Януарските 2007 деца са нашите слънца

• 10 262
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
Е, как юни? Нали щяхме септември общо?  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Т'ва сигурно ли е???? Да взимам отсега да навивам Митака Mr. Green Макар че ние както може би ще купуваме апартамент....може и да ми секнат ентусизма Thinking

# 46
  • София
Така ..... И що всички се направихте на разсеяни, като ви казах, че ще сте ми на гости  Crossing Arms
....

Аз съм с тежка програма, а и съм без дете, така че бих се зарадвала повече на мъжете, не на децата ви!...  Crossing Arms

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да съм споменала деца  newsm78  Mr. Green
Ясно, значи аз отпадам. Споменавайте условията в началото още.

# 47
ivonska, честита кола. Леко и безаварийно шофиране! Поздравления и за Шош!

Ин@, накара ме да се размисля по въпроса с гърнето и плажа. Ако измисля нещо умно ще пиша.

lyllyta, съчувствам ти за щуротиите на Митко. Мони беше от Бургас.

manana, хотелът изглежда добре, цените също са приемливи.

Ноеми, да оздравявате! Hug

# 48
Така ..... И що всички се направихте на разсеяни, като ви казах, че ще сте ми на гости  Crossing Arms
....

Аз съм с тежка програма, а и съм без дете, така че бих се зарадвала повече на мъжете, не на децата ви!...  Crossing Arms

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да съм споменала деца  newsm78  Mr. Green
Ясно, значи аз отпадам. Споменавайте условията в началото още.
Ти нали знаеш, че си изключение, щото не се сърдиш, ако Веско набие Дани или Никол  Wink Пък и нали требва да се намери занимание на Бальо и Християн - та игра с деца ще им е добре дошла пък ние ще пиеме и няма да имат време да ни подслушват  Mr. Green
Съвсем сериозно - приемам гости в събота - следобедно-привечерно. Който иска да заповяда  Peace - с мъже, деца, без - кой както му хареса.

# 49
  • София
Сори, бъгнала съм се откъм чувство за хумор. Офисната обстановка не е от най-дрюжелюбните, ако ме разбирате.

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 15:43 от Klemy

# 50
  • София/Варна
Ноеми, бързо оздравяване! Ще ми дадеш ли координати на онази къща в Рибарица?  Flutter

и на мен Simple Smile

# 51
Сори, бъгнала съм се откъм чувство за хумор. Офисната обстановка не е от най-дрюжелюбните, ако ме разбирате.

bash bash bash bash smile3533 smile3533 smile3533 newsm47

# 52
Ох, Ивонска, разсмя ме.

Тези гърнета ги гледам от година. Ще го купя и после ще си стои, като паметник в нас, както много други неща.  ooooh! Моят човек предпочита тоалетната, без детска седалка. В най-краен случай - гърне.

И само си се представям - идва и казва: мамо, ака ми се и аз: вада гърне, слагам пликче, после завързвам, търча (по нагорещеният пясък) до най-крайното кошче... Ех, само си мечтая да ходи по веднъж на ден и то сутрин след закуска. Ама то по 2-3 пъти.

Айде, осрах темата.

Наздраве с кой квото има.

# 53
Здравейте и от мен в новата темичка. Hug
Ивонска честита ти кола и да ти кажа,че мноого ти завиждам  Crossing Armsзащото аз още си чакам моята,но нещо все неможем да изберем подходящата TiredЧестит прием и на Шош.

# 54
Ин@  наздраве от мен cheers
Всеки ден ли ходи по 2-3 твоя сладур,че моят само по веднаж, но по различно време.
И да ви питам има ли тука още деца които не говорат хубаво, че моят мъник увеличава речника си с всеки изминал ден, но още не говори хубаво,много неща ги казва с бебешки думи,въпреки че друга част си ги изрича с истинските им наименования,но  мен това ме малко притеснява,дали вече е време да го заведа на логопед newsm78Някои от вас водил ли е детето си на логопед?

# 55
  • Русе
Здравейтееееее  Heart Eyes
Ейййй, опържихме се в това Русе. Страшна жега е тук  ooooh!
Ив, честито возило  bouquet Да си го ползваш със здраве! Честито и на Шош за приема. И ние на есен ще сме ученици  Grinning
За пишането навън - Дени пиша буквално през 5 минути и умира да ходи по голо дупе из детската площадка  Mr. Green Хем ми е смешно, хем ме е срам  Crazy Не е ацкала навън, но не иска и в гърнето - само в гащите. Но тя има проблем напоследък - доста е позапечена. Дайте ми акъл как да се сборим с това  newsm78
Русенки, хайде на среща в четвъртък  Wink
Целувки на всички  Heart Eyes

# 56
Здравейтееееее  Heart Eyes
Ейййй, опържихме се в това Русе. Страшна жега е тук  ooooh!
Ив, честито возило  bouquet Да си го ползваш със здраве! Честито и на Шош за приема. И ние на есен ще сме ученици  Grinning
За пишането навън - Дени пиша буквално през 5 минути и умира да ходи по голо дупе из детската площадка  Mr. Green Хем ми е смешно, хем ме е срам  Crazy Не е ацкала навън, но не иска и в гърнето - само в гащите. Но тя има проблем напоследък - доста е позапечена. Дайте ми акъл как да се сборим с това  newsm78
Русенки, хайде на среща в четвъртък  Wink
Целувки на всички  Heart Eyes

В четвъртък мъж ми ще излиза, но ако се организираме, ще викам бабата...

# 57
  elica_2007,споко!И моето дете не говори хубаво! Simple Smile
  Но не се притеснявам много,защото поне не мълчи.Декламира стихчета,пее песнички,"чете" книжки....(даже съм направила звукозапис на едно такова "четене",където само по интонацията може да се разбере за какво става въпрос,защото той копира моята,както чета).Иначе от думите може би само 1-2 се разбират.
  За логопед мисля,че е рано,но всеки си преценява. Peace

# 58
  Ивонска,честита нова кола и честито записване на ДГ! Grinning
  Ноеми,дано оздравеете по-бързо! Hug
  ДаВинчи,веднъж хванах Алекс,като беше започнал да пишка в гащи,бързо му ги свалих и си довърши нуждата в тревата.Оттогава ,като видя,че му се ходи по "малката"(а той никога не казва,трябва аз да се досетя) ,го събличам и..... smile3550
   Ним,пожелавам твоите неприятности да се изпарят и в скоро време да си върнеш усмивката! spoko

# 59
  • София
...Някои от вас водил ли е детето си на логопед?

Шош в Пумпелина е ежедневно с логопеди и мога смело да твърдя, че е важно децата да ги види логопед!

Селма, не е рано. Напротив, даже. Ако чувствате, че има нужда - беж без да се замисляте, защото за някои отклонения е важно да бъдат хванати рано. Без да се паникьосвате, но колкото по-рано, толкова по-обратимо.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт