Отговори
# 105
радвам се,че ви харесва Hug Много е красива и естествена Hug
А сега гледах една серия Joy Тази Пам,сестрата на Стефани е по-луда и от нея Joy
Връзва Дона за един стол,намазва я с мед цялата и й пуска една мечка,за да я изяде Joy

Ужас... Joy

Няма да се учудя , ако сценаристите решат да съберат Ерик с Пам......
Представяте ли си тогава сцената Пам срещу Стефка?

# 106
Явно минаваме във фазата на екшъна...то този сценарий "ожени се-разведи се" май и на сценаристите взел да омръзва...

# 107
Обаче тези от БНТ са много зле защо не са махнали габриела от интрото и да пуснат новото интро с фелиша   Party Обаче не знам на мен ли ми се струва или тази дето дублира тейлър дублира май и сега Фелиша Sunglasses Grinning

# 108
Обаче тези от БНТ са много зле защо не са махнали габриела от интрото и да пуснат новото интро с фелиша   Party Обаче не знам на мен ли ми се струва или тази дето дублира тейлър дублира май и сега Фелиша Sunglasses Grinning
Тя дублира Сали, Бриджит, Тейлър и Фелиша. Grinning Не знам как съумява да променя гласа си за толкова жени.
Иначе в интрото дори е променена малко музиката, но БНТ са си забили на старото.

# 109

УжасТ    ooooh!
Нещо като говорещ кон , с пооредяла грива  ooooh!

# 110
Е как ще се приеме добре Саманта? Стана банално да изплуват 100 гаджета на Ридж от гимназията.

И двете смени сценаристи Crazy  правят неистови опити  Crazy да вкарат нови персонажи, ама не им се получава. От самото начало залагайки на Бридж, няма как да им се реализира замисъла...От една страна е уважително, че се вслушват в  мнението на феновете на B&B, ама така си вкарват автогол. Не може да не го знаят де.  Flutter

Желая на всички от темата приятни петък & уикенд, изпълнени само с положителни емоции!   Hug bouquet

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 18:36 от ♥ Logan ♥

# 111

УжасТ    ooooh!
Нещо като говорещ кон , с пооредяла грива  ooooh!
Дори не го мислиш #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 112
  • Разпиляна във въображението
Здравейте момичета. Темата станала мноооого дружелюбна. Като прочетох обаче инфото за следващата седмица и си казах : Край на примирието Wink

# 113
Цитат
Дори не го мислиш
Ааа,мислим го ...и още как!Само чакам Брук-лата да влезне в роля...
Тези серии нещо ....много ме депресират и ги гледам отгоре-отгоре...

Цитат
Като прочетох обаче инфото за следващата седмица и си казах : Край на примирието
Що бе?Брук и Тейлър пак ...за гушите!Нищо ново под слънцето!      Grinning     

# 114
Ужасни сте #2gunfire Никога не съм си мислил,че има някой,който да не харесва ККЛ #2gunfire
за първи път тук го видях #2gunfire Дори мисля,че и вие я харесвате,но говорите за да се заяждате #2gunfire Не е възможно някой да не я харесва #2gunfire Всичко лошо казано е от завист

# 115
Абе и аз си мислех ,че Тейлър е всенародна любимка,ама не....

# 116
Този нарязан кон в лицето,който не мяза на човек?????????

# 117
  • В средата на времето
ККЛ е много естествена в тази реклама..отдава и се.. Heart Eyes Лека и ефирна, хареса ми Peace

Miriel, ти при черешите ли си или вече събираш загар? Grinning

# 118
Ужасни сте #2gunfire Никога не съм си мислил,че има някой,който да не харесва ККЛ #2gunfire
за първи път тук го видях #2gunfire Дори мисля,че и вие я харесвате,но говорите за да се заяждате #2gunfire Не е възможно някой да не я харесва #2gunfire Всичко лошо казано е от завист
Ееее понякога истината боли Whistling.....това че през твоите очи изглежда като съвършенна .....то през други очи не е съвсем така.....То е напълно явно, че си хлътнал по ККЛ...но това не означава, че и ние сме хлътнали по нея нали....така че не се учудвай.....ние пък сме хлътнали по Тейлър..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А на рекламата на мен също не ми харесва.....в други сцени във филма съм я харесвала понякога.....но тук нещо не става..... Sick Sick Sick

# 119
Този нарязан кон в лицето,който не мяза на човек?????????
Ще се почва ли пак с убидите..... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт