Отговори
# 195
  • Разпиляна във въображението
Аз имам теория, че Дарла не иска Брук да е свободен агент Grinning..знае, че Ридж е любовта на Брук и само с него тя е спокойна, за това плана и е да събере Тейлър с Хектор, за да може Бридж да се появи отново на хоризонта Laughing
..... и Торн да е "защитен". Да, ама криви сметки. Заплахата в момента се "крие" и е добричка Simple Smile

# 196
  • В средата на времето
Заплахата в момента се "крие" и е добричка Simple Smile

мдаа....понякога опасността идва от там, от където най-малко я очакваш Wink Simple Smile

# 197
  • София
Честно казано мисля, че просто намират някаква работа на Дарла...щото тя ги видя да си гукат на коледното парти...да не стои ей така само за украса. Нооооо може да е пъклен план да отмъсти на Ридж за пренебрегването на Торн от родителите му...лоша, лоша Брук..ъъъъъ Дарла!

# 198
  • В средата на времето
На мен иначе Дарла ми е симпатична и с Торн си отиват като двойка. Ама хич не развиха образа и и на края така безславно да я затрият..не ми харесва.. Crossing Arms Дали някой сценарист, фен на Мейси, не и отмъщава така Laughing

# 199
То Дарлито горкото освен преди време дето имаше някаква итрижка с Бил Спенсър и сега дето се хвана с Торн,нищо друго не ни предложи.Наистина никакво развитие smile3507

# 200
Цитат
Наистина никакво развитие
Да,а пък такава гръмка фамилия...Айнщайн...

Цитат
но мен взе леко вече да ми писва от това"гонене" от темата в кръга на майтапа уж
Най-малко става въпрос за "гонене".Нито на майтап,нито сериозно.Да си пише глупостите,щом му е кеф.../имам си 20-годишен тийнейджър и съм им свикнала.../.Просто са ми смешни напъните да се изкара нещо ,дето не е ...всъщност в повечето случаи доста ме забавлява,а нали това е целта ...

Дарла и Тейлър и прочие...като им дойде времето,иначе пак ще кажете ,че си фантазирам.Като го гледам,тогава!
Цитат
Краси съзирам някакво противоречие - значи секса е важен за да раздели Р и Т, но не и за да доведе до връзка между нея и Р
Тук,честно ,не разбрах какво искаш да кажеш.  

# 201
Торн е пренебрегван не само от родителите си, но и от сценаристите. Убиха и третата му съпруга. Да се смееш ли, да плачеш ли... Confused

# 202
Нормално, все пак сте един и същи човек. Laughing
един и същи човек е баба ти #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Сега ще се оплача на модераторката,заради обвиненията ти #2gunfire

# 203
  • България
Торн е пренебрегван не само от родителите си, но и от сценаристите. Убиха и третата му съпруга. Да се смееш ли, да плачеш ли... Confused
Право в целта ВАНКО!И ако имаше фамилна гробница щяха да са интересни надписите на надгробната плоча:
Тук почива Каралайн-първа съпруга на Торн,а по-късно любяща такава на Рич.Почивай в мир!
Тук почива Мейси,любяща съпруга на Торн,един два пъти,нелепо загинала от полилей (мацки на ли от това загина?ей,това няма да го пише на плочата,че ще се изложим)Почивай в мир!
това следва...Тук почива Дарла,любяща съпруга на Торн,нелепо загинала толкова млада!Почивай в мир!
А представяте ли си какво ще е на гроба на Тейлър?Ми аз веднага ще ви кажа:
Тук почива Тейлър,любяща съпруга на Рич,загинала в самолетна катастрофа!
сега за втората смърт ще поговорим какво точно са изписали...на плочата ще има бяла следа от коректор и ще  е задраскана само годината на смъртта и тук-там ще има капчици пот от завалията,който се е мъчил да я поправя Wink,аааа,да не забравя-надписа ще е същия,като при първата й смърт,защото ще му е писнало да идва и да добавя и поправя по гробовете...
Гледам от смешната страна на нещата,но ще ме извините за черния хумор.Приятен уикенд!

# 204
Нормално, все пак сте един и същи човек. Laughing
един и същи човек е баба ти #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Сега ще се оплача на модераторката,заради обвиненията ти #2gunfire
Добре. Joy Само да си наема адвокат и идвам. Joy

# 205
  • somewhere near the sea
На мен иначе Дарла ми е симпатична и с Торн си отиват като двойка. Ама хич не развиха образа и и на края така безславно да я затрият..не ми харесва.. Crossing Arms Дали някой сценарист, фен на Мейси, не и отмъщава така Laughing
В началото на сериала Дарличка баха я показали като едно суетно,бавно загряващо същество.И си спомням как Сали грабваше микрофона и почваше да крещи:"Айнщайиин".Честно да ви кажа ,мислех тогава, че й вика така, за да я подиграва.После вкараха малко мисъл в главата й,но щеше да стане интересен образ.
Нали казват ,че актрисата имала дете от C.J. и в живота били двойка newsm78

# 206
А CJ няма ли да се появи повече. Дразня се така като пренебрегват някои герои за сметка на други и ги пращат на заточение. Цяло едно поколение е пратено на майната си - Рик, Си Джей, Марк. #Cussing out

# 207
  • Разпиляна във въображението
пример - като се опита да съблазни Рич в хижата,когато той трябваше да избере между нея и Тейлър.А не че секса я води към дадена връзка... 

Според теб тя чрез секса иска да раздели Рич и Тейлър. Този секс не цели ли след разделянето на двамата тя да впримчи Рич.

След това пишеш - А не че секса я води към дадена връзка...   newsm78 Или двете изречения не са свързани Thinking

# 208
Чакам с нетърпение да видя Рич изритан от двете булки. Ако имах такъв мухло за мъж досега сто пъти щях да се осуча около Хектор. Тейлър прекалено много го търпи даже, хайде стига сте я изкарвали кучка!

Ама нали е супер морална - Жената с голямо Ж Simple Smile да го изрита и тогава да се хваща с нов. А тя какво ли не направи за да го раздели с Брук и да си го върне, а сега недоволства Simple Smile
[/quote

Тя и Брук направи всичко по силите си да го задрържи, ама не успя. А Тейлър е потърпевшата в случая, защото Брук се оттърва от него, а Тейлър сега ще трябва да си плаща за наивността и илюзиите. Жалко и за двете. Тоя човек освен себе си, никоя жена не обича. Освен Карълайн. Всичко след това е чесане на честолюбие с жени, които го обичат повече, отколкото той тях.

# 209
  • София

В началото на сериала Дарличка баха я показали като едно суетно,бавно загряващо същество.И си спомням как Сали грабваше микрофона и почваше да крещи:"Айнщайиин".Честно да ви кажа ,мислех тогава, че й вика така, за да я подиграва.

И аз...години по-късно от сайтовете в интернет разбрах истината Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт