Отговори
# 90
  • в света на илюзиите
Марси, Марси  newsm45 newsm45 newsm45 Само да знаеш как тръпнем в очакване за теб  hug

# 91
[quoteАз един тъп въпрос къде изчезнаха жената и дъщерята на Хектор, че и синът му][/quote]
А кой пък е синът му newsm78

# 92
Имаше май наистина един осиновен даваха по едно време,но сценаристите от 1-ва смяна ги бяха включили в сюжета,а същите такива от 2-ра смяна са ги забравили в по задните страници на сценария  Thinking Whistling ooooh!

# 93
"Не си комуникират" както казва мъжа ми... Joy Joy

Вярно, че имаше едно момче, когато Амбър им помагаше в домакинството...Даже името му не помня... Thinking

# 94
май беше едно негърче. Спасил му живота при пожар или нещо такова.

# 95
# 96
Аз един тъп въпрос къде изчезнаха жената и дъщерята на Хектор, че и синът му? newsm78
Уж 15 год чакал Саманта и изведнъж : ма аз си обичам Тейлър Sick
В предните теми стана дума, че Саманта имала договор за една година и понеже образа и не бил добре приет от американските домакини не са й го подновили. За Кейтлин, дъщерята, не знам.

Винаги съм се възхищавала на естествената елегантност и маниер на тази жена!

# 97

По-харизматична жена не съм виждала . Peace

# 98
# 99
присъединявам се, има излъчване , присъствие

# 100
ееееее готина е ккл-то в рекламата
бравос  Hug

# 101
Е как ще се приеме добре Саманта? Стана банално да изплуват 100 гаджета на Ридж от гимназията. И наистина ми е чудно къде е негрото на Хектор, нали той го беше осиновил? Не ми се връзва някак да замине със Саманта и оная зъбла.

# 102
радвам се,че ви харесва Hug Много е красива и естествена Hug
А сега гледах една серия Joy Тази Пам,сестрата на Стефани е по-луда и от нея Joy
Връзва Дона за един стол,намазва я с мед цялата и й пуска една мечка,за да я изяде Joy

# 103
Стана ми любопитно,защо няма да умре Фелиша и детето от кого е ,нарочно ли излъга или.... newsm78

# 104
радвам се,че ви харесва Hug Много е красива и естествена Hug
А сега гледах една серия Joy Тази Пам,сестрата на Стефани е по-луда и от нея Joy
Връзва Дона за един стол,намазва я с мед цялата и й пуска една мечка,за да я изяде Joy

Хвани едната, удари другата... Sick

Общи условия

Активация на акаунт