Да играем заедно Куест игри 2

• 41 058
  • 452
  •   1
Отговори
# 225
  • София
елказелка, на предната страничка съм постнала линк, с подсказки за играта Pahelika. А специално за теб е това
۰۪ ۫٭۪۫۰ Сливница ◊, и какво започна да играеш?
Много ти благодаря  bouquet

# 226
Здравейте Wink Радвам се , че попаднах във вашия форум Laughing Аз също си падам по куест-игрите , и знаете ли колко пъти се одрямвам на някоя игра и не знам как да продължа , а друго си е като има някой като вас , който да помогне или да помогнеш на някой , който има нужда със съвет  newsm78 Виждам , че повечето от вас предпочитат по-малки и бързо играещи се куестове и на мен също ми харесват , но предпочитам по-сериозните , от рода на Syberia1,2  - The Black Mirror BG -Keepsake (BG) и т.н..Но понякога се измарям от тях и  се прехвърлям да разцъквам на малките. Сега си изтеглих и започвам  "Sherlock Holmes Case of the Silver" / извинете ме , но незнам как става качването на сайтовете на игрите, ако някой бъде така добър да ми обясни , ще го кача / #Crazy

# 227
  • В сърцето на живота!
Аз ще споделя две нови, но не съм ги играла:

2. Jewel Quest Mysteries2 Trail of the Midnight Heart http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=39147
Аз тегля тази,другата е много голяма и не ми се чака Whistling

С тази игра имах проблем с инсталирането Tired

# 228
Здравейте Wink Радвам се , че попаднах във вашия форум Laughing Аз също си падам по куест-игрите , и знаете ли колко пъти се одрямвам на някоя игра и не знам как да продължа , а друго си е като има някой като вас , който да помогне или да помогнеш на някой , който има нужда със съвет  newsm78 Виждам , че повечето от вас предпочитат по-малки и бързо играещи се куестове и на мен също ми харесват , но предпочитам по-сериозните , от рода на Syberia1,2  - The Black Mirror BG -Keepsake (BG) и т.н..Но понякога се измарям от тях и  се прехвърлям да разцъквам на малките. Сега си изтеглих и започвам  "Sherlock Holmes Case of the Silver" / извинете ме , но незнам как става качването на сайтовете на игрите, ако някой бъде така добър да ми обясни , ще го кача / #Crazy
ако нещо се закучиш ще помагам-превъртях я тая

# 229
[/color Благодаря ти mimkaaz за експресното обяснение / ще опитам да се справя / и на теб divayla 92 за предложената помощ Rolling Eyes

# 230
[url][/uhttp://DMCA-removal-from-Google/login.phprl]  това е линка нъм  -Отель " У погибшего альпиниста" уф , незнам дали се получи с линка , ако не е , извинете ме , за първи път качвам линк Embarassed

# 231
]тук[ между тези две скоби сложи линка.  Peace

# 232
  • В сърцето на живота!
http://DMCA-removal-from-Google/login.php това е линка който е дала,ама не е верен Rolling Eyes

# 233
# 234
# 235
Сливница , защо казваш , че линка не е верен , при мен  всичко се отваря както трябва , моля те пробвай и пиши , за да знам какво става Praynig

# 236
 Sad сега се усетих , трябва регистр. /ама аз защото имам и за това се заблудих /  , извинявайте  Praynig

# 237
# 238
Здравейте Simple Smile,от известно време ви чета,но пиша за пръв път.
Имам нужда от помощ за играта MUSHROOM AGE(по назад видях,че някои от вас са я играли)
Стигнала съм до 11 ниво и не мога да мина втората задача с поправянето на холограмната кутия Blush
Ако някои може да помогне,ще съм благодарна  bouquet

# 239
Не помня играта, а нивото е много напред, за да я започна от начало. Няма ли подсказки?

Аз тегля няколко стари, които съм пропуснала.

Общи условия

Активация на акаунт