Отговори
# 75
Сали:
 - Много благодаря за поканата, Твое Височество...
Joy Joy

Страхотна! Heart Eyes

едит: Обичам, когато Ерик свири на пиано, а всички са го наобиколили и пеят ...Страхотно зареждащ момент! Heart Eyes

П.С. Какъв край на серията....  cry Нямам думи просто... cry ...

"Благодаря ти, че си в сърцето ми. Когато заспивам ще те чувствам"...

Shocked Т`ва не са наш`те сценаристи!  Naughty

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 11:02 от ♥ Logan ♥

# 76
И защо трябваше да сменят бебетата, играещи Доминик? То и без това второто само рева и веднага смениха кадъра. Русото бебе е много по-сладко

# 77
  • Варна
е скъсах се да рева на днешната серия!пуууу, много се разстроих!

# 78
Много се изкефих на Сали. 2-3 реплики, ама пак ги събори всички. Joy
Фелиша я бяха направили като Круела Девил. Whistling
Поне за този епизод да бяха докарали Рик, Кристен и Зенде. Уж се събира фемилито, ама пак е постно.

# 79
  • с/у ОколоМръсТното
ох, аз башнакрая имах клиенти и нищо не чух...
Само гледах, че всички са увесили нос...

Ама да питам: верно ли бебето на Фелиша не е от Ник? И какво става с нея? Умира ли?

Дано не се повтарям и не ви досаждам много  Blush
Ако е тъй, извинете ме   bouquet

# 80
Ааа днес наистина беше тягостна серията....не ща такива тъжни моменти повече Crossing Arms.....Ричо пък как успя да пропусне сбирката....... Rolling Eyes
И на мен ми е интересно как ще се развият събитията около Фелиша..... newsm78

# 81
В ДиК предстои:

Дарла чува Тейлър да казва, че едва не е легнала с Хектор.
Фелиша и Стефани откровено разговарят за болестта ́и и това ги сближава. Фелиша признава, че се страхува, но не иска да си отиде с плач, а с веселие.
Тейлър изразява пред Брук опасенията си, че Б. ще съумее да контролира чувствата си към Ник въпреки уверенията ́и в противното.
Докато Бриджет и Ник подреждат стаята на Доминик, Бриджет пада от един стол. Усеща силна болка и Ник веднага я откарва в болницата. Лекарят им препоръчва операция, за да спасят бебето.
Операцията е успешна, но ултразвуковото изследване не открива пулса на бебето.
Масимо предупреждава Джаки, че между Ерик и Стефани още има чувства. Двамата решават да направят парти за бебето на Бриджет.
Хектор идва при Тейлър в офиса ́и и флиртува с нея.
Брук обръща внимание на Стефани за тревожния спад в продажбите. В отговор Стефани показва снимки на модела за новата си кампания- Тейлър.
Дарла окуражава Хектор да продължи да ухажва Тейлър.
Хетор посещава Тейлър с красив букет. Той тъкмо се кани да си тръгне, когато се обажда Рич и съобщава, че още е в Париж и няма да успее да се прибере. Тейлър се разстройва и Хектор използва случая да ́и предложи да преживеят тяхната нощ. Тя го моли да си върви. Той обаче я следва в спалнята. Идва Брук с Ар Джей. Хектор се скрива в банята. Брук обаче вижда значката му, паднала на пода. Обвинява Тейлър, че изневерява на Рич. Тя твърди, че с Хектор са само приятели. Той обаче неочаквано казва, че я обича. Объркана, Тейлър моли Брук да не казва на Рич за случката.
Данте посещава Фелиша. Той не знае за болестта ́и и тя е доволна, че може да поговори с човек, който не е потресен от близкия ́и край.
Тейлър признава на Стефани за флирта си с Хектор, Стефани остава потресена. В този момент Рич се обажда от летището, за да съобщи, че се прибира. Стефани съветва снаха си да мълчи за малката си забежка  newsm09 и да си пази гърба от Брук.
Торн, Дарла и Сали интервюират кандидатки за секретарки. Тъй като не откриват подходяща, Торн предлага работата на Сали. След дълги уговорки тя приема, но поставя изискване за служебна кола и мускулест шофьор. Торн и Дарла избухват в смях и се съгласяват.
Брук решава, че Рич трябва да знае истината за Тейлър.

По-нататък: Признанията на Тейлър разклащат брака ́и с Рич.

Шани, да, не е от Ник. И не, не умира. Извини ме за телеграфния стил. Hug

# 82
Много мила серия! Е, като се има предвид, че Фелиша не умира, разбира се! Ако не знаехме, щеше да е доста ревлив епизод, но ние си имаме Лана и всичко знаем, а бабите не! smile3534
Рич защо ли го няма..дали Рон Мос е бил възпрепятстван или умишлено го скриха, за да се понатискат Хектор и докторката newsm78

# 83
Ти как мислиш? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да споделя, че много ме подразни моментът, в който Хектор каза на Тейлър "Как така Рич няма да успее да се прибере?!" а тя се подсмихна уж смутено...Една жена, обичаща съпруга си, би трябвало да застане зад гърба му, да го оправдае или поне да обясни отсъствието му. А не да показва ..хм...нещо като задоволство, че го няма.. Мой поглед е това, без препратки.

# 84
Е как Данте не знае за болестта на Фишка, пък беше с тях на Коледа, където тя говореше за това. Е много тъпи сценаристи значи...

# 85
  • с/у ОколоМръсТното
Шани, да, не е от Ник. И не, не умира. Извини ме за телеграфния стил. Hug

супер стил, задоволяващ напълно моето любопитство. 10Х  Heart Eyes  bouquet

# 86
Те сценаристите май карат на смени . Дневна- нощна- три дни почивка... Joy

# 87
  • София

...през които яко запиват...

# 88

Ей ся нагази и Тейлър в калта. И тоз Хектор, пък за Данте да не говорим вес цъфват неканени някъде  Joy

# 89
  • Някъде в търсене ............
Аз един тъп въпрос къде изчезнаха жената и дъщерята на Хектор, че и синът му? newsm78
Уж 15 год чакал Саманта и изведнъж : ма аз си обичам Тейлър Sick

Общи условия

Активация на акаунт