, като вас беше рядък шанс. Да сте живи и здрави, да успявате във всичко с което се захванете. Прегръщам ви горещо!

# 409
  • София
tsveti97 браво  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 smile3525 newsm51

Страхотни снимки Hug Hug Hug

# 410
Момичета моля ви дайте ми линк да гледам нова тв онлайн в момента имам няколко но не се отварят

# 411
фенки Simple Smile къде мога да гледам последните няколко серии 4е не бях вкъщи а немога така да пропускам клю4ови моменти Simple Smile  bouquet

# 412
tsveti97, katerina0007, ferina  много хубави снимки. Страхотно настроение създават  smile3501 smile3525 smile3525
muronka за статията  smile3525

ПП tsveti97 страшно подписче имаш. Много му се радвам.

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 15:20 от Venetat

# 413
  • Вече на село
Прегледах в. Сага, но не пише, че по Диема Фемили ще започват отначало "1001 нощи", а така ми се иска. Ако някой има повече инфо, да се включи, моля  baby_neutral

# 414
Вени за теб  и за всички на които /и аз съм между тях/ това е един от любимите моменти от филма

# 415
Прегледах в. Сага, но не пише, че по Диема Фемили ще започват отначало "1001 нощи", а така ми се иска. Ако някой има повече инфо, да се включи, моля  baby_neutral
Официално съобщиха, че от понеделник, 22.06, започва повторението от 20 часа

# 416
# 417
И един страхотен клип на Дамла  bouquet  за клончето на Керем и Бенну в изпълнение на една от любимите певици на Керем Sezen Aksu
           http://www.vbox7.com/play:a177e079

# 418
Официално съобщиха, че от понеделник, 22.06, започва повторението от 20 часа

В два вестника гледах програмите за следващата седмица и не видях повторение по Диема фемили от 20ч. на нашия филм Mr. Green

# 419
Ето тук най-отдолу.
http://tv.dir.bg/tv_movie.php?id=781
А вчера и аз го чух по телевизията, май при Гала беше. Ако може да й се вярва.  Joy Joy Joy

tsveti97  Hug Hug Hug Това наистина е един от най-любимите ми моменти, както и много други. Абе целият филм ми е много юбим.

Общи условия

Активация на акаунт