Януарските 2007 деца са нашите слънца

• 10 241
  • 303
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро и за да повдигнем бойния дух, ще започна със споделяне:

- имам (чисто) нова кола - Сеат Алтеа XL;
- Шош е приет в ЦДГ последен в списъка, последно класиране.

Петък, събота вечер к'во ще правите?  Mr. Green

... ще дойдем да почерпиш...   bouquet

# 16
  • София/Варна
Ив, тресе ме черна завист Wink.
Ние сме 13-та резерва... Confused

# 17
  • София; Дружбето
Иве, ай честито. Ся ако ми подарите и старата.......... Whistling Петък през деня съм фри, след 1
АЗ след като оплюх вчера лелките и цял ден бях притеснена за Миша, заварих децата събрани на нашата си площадка. Оказало се, че няма достатъчно легла, за да се прави сборна група, защото явно хората работят и няма кой да ги гледа в къщи, децата де. Та няма да има сборни групи Mr. Green дори юни ще са си така. Много се накефих и днес всички родители едни хнахилени, не е истина. Даже се запознахме с ухажора ни, койот в къщи говорел само за Миша Joy

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 08:39 от tsveta

# 18
  • София
Ив, тресе ме черна завист Wink.
Ние сме 13-та резерва... Confused

Айде, сега!  Confused

Не бързай да се отчайваш, нека мине записването.   Wink

# 19
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета,  Благодаря ви за красивите пожелания за рожденният ми ден Hug Hug Hug На всички ви желая здраве, дълъг живот пълен с много любов,доброта и положителни емоции Grinning Grinning Grinning

Ако някой е в Приморско лятото - да ми звънка смело,ще се радвам да се видим там, с децата, на бира и морски вълни Grinning Grinning Peace

Аз изчезнах малко от форумите, но при мен е един непрестанен екшън - путъвания,срещи,семинари,работа ,забавления,решаване на социални теми, но сега, ако имам повечко време на морето,ще се включвам по-често във вашите онлайн забавления Mr. Green Mr. Green

Надявам се всички да сте здрави, да сте добре и да изкарате едно страхотно и незабравимо с емоции лято  bouquet

# 20
  • София
Магнолия, честит рожден ден на патерица! Най-много здраве ти желая, но и от всичко друго хубаво - също! Simple Smile

Иве, честито! А в коя градина ще сте?

Ако се събирате, не че често идвам, ама пускайте по някой смс за сведение, моля!  Praynig

Аз нещо съм се сдухала яко тия дни и ми е много криво и имам нужда от сериозно пиене със сериозни приятели...

# 21
  • София
Кой каза среща-горща??? Party
Кога?Къде?

# 22
  • Русе
Ив, честито ( завидех   Blush )
Селма - гледам продължила си снощи с вицове, но се оттеглих, че ме беше налегнала дрямка вече  Flutter
Магну - пусни на лични, ако искаш номера си. Предната година се разминахме да се видим, но ако идваме пак в Приморко през Юли ще ти звънна  Hug
Цвета - хубава новина, че няма да имате сборни групи  Peace
KayRenn - дано и при вас нещата с приема се подредят  fingerscrossed

Хайде отивам да направя кафенца за мен и Иво, и дано успеем поне към 10:30ч да си тръгнем вече  Crossing Arms

# 23
Ив, честито возило, със здраве да си го караш и да ти служи безпроблемно! И естествено - лека и безаварийна!  Hug

# 24
Ив, честита кола! Леко и безаварийно да си я ползваш!   bouquet

Браво и на Шош!   Hug

# 25
Добро утро и за да повдигнем бойния дух, ще започна със споделяне:

- имам (чисто) нова кола - Сеат Алтеа XL;
- Шош е приет в ЦДГ последен в списъка, последно класиране.

Петък, събота вечер к'во ще правите?  Mr. Green
Ще ми идвате на гости  Mr. Green
Иве със здраве да си я ползваш и много, много безаварийни километри да навъртиш  Hug
Честито и за приема на Шош, надявам се е там, където искаше  Wink
Добро утро на всички. Сутринта бях много злобна към Веско, ама как да му обясня, че не искам да ставам  Tired Търсила съм до среднощите къде да вървим на море за прилични цени и прилична обстановка. АКо имате идеи моля да споделите  Praynig

# 26
  • София
Абе да ви агитирам някой ден да минете до Северния парк - направили са много хубави площадки за децата и бирата се лее някак неусетно!  Simple Smile Симона тича там през уикенда като обезумяла - пляскаше направо боса като цигане - и сега всяка сутрин ме увещава да не ходя на работа, а да я водя на пързалката, където може и боса  Whistling

# 27
  • София, Лагера
Здрасти, мацки!
Ив, честита кола! Завиждам!  Mr. Green Честита ти и ДГ! Коя беше тя, тази в Лозенец ли? Ако да... и Пресиян е отсреща... ех, видело се е, ще се пие с децата! (а и това ми напомня, че и Викс ни е наблизо) Wink

Аз съм болна и съм си в къщи. Пресиян преболедува вируса за 1 ден...  Shocked и без Т дори, само мрънкане и сополки, което ме кара да се надявам, че и аз няма да се точа дълго.

Мананке, ние с Пресиян заминаваме на Албена след 2 седмици. Цените са доста прилични, хотелът е на ултра ол инклузив и за деца е безплатно. Това си е голяма далаверка, особено ако си с хлапе, което иска от всичко да яде по малко и в кръчма може да те разори. Същото се отнася и за хора, които пият много бира  Mr. Green (като мен и теб) Хотелът си има 3 басейна, транспорт до плажа, на бара на плажа също е ол инклузив. Аз не съм фен на басейните, но миналата година Писуна се страхуваше от водата и това беше единствената алтернатива. Ще ти пиша подробности на лични.

Нимско, какво става, бре?

# 28
  • София
Да, аз също съм фен на "ол инклузива". Била съм така и на Албена, и на Несебър със Симона и през месеците юни и септември това за мен е най-доброто решение за заклети биро-мани (като мен) с малко дете/деца, които искат винаги от всичко... по 2 хапки.  ooooh! Лошото е, че като се върнете, има период на отучване от хубавото...  Tired до следващия път Mr. Green

Ноеми, не ми се мрънка, не ми се оплаква, ама съм се сдухала яко ... бира требе, бира... и добри приятели...

# 29
Иве, със здраве да си я караш колата. Честито и за детската градина на Шош. За Пухкавел чакахме 11 месеца, за място което ни устройваше като цена и грижа за децата, дотогава де отпуска, де бавачка,де приятелка

Общи условия

Активация на акаунт