Януарските 2007 деца са нашите слънца

• 10 276
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
При нас отшумя (май) (пу-пу!)
Правих се, че не ми пука Simple Smile

# 211
При нас отшумя (май) (пу-пу!)
Правих се, че не ми пука Simple Smile
   Браво!!! Shocked Hug
    Аз уж се правя на спокойна,но....когато план след план,след план и  след план ми се проваля.....откачвам.... #Crazy

# 212
Aз имам опит с тежка две-тригодишна криза при баткото. Тези на Любо ми се струват песен  Grinning
Ще се справите Hug

# 213
Селма, аз октакто спрях да си правя планове за каквото и да било ми е мнооооого по-добре  Wink

# 214
Селма, и Ая е така. Понякога изкарвам здрави нерви от дълбоките запаси и обяснявам по няколко пъти. С добро има голям ефект, но като цяло си ходя леко истерична и крещяща Crazy Crazy Crazy Да си призная доста често я оставям, защото нямам сили и нерви да се боря. Тоест - избирам си битките Whistling
За памперса - с Биш нямах никакви проблеми, ама аз с нея и трази прословута криза не съм я усетила ( какво ли ми готви в пубертета Thinking)

# 215
  • София
Здравейте Hug Къде сте, бре?
Мен тази сутрин ме информираха, че яслите няма да работят и юли и август, при положение, че зимата правиха ремонт и обещаха да ни компенсират лятото, като не затварят #Cussing out Чудя се дали да не спретна един лют скандал като Викс Thinking И още нещо се чудя - какво ли ги правят два месеца и половина другите деца?
Аз имам сериозната задача да отуча Ая от памперс тези два месеца, вече и забележки почнаха да ми правят в яслите Blush Blush Blush
Сту не става със скандал, а с едно позвъняване в общината. Peace
Въпроса е дали искаш да си влошаваш отношенията с персонала  ooooh!.
По принцип трябва да осигурят дежурни ясли, ако те ще затварят. Ако решиш нещо, пазя телефоните. Много са бързи  Mr. Green

# 216
  Eли,не планирате ли да излезете с детето по горе-долу еди кое си време?Не планирате ли да се нахраните с топла храна еди кога си?Не планираш ли да сложиш детето си да спинка чисто и измито?
  Все ще има някакви планове,касаещи режима на детето,здравословното му хранене,хигиената му... Simple Smile

# 217
Ами и да планирам, всичко отива по дяволите.
Планирам да яде супичка, баба й й дала шоколад, планирам да излезем на разходка - навън става 40 градуса или завалява дъжд, планирам да я изкъпя в банята - тя крещи като луда.
Спрях да планирам, по-ми е лесно, макар и може би егоистично и безотговорно Peace

# 218
  • София
И аз съм се отказала от планировките, така е по-малко стресиращо и за двете страни. Часовника рядко го гледам, абсурдно е да ядат по час, да излизаме по час или да спят по час, поне за моите деца. Понякога събота-неделя заспиват следобяд в 15:30, вместо в 13 да речем. Голяма работа, не виждам да има определящо значение.

# 219
  А работата ти,а яслата?И това са планове,не са ли? Rolling Eyes
  Аз не говоря за живот  по часовник. Naughty
  Едно е да не излезеш,защото навън е 40 или си искал да излезеш в някой определен час,а не е станало.Друго е,когато дни наред пропускаш разходки по хубавото време,защото детето просто се отказва да се облича.А когато дупето му е възпалено от нежеланието да се мие,неминуемо ще заплануваш да го измиеш на всяка цена.

Спрях да планирам, по-ми е лесно, макар и може би егоистично и безотговорно Peace
  Не ми се вярва това твоето да е съвсем без граници! Simple Smile Peace

# 220
  • София
Е, това не са планове, това така или иначе трябва да се случи, между 8:20 и 8:30 заминават на ДГ/ясла. И после отивам на работа, ама това няма общо с децата вече.

# 221
   Laughing Laughing Laughing За мен и това с планове,Клеми. Peace

# 222
Селма, така и така не ходиш на работа нагаждай се според детето. Така ще ви е по-спокойно и на двамата. А за миенето - пробвай с мокри кърпи и го остави да ходи по голо дупе у вас.. Все може да се измисли нещо Peace

# 223
  • София; Дружбето
У нас няма не искам, най-много да яде шамари Mr. Green Рядко се предавам като сутринта, когато каза не ща тия гащи ще обличам другите. Реших да остъпя, но само защото много ми се спеше и не ми се ставаше от леглото
Ходих до работата за една служебна бележка и с кеф установих, че момичето, което трябваше да работи на моето место е напуснало на следващия ден Mr. Green Mr. Green Явно "шефката" се е направила на тежка, а девойчето предупреди че тия не и минават. Та как са се оправяли 6 баера със 2-ма асистенти незнам, но ми стана кеф

# 224
Селма, нищо няма да му стане, ако си легне неизмито някой път, или ако пропусне някое ядене Simple Smile Даже е добре да се отпусне края понякога. Ето, днес Любо не е закусвал, "сготвил" ми е супа от чипс с вода (забавно беше, но като започна да прекалява с цапането му казах, че супата е за котето и почистихме  Laughing. Остана доволен, а аз изкарах един кротък предиобед).
Лавирай някак си или го залъгвай и ще се нагласите един спрямо друг  Peace
Ъх, Сту, на мен ми е по-лесно с второто дете, ама теб като чета и виждам, че не е до поредност Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт