Да играем заедно Куест игри 2

• 40 937
  • 452
  •   1
Отговори
# 330
mimkaaz,благодаря за подсказките към AZADA, Simple Smile...,само че зверих се,зверих се ,но точно това дето ми трябва не можах да го видя Rolling Eyes Става въпрос за ето тозипъзел.Не мога да разбера какъв му е замисъла само разбрах,че трябва да се свържат точките..Добре де,свързах ги..получиха се много малки квадратчета,две лилави,останалите червени..Ми после? newsm78 Shocked
Да и аз тука зациклих ,пробвах как ли не и неставаше и се отказах Embarassed

# 331
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=3332&hit=1      Искам да попитам тази игра  само с мишката ли се играе  или  мишка+клавиатура                                                           

# 332
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=3332&hit=1      Искам да попитам тази игра  само с мишката ли се играе  или  мишка+клавиатура                                                           
  s mishkata. MIMKAAZ , blagodarq ti za blestqshtoto obqsnenie , spravih se i prodalgavam Peace

# 333
попаднах на тази игричка  MysteriousCityVegas.rar.torrent   - за търсене на обекти е в казината на Лас Вегас

# 334
  • В сърцето на живота!
попаднах на тази игричка  MysteriousCityVegas.rar.torrent   - за търсене на обекти е в казината на Лас Вегас
А аз попаднах на вирусчета Confused а така ми се искаше да я дръпна Rolling Eyes и в замунда я няма

# 335
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Оле каква съм заспа аз чак сега видях темата.
И аз се цопвам тук обичам този вид игрички

# 336
защо  бе Сливница , при мен всичко е нормално , няма вирус , няма нищо , всичко е ...OK Peace

# 337
  • В сърцето на живота!
защо  бе Сливница , при мен всичко е нормално , няма вирус , няма нищо , всичко е ...OK Peace
Не знам,нещо не се разбраха с антивирусната ми Crazy

# 338
Момичета, препоръчайте някоя интересна и увлекателна игра.
Аз търся, но не попадам на подобна Confused

# 339
  • Пловдив
*Буба*  На първа страница има много игри ,виж от там някоя си избери. Peace
Аз в момента съм на Мagic  Encyclopedia 2   Peace

# 340
  • В сърцето на живота!
Изтеглих си тази игра от първа страница  Dream Chronicles 3 - The Chosen Child но като я пуснах ми излезна прозорче в което може да се натистне само "ОК" ...и като натисна "ОК" ме пита дали скам да излезна или не,аз натиснах "не" и пак ме върна на първото прозорче.. Tired (Ма голямо обяснение само ooooh! ) Искам да кажа че не тръгва играта,някой играл ли е тази игра? Rolling Eyes
В момента си тегля това Dream Chronicles

# 341
  • Бургас
Играла съм и трите части и нямах никакви проблеми с инсталирането  newsm78 Игрите са страхотни! Иначе преди малко свърших Лора Джонс и тайното наследство на Никола Тесла - не е лоша, пък и е на български  Peace

# 342
  • В сърцето на живота!
bradata аз нямам проблем с инсталирането,след като я пусна за да играя не иска да тръгва Rolling Eyes Crossing Arms

# 343

Моля ви,помагайте Rolling Eyes,Какво се прави тук? Как ли не ги въртях тези кръгове,нищо не става newsm78

# 344
۰۪ ۫٭۪۫۰ Сливница ◊, аз я играх още, когато беше излязва непълната версия. Нямах проблеми.
ani1982, това е като пъзел, само че с кръгове. Трябва така да ги завъртиш, че да се получи картинка. Докато ги въртиш не ти показва кога си уцелила. 
Трябва да се получи това

Общи условия

Активация на акаунт