Да играем заедно Куест игри 2

• 40 945
  • 452
  •   1
Отговори
# 360
Затова ти показах картинка с решението, за да прецениш, на къде трябва да сложиш "светлите петна"  Rolling Eyes
Най накрая  след толкоз мъки успях да мина този пъзел с кръговете newsm44
Продължавам напред Grinning

# 361
Ето и една игра от мен, не е кой знае каква, но е забавна все пак.
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=37247

# 362
момичетаааааа.........помагайте Rolling Eyesмотая се вече сумати време тук и не мога да продължаhttp://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13968831  newsm78 ,активира ми се храстчето , пък имам клещи и лейка ,ама не става Praynig

# 363
и сега е момента да изкажа моята благодарност към : Сливница , ani1982 ,Ledenata и mimkaaz, без чиято помощ и търпение да обясняват, не  бих се справила , по-точно да се науча да поставям снимки и емейли във форума newsm51

# 364
уууурррраааааа............свърших яяяяя.....\Magic Encyclopedia Moon Light [BG] - много готина игра , с кеф да я играеш Peace къде сте бе момичета.... Sad аз сама ли си пиша  тук във форума , като лудите Crazy

# 365
  • В сърцето на живота!
уууурррраааааа............свърших яяяяя.....\Magic Encyclopedia Moon Light [BG] - много готина игра , с кеф да я играеш Peace къде сте бе момичета.... Sad аз сама ли си пиша  тук във форума , като лудите Crazy
Joy hahaha

# 366
  • E-CLM & CH-VD
Чак сега виждам темата  Rolling Eyes. Изиграла съм почти всички изгри от списъка, имам и още подобни. Вчера свърших една много интересна, със страхотна графика - Анабел се казва.

# 367
Уф,пак изпаднах в затруднение  с AZADA Crazy
Стигнах до тук
Какво се прави на тази карта..в смисъл намирам си координатите...те се -170 и 30N,само че като кликна с мишката в/у тях и не става нищо Rolling Eyes

# 368
Уф,пак изпаднах в затруднение  с AZADA Crazy
Стигнах до тук
Какво се прави на тази карта..в смисъл намирам си координатите...те се -170 и 30N,само че като кликна с мишката в/у тях и не става нищо Rolling Eyes

Тук ще търсиш координат -170,30
Така става.  Peace

# 369
DiDika,ами не ми се получи Rolling Eyes а и времето ми изтече и трябваше да мина нивото отначало..Сега новите ми координати са -96 и 60N...Опитах с координати -96.60 и 96.60 и пак нищо.

# 370
  • София
Трябва много прецизно да ги нагласиш Peace

# 371
Лунна самодива, добре дошла  Hug
◊ Ясмина ◊, честито ти ново ник-че  Sunglasses
svetla64, не си сама, наоколо сме  Whistling
ani1982, справи ли се с картата? Наистина трябва да действаш прецизно и да следиш къде са минусите и буквите след числата  Peace
Изиграх на един дъх Marooned и сега цъкам една друга игра ( съвсем не по темата  Blush )

# 372
  • В сърцето на живота!

◊ Ясмина ◊, честито ти ново ник-че  Sunglasses

Благодаря Party
И коя е тази игра дет не е съвсем по темата? Whistling  но пък от друга старана пак си е по темата

# 373
Никак не е по темата, но ще ни извинят момичетата  Flutter
Мога да ти я покажа само в Замунда, но защо ли си мисля, че ти не можеше да теглиш от там  Thinking Ами все пак ето я - Plants VS. Zombies

# 374
  • В сърцето на живота!
Никак не е по темата, но ще ни извинят момичетата  Flutter
Мога да ти я покажа само в Замунда, но защо ли си мисля, че ти не можеше да теглиш от там  Thinking Ами все пак ето я - Plants VS. Zombies
Що си мислиш така? newsm78 На против.... Flutter повече от там тегля даже Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт