Отговори
# 165
краси.мира  Heart Eyes

Не гледах днес, Марсия, благодарности за труда ти мила   bouquet
Прочетох червеничкото ...стана ми мъчно за бебчето  Sad
В тоя филм само и единствено Бруклата има право да ражда деца  #Cussing out
при това с една едничка цел -  забърква нестандартен торлю гювеч жената ... от бащи   ooooh!

# 166
  • В средата на времето
аз пък мислех, че при Бриджит и Ник само сексът върви

Права си..в новите серии в Щатите само това дават, когато двамата са в кадър..- цАливки и секс нон стоп..писнаха ми вече Laughing

# 167
Що?Ти да не си се омъжила за първия?!

Не ама определено не е бил за една вечер  hahaha

# 168
Каза човека, който допуска най-много правописни грешки  Laughing
Пише инфантилни постчета ,ползвайки най-грубите думи ....  а по-тъпото е, че  получава подкрепа от фен клуба, само и единствено, защото е почитател на една измислена красавица  Laughing  инак отдавна да бъде натирен в 16-та глуха  Whistling
Фенче, продължавай да си констатираш глупостите  Mr. Green
Я ми дай примери къде са ми най-многото правописни грешки hahaha
Все наизуст говориш #2gunfire И дали са повече от тези на berina hahaha
А..........ти ли ще ми говориш за "груби думи" #2gunfire от теб се научих,а мненията ми били инфантилни,а твоите груби думи,а си доста по-голяма от мене newsm78 Както винаги следиш твърде избирателно събитията hahaha Аз пък мисля,че твоите са инфантилни hahaha
Все пак виждам,че те дразни присъствието ми в темата,което безкрайно ме удовлетворява hahaha
И защо ме търпят  Mr. Green важното е,че нашият отбор е по-голям Mr. Green И вас много ви е яд,ама вашия отбор няма да стане по-голям Mr. Green

# 169
краси.мира  Heart Eyes

Не гледах днес, Марсия, благодарности за труда ти мила   bouquet
Прочетох червеничкото ...стана ми мъчно за бебчето  Sad
В тоя филм само и единствено Бруклата има право да ражда деца  #Cussing out
при това с една едничка цел -  забърква нестандартен торлю гювеч жената ... от бащи   ooooh!

Ти обвиняваш ли я жената сега , че ражда? Пак ли тя ще да е виновна и за бебенцето на Бриджитката?
А за гювеча от бащи:
На Стефка децата са  от двама.
Фелишката - от един , ама и тя не знае , че е от друг.
Тейлърката - засега от един. Ама гледай по-нататък........

Торлю гювеча е много як.............  hahaha hahaha hahaha

# 170
brukzashtita,тва няма значение за тях,те винаги следят избирателно събитията,щото иначе не им изнася.И сто пъти да им го кажеш тва,не са го видяли,нито прочели hahaha

# 171
Фенче, пиши си, не ми пречиш , леко с кръвното само   Mr. Green

brukzashtita , ти пак се изказа неподготвена  Crazy
Тейлър си остава с три деца от един мъж , ако не знаеш  Party
Виж русото ... добре ги е омешала, да ти изброявам ли или сама ще се сетиш кои са  Whistling  Laughing

# 172
Фенче, пиши си, не ми пречиш , леко с кръвното само   Mr. Green

brukzashtita , ти пак се изказа неподготвена  Crazy
Тейлър си остава с три деца от един мъж , ако не знаеш  Party
Виж русото ... добре ги е омешала, да ти изброявам ли или сама ще се сетиш кои са  Whistling  Laughing

Щом казваш , нищо , ти си гледай........ , може и да се изненадаш .

# 173
Наистина ли Фелиша няма да умре?
Някъде четох , че през 2006 умира.

# 174
  • В средата на времето
Не умира бе Grinning Още живее в далечната 2009 година Laughing Тя уж умира в една серия (в ръцете на Стефани, у дома, страшно ревлива серия..гледах я вече Confused), а пък се оказва след това, че не била умряла ми била изпаднала в кома Rolling Eyes
Интересно как се оздравява от рак на дебелото черво с рязсейки, като това е едно от раковите заболявания, което протича много бързо и е с почти 100 % смъртност..

# 175
как - лесно, като всичко в ДиК, но какво става с бебето на Бриджит?

# 176
  • В средата на времето
как - лесно, като всичко в ДиК, но какво става с бебето на Бриджит?

Не оцелява. Бриджит изпада в депресия. Иска да отгледа Доминик, но междувременно Ник разбира, че детето е на Данте и отказва да отглежда чуждо дете, страхувайки се да се привърже пак към дете, което не е негово..

# 177
  • Разпиляна във въображението

Напълно съм съгласна с теб......секса е важен за една връзка, разбира се....и сам по себе си естественно, че не е грях Naughty.....Но в случая на Брук не е така.....нали за това говорим....тя сама си каза, че е бил на първо място.....ето с това не съм съгласна.

Аман от тези сценаристи. Пренаписват историите по толкова различни начини. При Брук никога не е бил секса водеща причина за връзка ooooh!

# 178
Ей,на тоя Ник не му върви с децата....  
Цитат
При Брук никога не е бил секса водеща причина за връзка
Не водеща причина,а най-важното нещо в една връзка ,за нея...Смята,че ако секса е наред,и всичко друго ще е като по мед и масло...само дето има ситуации и моменти,когато и секса не спасява нещата...

# 179
Ей,на тоя Ник не му върви с децата....  
Цитат
При Брук никога не е бил секса водеща причина за връзка
Не водеща причина,а най-важното нещо в една връзка ,за нея...Смята,че ако секса е наред,и всичко друго ще е като по мед и масло...само дето има ситуации и моменти,когато и секса не спасява нещата...

Само Стефка и вие смятате , че Брук смята така.
Грешни са ви сметките , обаче.

Общи условия

Активация на акаунт