Да играем заедно Куест игри 2

• 40 946
  • 452
  •   1
Отговори
# 300
Да се похваля и аз приключих с играта Grinning
svetla 64 Ако съм те разбрала правилно си стигнала до тук
Значи трябва да се върнеш ето тук
и с помощта на този железния прът и това герданче с червеното бижу на края да събереш в празната колбичка от кръвта на върколака. После се връщаш обратно в лабораторията и слагаш колбата с кръвта при останалите..След това трябва да направиш цветът в долната колба  ,същият както в горната...
Уф,голямо обяснение дадох ,дано си ме разбрала Crazy

ledenataБили ми обяснила и на мен този номер с бутона print screenPraynig,че и аз опитах,ама не ми се получи...Досега преснимах картинките с фотоапарат,свалях ги на компютъра и тогава ги качвам в интернет...А така предполагам  по-лесно с този бутон Simple Smile

# 301
Търся  Tired
Мисля да пробвам това - Аркона - куест на руски език.
Играта не струва, не я теглете  Naughty
Продължаваме търсенето, а може да разгледам нещо от първи пост, което не съм играла  Thinking

# 302
  • В сърцето на живота!
Търся  Tired
Мисля да пробвам това - Аркона - куест на руски език.
Играта не струва, не я теглете  Naughty
Продължаваме търсенето, а може да разгледам нещо от първи пост, което не съм играла  Thinking
Аз я изтеглих,но не ми хареса,даже не разбрах какво се прави ooooh! и я изтрих.

# 303
BLAGODARJ  TI  LEDENATA Peace[ , OBJSNENIETO TI E SUPER IZ4ERPATELNO , ZA KOETO  newsm51 , SEGA ZAPO4VAM DA SE U4A I KATO USPEJ , SHTE GO POKAGA/color]

# 304
svetla64,  Hug
Нищо не си харесах от първи пост  Rolling Eyes Момичета, че аз вече не смея да предлагам игри, като се замисля, че последните ми няколко предложения бяха "бози"  hahaha
И все пак тегля си това - Rooms: The Main Building/Rooms: Поместье Комнат  Blush не ме линчувайте newsm43

# 305
ledenata, благодаря ти за обяснението Hug  bouquet
Пробвах и успях още от първия път Peace

# 306
  • В сърцето на живота!
И все пак тегля си това - Rooms: The Main Building/Rooms: Поместье Комнат  Blush не ме линчувайте newsm43
hahaha 
Дърпам си я е момента Wink А този бутон "Print Screen" и при мен не работи newsm78 що ли?

П.П.Не ще да се тегли... Tired в мен ли е проблема ....незнам ooooh!
П.П. Не е в мен проблема а в самата игра Crossing Arms защото пробвах да дръпна друга игра и при нея нямаше проблем Rolling Eyes

Дъмпер сега вече разбрах Hug

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 13:33 от ۰۪ ۫٭۪۫۰ Сливница ◊

# 307
след като натиснеш бутона отиваш в някоя програма за рисуване, примерно paint, върви си с windows там натискаш конрол+V и се появява. запазваш файла и готово

# 308
Е, това беше - край   smile3515    hit

ani1982, радвам се  Hug

# 309
Eто една игра Marooned - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=39632
Нямам време да играя сега, ако някой я започне да сподели впечатления.

# 310
Eто една игра Marooned - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=39632
Нямам време да играя сега, ако някой я започне да сподели впечатления.

Аз сега я свалям
А някой знае ли игри на БГ

# 311
stela_0102 , най малкото, което мога да предложа е да прегледаш първи пост на темата - има поне няколко на български ( в краен случай на руски, ако те устройва )  Peace
mimkaaz, и аз изтеглих исричката, но сега не мога да играя  Crazy

И още нещо:  smile3510   newsm59   Дъмпер! Бъди здрава, щастлива и много обичана   bouquet

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 12:58 от ledenata

# 312
Момичета,някоя от вас случайно да е играла "AZADA"?
Стигнала съм до тук и нещо не мога да се оправя с този робот newsm78 Успявам да взема само първата батерия и после не мога да го накарам да върви,накъдето искам ,а постоянно се блъска в стените Rolling Eyes

# 313
ani1982, този робот трябва да го управляваш. Това става, като натискаш квадратче по линията на движението му. Появява се стрелка, за да избереш правилната посока, натискаш втори, трети път същото квадратче, ако е необходимо. Внимавай, защото след няколко секунди стрелките изчезват  Wink Успех!

# 314
stela_0102 , най малкото, което мога да предложа е да прегледаш първи пост на темата - има поне няколко на български ( в краен случай на руски, ако те устройва )  Peace
mimkaaz, и аз изтеглих исричката, но сега не мога да играя  Crazy

И още нещо:  smile3510   newsm59   Дъмпер! Бъди здрава, щастлива и много обичана   bouquet
Мерси  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт