НОЕМВРИйчето расте - скоро ще го водят на море!

• 14 412
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
http://vbox7.com/play:f5f5f0ba 

http://vbox7.com/play:7ae380fc
Да се посмеете малко с нас.

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 09:26 от toffifee

# 151
Добро утро и от нас!

Дидипиди, а и към всички мами имам една книга доста поостаряла, но цитирам какво пише за зъбите: "Никненето на зъбите е физиологичен процес. Не отдавайте повишената Т, диарията и други болестни прояви на зъбките. Истинската причина за повишена Т може да е възпалено гурло или лигавица на устата, чревна инфекция и др." И да ви кажа май вярвам в това, защото Гоги когато са му никнали зъбите никога не е имал Т или хрема или някакво друго неразположение освен мрънкане през нощта, често будене. А и за момента Ивко също изкарва зъбите без тези екстри. Чувала съм и мнение на зъболекар, който твърди, че бебетата не ги боли когато никнат зъби, ама на това не вярвам особено Naughty
Диди, Вита бързо оздравяване Hug
Бубе ами честито ви зъбато кръщелниче Grinning Wink

# 152
  • София
Момичета нашата одисея с нощните ревове продължава. Буди се нощем, почва да реве, но не си отваря очите и с цяло гърло се напъва и таке оглася целия апартамент, че се будим всички  и се стряскаме. Вдигам го, говоря му, пея му, но нищо не помага. Сега взех да се чудя дали пък не е гладен. Чудя се дали да не почна да му давам каша вечерта newsm78, при положение, че още не сме си заместили и обедното  хранене. #Crazy

# 153
  • Варна
Добро утро   bouquet
Честито на озъбилите се и на месечинките.
Снощи и Габи се събуди с рев, 2 часа след като яде. Носихме се, люшкахме се, файда-йок. А то било гладно милото  Laughing Аз бавно загрях, защото това 2 часа след ядене пак да иска май не е било  newsm78 И като си хапна заспа с бляжена усмивка  Joy Вчера й взех бананова каша на хумана, да видим дали нея по ще я яде...А ако не иска аз ще я омета Mr. Green
Ето какво ще представляваме след известно време, недалеч в бъдещето  http://vbox7.com/play:400e917e  hahaha

# 154
  • София
secret Joy Joy Joy, тая песничка яко ме изкефи, представих си се вече..... hahaha

# 155
hahaha страаааааашна песен!!! направо ми е одрала кожата и нрава  Joy Ох, дано не съм такава, че се изморих само като я гледам.

За плачът нощем. Яна по време на сън се изправя почти на челна стойка. Лудо мятане, въртене, говори си, изправя се на четири крака-все насън. И като се разпищи..... Все едно я колят. Наистина е страшно. И не се събужда, а си плаче дълго време насън. Единственото средство за спиране на това явление засега е да я вземам да спи при нас. Пак се мята и ни прави на нищо, но поне не плаче.

# 156
Здравейте!
Минавам да се похваля - и ние се озъбихме вече!
Ето ви по игличка, че да излизат лесно останалите:

# 157
  • София
Привет на всички!
Ние още не сме се озъбили, ама има време. Mr. Green Мама Анна, честита ви бяла гъбка в устичката на беб! Hug

Аз от сутринта не съм се спряла, самов кухнята се въртя, че днес сме с "тежка" програма- канени сме на погача на бебе и на РД на племенничката.

Торта-калинка. Боята не беше много силна, та калинката я е хванала радиация Mr. Green

и пак калинката, само че още "гола" Mr. Green
пак. Само не помня калинката- май нямаше рогца, нали? Освен да взема да й ги махна, за да не разбиваме крехките детски представи и да объркам детето за света на фауната и животните Joy

и питка- слънце за погачата

Отиваме да празнуваме, ухуууууууу!
До по-късно, банда! Hug  bouquet

# 158
Алекс, до сега нищо не е хапнала Cry, така сме вече цяла седмица- по цял ден ни кърма , ни пюре, само на нощни сукания е. Направо съм болна от това неядене. Неиздържам вече. Ако нещата продължат така, няма да издържа и ще се връщам на работа. Направо имам комплекс, че съм лоша майка Sad и се чудя къде сгреших Cry

Мишле- голяма си майсторка newsm22.

# 159
Привет! Да се включа относно нощните будения и рев- единственото, което помага, е още щом се размърда, да я взема и да и дам да суче- поцоква и се успокоява, до 5-10, рядко20мин. максимум е в кошарата заспала. Иначе и при нас писъците са на сън- очите не ги отваря, ако съм достатъчно бърза (каквато вече съм, след близо месец такива изпълнения) , а ако реша да проверявам памперс, да и говоря или да опитвам друг вид успокоение- става по-лошо, защото се разсънва и после приспиването ми отнема повече време.

# 160
  • София
vita според мен я заведи на гастроентеролог да я види, ако има и ехограф още е по-добре. Да й видят стомахчето. Все си мисля, че пък поне малко трябва да яде през деня.  newsm78
Мише браво на теб, страшни вкуснотий!!!
МамаАна честито зъбче!!! Grinning

# 161
  • Burgas
http://vbox7.com/play:f5f5f0ba
 Браво  toffifee.отдавна не съм се смяла така Joy moresmile

# 162
  • Burgas
.............днес ставаме на 7 месеца..........нямаме и нишан за никнене на зъби.............,но да почерпим  party023  food002 cook beer3 beer beer2 Misc Baby Bottle

# 163
  • някъде там......
Честито на всички с поводи да празнуват в днешния ден!
Да ви честитя и Денят на бащата и да ви пожелая с много обич да си гледат дечицата!
Мишле, пак си се престарала нещо и ми разваляш диетата Mr. Green
Вита, и аз се присъединявам към съвета на Алекса да заведеш бебка на специалист. Дано е нещо от временните им състояния само.
МамаAна, и  аз подарих игличка за първото зъбче - така ми казаха, но не ми казаха защо се прави? newsm78

# 164
  • София
с глас се смях на тая песен!  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт