Отговори
# 120
Ще се почва ли пак с убидите..... Rolling Eyes
това не е !О!бида,а констатация.Истината боли Naughty

# 121
Brooke_fan кефи ме подписа ти Joy

# 122
Brooke_fan кефи ме подписа ти Joy
Мерси Mr. Green
да благодарим на Womanitka-много интелигентна жена Mr. Green

# 123
  • София
Абе и аз си мислех ,че Тейлър е всенародна любимка,ама не....
Този нарязан кон в лицето,който не мяза на човек?????????
Ще се почва ли пак с убидите..... Rolling Eyes
Интересен въпрос newsm78...но мисля отправен не към точния човек? Нищо ново под слънцето де...

# 124
Изгледах още няколко клипчета с ККЛ по бански. Има страхотно тяло за годините си, а и много 20-гидишни биха й завидели

# 125
  • Разпиляна във въображението
ККЛ е много естествена в тази реклама..отдава и се.. Heart Eyes Лека и ефирна, хареса ми Peace

Miriel, ти при черешите ли си или вече събираш загар? Grinning

Направих компоти ,сладко, ядох на корем череши и от днес съм на морето. Утре ще хващам загар и ще ставам рано сутрин за да гледам повторението и да се включвам в дискусията Peace

# 126
  • София
ККЛ е много естествена в тази реклама..отдава и се.. Heart Eyes Лека и ефирна, хареса ми Peace

Miriel, ти при черешите ли си или вече събираш загар? Grinning

Направих компоти ,сладко, ядох на корем череши и от днес съм на морето. Утре ще хващам загар и ще ставам рано сутрин за да гледам повторението и да се включвам в дискусията Peace

Стига бе! Shocked Я си почивай пълноценно...и си печи дупето и заради нас  Wink Heart Eyes

# 127
  • Разпиляна във въображението
Аз ще го печа (дупето), обаче искам да прочета коментарите на защитниците на Тейлър и как Брук ще е виновна за провала на брака на Т и Р Peace

# 128
Абе и аз си мислех ,че Тейлър е всенародна любимка,ама не....
След като се изразяваш по този начин не очаквай някой да ти уважава мнението или да влезе в някаква дискусия с теб. Wink Все пак не ККЛ присъства в класацията за най-красивите жени в света, а точно ХТ.

# 129
  • България
Аз ще го печа (дупето), обаче искам да прочета коментарите на защитниците на Тейлър и как Брук ще е виновна за провала на брака на Т и Р Peace
От мен няма да чуеш подобно нещо.Защо,наистина,Брук да е виновна?Обстоятелства,прикрити истини,късно дошло признание-ето това за мен ще доведе до края на брака м/у Т и Р.В момента Брук няма и идея какво става в спалнята на двамата.Наистина ли смяташ,че сме толкова заслепени?Е,аз не съм!
това не е !О!бида,а констатация.Истината боли Naughty
Всички правим грешки.И на никой не му е приятно да му се завира в лицето,включително и на теб,сигурна съм!

# 130
  • В средата на времето
След като се изразяваш по този начин не очаквай някой да ти уважава мнението или да влезе в някаква дискусия с теб.

Двупосочно трябва да бъде, не мислиш ли? ХТ е била в някаква класация, преди доста време, когато наистина е заслужавала да бъде там..Обаче това което беше и това което е в момента..еми не е същото. Аз смятам, че нито ККЛ е кон, нито ХТ, и след като това :

УжасТ    ooooh!
Нещо като говорещ кон , с пооредяла грива  ooooh!

..беше отминато и въобще не му беше обърнато внимание, интересно как пък ви боде писаното от БФ.  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 09:51 от Izida

# 131
Цитат
ХТ е била в някаква класация, преди доста време
Все пак е била ,а ККЛ никога не е стигала до такава...
Цитат
обаче искам да прочета коментарите на защитниците на Тейлър и как Брук ще е виновна за провала на брака на Т и Р Peace
Няма да те разочароваме ,я....

# 132
краси Може би просто не е имала амбиции да е такава. На мен ККЛ ми изглежда доста земна и понякога дори стеснителна жена. Не Брук - ККЛ казвам.

# 133
  • София
Уф...много готина на Тейлър роклята. Не съм по кафявото, но тази ми харесва!

# 134
  • somewhere near the sea
Стефани отива в къщата за гости да занесе закуска и намира Филиша,обляна в кръв. tantrumТя казва,че се чувства неудобно,че майка й трябва да чисти след нея,но Стефани се шегува с това като и казва,че вече е сменяла пелените й. newsm30Фелиша отчита, че вече не може да се справи сама.Но така е избрала-иска да изживее живота си като едно голямо парти,не иска да си отиде в море от сълзи.Стефани обещава, че ще го има.Прегръщат се. hugФелиша моли майка си да бъде за Доминик опора,а от време на време и железен юмрук.Съжалява и се извинява за това, че е била толкова непокорна и не е оценила любовта на майка си. newsm50 "Но трябва да  ти каже нещо"-казва Фелиша-"Страх ме е...Дай ми от твоята сила..."Стефани я прегръща...
Тейлър слиза в мазето при Брук.И двете говорят за коледното парти,как е минало добре,предвид недоразуменията,които са имали преди това.Фелиша наистина обедини семейството.Тейлър смята, че всички заслужават шанс.Радват се за Бриджит, която се съгласи да отгледа детето на Фелиша.Тейлър пита Брук дали това означава, че не е смятала Ник за своя съдба. После се сепва, че това не е нейна работа,но Брук иска да отговори.Казва, че за страстта, която е усетила към Ник не могат да се намерят думи.Била е толкова погълната от Ридж, че не е забелязала, че Ник е човекът, който може да я направи щастлива. Two HeartsСега обича Ник още повече,защото е избрал дъщеря й, защото е показал колко ангажиран и отговорен може да бъде.Тейлър я пита защо не споменава един от най-важните аспекти - секса,но Брук  казва, че не са правили нищо оттогава.Може да не е за вярване, но това, което тя и Ник споделят е по-силно от желанието за секс.Любовта на Ник я е променила както никога.Наистина чувства, че има мощна подкрепа от него.Трудно е,но й минава,когато вижда усмивката на дъщеря си.  love001
В спалнята на плажа Ник и Бриджит мислят за снощната вечер.Тя казва,че й е трудно да мисли какво изпитва сега Фелиша.На него му е странно да говори за други жени с нея.Бриджит се шегува, че при тях всичко започва и завършва странно.Иска да останат в леглото цял ден.Може би Масимо се нуждае от него,предполага Бриджит.Ник се шегува, че вероятно Масимо вече е започнал да обучава Доминик за свой заместник.В такъв случай,тя предлага да освободят стая за Доминик. newsm07 Той споделя,че я обича все повече и повече. txtloves Ник й казва да седне на един стол и да стои мирно,да не вдига тежко.Докато е навън ,тя се качва на един стол ,за да достигне една лодка-играчка.Столът подава и тя пада на земята.Ник влетява,пита какво е станало,вижда я стенеща на пода.Тя казва,че нещо не е наред с бебето...
Хектор идва да види Тейлър,която му казва,че има подарък за него.Излиза от съседната стая,облечена в червено бельо,той я целува... И гласът на Тейлър го връща в реалността.Дава му дарение,ще го заведе до склада.Той се чуди как Ридж е изоставил семейството си и е заминал за Париж. .  dohТейлър признава, че изглежда странно, но тя трябва да признае, че наистина се борят за позициите на Форестър в Европа. И тъй като вече е пропуснал полет за Коледа, Ридж е останал за малко повече време.Тя е разочарована, че Ридж не е бил с тях на Рождество.Хектор задава въпроса какво ще направи тя ако мъжът й пропусне да бъде с тях и на Нова година.Тейлър е сигурна, че Ридж ще се появи-ще получи своята целувка.Хектор пита ако мъжът й не си дойде може ли той да получи тази целувка.Не,той ще се върне,но ако не стане,да,добре,тя е съгласна да го целуне .Може би това ще е това ще е най- важната Нова година за тях. Хектор уважава решението на „Светулката” да спази брачните си обещания. thumbsupНо ако Ридж не се върне,той ще бъде безкомпромисен.
Джаки е в кабинета на Масимо и гледа снимките на бебето Доминик.Тя е изненадана как той още не е поръчал бюст на малкия, за да го нареди до другите Мароне.Джаки е притеснена, че около суетнята за малкия,забравят за Бриджит и нейното бебе.Затова иска да отидат и да направят парти за  Бриджит,Ник и тяхното бебе.И двамата са съгласни,че сега младото семейство ще бъде още по-обвързано и отговорно.
В къщата на плажа Бриджит е с болка от падането и е уплашена.Ник иска да я заведе в болницата.Веднага отиват и лекарката пита какво се е случило.Обясняват, че е паднала от стола, но по-притеснена е , че кърви.Докторката казва, че бебето е добре,но има усложнения, изтичане на околоплодна течност,както и опасност от спонтанен аборт.Иска да й направят операция за затваряне на шийката на матката.При 80-90% от случаите процедурата е успешна.
След като се събужда след операцията,докторката казва, че Бриджит трябва да остане известно време в болницата за наблюдение.Благодарят на лекарката.Тя й дава списък от инструкции.После решава да провери тоновете на бебето.Пулс обаче не се чува.Разтревожена,Бриджит повтаря:”Трябва да е живо, Ник, трябва да е живо, боже мой”.. tantrum.

newsm51

Общи условия

Активация на акаунт