Януарските 2007 деца са нашите слънца

• 10 237
  • 303
  •   1
Отговори
# 285
Чакам ви, Ноеми  Grinning
Светле, и вас  Grinning
Шош ме подсети, че едно детенце от групата на Ники в гардината казваше, че ядат супа от елен  Laughing

# 286
  Сега разбирам,че Майкл Джексън е напуснал този свят....

# 287
  • София
  Сега разбирам,че Майкл Джексън е напуснал този свят....

Да, беее...  Confused

Тя и младостта ни си отива, изглежда...  Tired

От сутринта размишлявам как нито стерилността, която практикуваше по-рано Джако, нито парите биха удължили нечий живот...  Thinking

# 288
Все още не мога да повярвам за Джако, много тъжно, много... Аз също мислех за тази стерилност, тези пари, този перфекционизъм, за краткостта на живота, как минава и заминава без да усетим...  Sad

Ноеми, страхотно, стискам палци!!!

Русенки, покрай предаването Часът на мама, в което говореха днес за зъбките, се сетих да ви питам можете ли да ми препоръчате детски стоматолог за профилактичен преглед? Не ми е ясно как ще протече прегледът, но те си знаят работата хората.  Simple Smile

# 289

От сутринта размишлявам как нито стерилността, която практикуваше по-рано Джако, нито парите биха удължили нечий живот...  Thinking
  Кой знае....може би,ако не ги практикуваше всичките тези неща,щеше да живее още по-малко.... Thinking

# 290
  • София
Да, тъжно е. И аз бях потресена тази сутрин, когато пуснах в просъница телевизора и това беше първото нещо, което разбрах в този ден.

Но все пак Джако направи с тялото си неща, които ... не прощават... Той беше черен, а стана бял. Нали никой не се съмнява, че може да върви срещу природата!? Той доста по-дълго вървя, отколкото очаквах. Дано си е струвало. Ще бъде запомнен, това е сигурно.

# 291
Лилянчо, май в Русе няма детски стоматолог.

# 292
Лилянчо, май в Русе няма детски стоматолог.

Благодаря, все ще намерим някой да го прегледа, всичко му е наред, но трябва да има профилактичен преглед. Ели ми писа на лични, разбрахме се да обсъдим на бира тези неща. Теб не съм те виждала, надявам се да се запознаем скоро. Simple Smile

# 293
Лилянчо, щах да ти пиша как протича прегледа и забравих  Embarassed
Сядаш на стола, детето сяда в теб и зъболекаря си измисля всякакви маймунджолъци, за да му отвори устата.
Аз далновидно пуснах баткото преди Любо, за да види малкия, че е много хубаво да ти бръкнат в устата с огледалце  Laughing

# 294
Благодаря, Анджи! Ние като нямаме батко сигурно аз ще съм пример  Joy  Hug

# 295
Много тъжно за Майкъл Джексън. Cry

А от днешната среща няма никаква информация. Пиете, ядете и си говорите и забравихте за форума.

# 296
Още пият, ама нека пияни да пускат новата тема, да ги видим какво заглавие ще измислят.   newsm47

# 297
  • София; Дружбето
Граааадил Илииииииииияяяяяяяяяя килиииииииииииииияяяяяяяяяяя Mr. Green  Drunk

# 298
Ей, на първа бира се появи, ще чакаме и другите   Hug smile3540 Drunk, само да няма някой утре  1countingsheep

# 299
  Благодарности на Ивонска за прекрасното посрещане!Пастата беше върхът!Настроението страхотно! Grinning Grinning Grinning
  Децата се забавляваха,майките също! newsm68 Drunk
  Дано ти се връщат хубавите емоции,които си ни подарила днес! Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт