някой да знае

• 2 579
  • 34
  •   1
Отговори
Някой да знае, за ако на бебенце в още докато е вътре в корема, и газове в червата. Преди време бях чела такава тема тук, но не мога да я намеря, много съм притеснена, място не си намирам. Знам, че не е желателно, да се случи. На какво може да се дължи, лекаря каза че уж не е било страшно, но не е редно. Моля дайте свойте знания и опит. Аз съм вече началото на 9 месец. Благодаря Ви   bouquet

# 1
Не мога да разбера какъв е точно въпроса,първото изречение,нещо не е формулирано правилно,обясни по-добре

# 2
  • София
Акото на плода се нарича мекониум. И обикновено се изхвърля след раждането. Ако се случи преди, не е добре. Тогава водите стават зелени и това е признак за преносване. Съветвам те да се консултираш с друг специалист, при това бързо.

# 3
  • На бял кон в Pierrefonds
Обикновено бебетата акат в утробата ако са преносени, което е опасно за тях. Ти имаш притеснения от преносване ли?

# 4
Съжалявам, че не съм обяснила добре, просто съм превъзбудена. Значи, вчера ме изписаха от болница, бях там за задържане, тъй като в края на 8 ми месец, леко прокървях. Стоях там 1 седмица като през това време, са ме гледали на ехограф дори мисля че може би е 3д, но не казаха нищо такова. дори едната лекарка спомена, че водите са ми бистри. Тоновете на бебето ги слушаха всеки ден и са добре. И след като ме изписаха, ходих на редовната консултация, да си дам епикризата и да мина преглед. та лекаря тогава каза, че бебето имало газове в червата, и е акало вътре. Да имам предвид, че неговия апарат не е първа младост, но така се виждало. Каза само че не е опасно, но не е желателно. Все пак тези лекари при които стоях в болница трябвало е да го видят това нещо, предполагам щеше да има проблем, пък и той защо тогава ме оставя така.... !? Не го преносвам бебето, дори му е рано н началото на 9 месец съм.

# 5
Защо не отидеш да се консултираш и при друг доктор

# 6
Ами ще отида, само вече незнам къде да ходя. Ужас, изприщих се.

# 7
Консултирай се с друг лекар, може да е в болницата, където си била за задържане!

# 8

Най добре, отново да говориш с лекаря, който ти е правил редовната коснсултация. Попитай какво е редно, да се направи в случая, и прави ли се нещо, изобщо?! ... и не се тревожи ...   Hug

# 9
Аз съм чувала, че в такъв случай все предприема предизвикване на раждане възможно по-скоро!!! Задължително говори пак с лекаря и стискам палци всичко да е наред с бебока и теб  bouquet

# 10
По-добре потърси още едно мнение.

# 11
Аз също съм чувала, че не е хубаво. Потърси второ мнение.
Стискам палци всичко да е наред. Hug

# 12
  • На бял кон в Pierrefonds
Може нещо да не сте се доразбрали с доктора. Или пак отиди при него- в 9 месец сигурно ходиш всяка седмица вече, или най-добре в болницата. Не вярвам гинеколог да каже, че не е опасно бебето да ака в околоплодните води.

# 13
какво стана ,ходи ли за друга консултация

# 14
Аз знам 4е е възможно бебето да изхвърли мекониум в околоплодните води, ако бебето е под стрес.
Според мен е най-добре да отидеш на друг лекар колкото се може по-скоро. Успех, дано не е прав твоя доктор  Hug

Общи условия

Активация на акаунт