Отговори
# 225
Жените след 30 почват да се стрижат късо,катос и мислят,че изглеждат по-млади,а всъщност изглеждат по-стари Naughty Не на късата коса

Не на всяка жена й стои добре късо, но ККЛ е зашемятаваща, виж си клиповете ,които си постнал

# 226
И аз не съм съгласна с мнението за тридесетгодишните жени и късата коса.
Просто има хора на които им отива и на които не им отива дадена прическау, независимо от възрастта. Не може всички да са сдълга коса, светът има нужда от разнообразие.

# 227
  • В средата на времето
По-скоро май мъжката и половинка я харесва повече с дълга коса и за това тя не повтори Laughing На мен също повече ми харесва с къса коса Peace

# 228
По-скоро май мъжката и половинка я харесва повече с дълга коса и за това тя не повтори Laughing На мен също повече ми харесва с къса коса Peace

А бе друго си е дългата коса. Не че не ́и отива къса,  ама.../такава жена с всякаква коса е красива/ Peace
Преди време в една друга тема бях пуснала анкета дали желанието на мъжете влияе на избора на дължина на косата на жените, пишещи в същата тема. Само 5 от 80 жени отговориха, че желанието на мъжа им е по-важно от тяхното лично. Аз също бях една от тях, признавам си.   Joy  Peace

# 229
и аз се присъединявам към групата , която харесва ККЛ с къса коса.

# 230
  • somewhere near the sea
Дарла забелязва Хектор,който обикаля из Форестър и пита защо е тук.Той отговаря, че е търсил Тейлър.Казва му, че тя си е отишла в къщи.После Хектор извърта,че е дошъл да види пожарогасителите.”Облечен така?” - задава въпрос направо Дарла.Я по добре той да не увърта-тя направо му казва, че го е видяла как все около Тейлър се е въртял на коледното парти.Хектор отново смотолевя, че е искал да си говори с нея за Томас и Кейтлийн,но Дарла знае по-добре.Хектор продължава, че,  Тейлър е омъжена.Но Дарла вметва, че той не е казал”щастливо омъжена”.Хектор се сеща, че Дарла не одобрява Ридж и е прав в предположението-тя мисли, че Ридж е хулиган.Може би семейството им се разпада, но пък от това би могло да излезе нещо по-добро...пожелава на Хектор да сложи усмивка на лицето на Тейлър.
В имението Тейлър разказва на Стефани, че Ридж все още е в Париж.Майка му не може да повярва, че той не е със семейството си.Освен това той не знае за Фелиша.Тейлър й напомня, че сестра му иска да му каже сама.На Тейлър й е тъжно, че първата Коледа обратно в къщи не е минала според очакванията й.Дали в основата на всичко не стои неговият протест срещу майка му.Стефани не вярва, че синът й може да бъде толкова егоистичен.Предлага да му се обадят, но Тейлър отказва.
След като Стефани излиза,Тейлър си слага бански и отива при басейна,но е изненадана да намери там Хектор.Казва й, че не може да чака да мине Новата година, за да я види.Добавя, че не е от типовете, които преследват омъжени жени,но пък е човек,който спасява някого от нещо опасно. Казва й,че тя се нуждае от реална страст в живота си.

В болницата Бриджит е в паника.Лекарката накрая намира пулса и това облекчава тревожността им.Влиза Брук и пита какво става.Дъщеря й признава колко ужасена се е почувствала.Докторката казва, че още съществува риск,макар че би могла да пусне Бриджит да се прибере сутринта.Ник събира дрехите на съпругата си,Брук е все още разтреперана от това какво е можело да се случи.”Но не е станало” - казва Ник и я прегръща.В този момент влиза Стефани и ги вижда.Влетява в стаята и обвинява Брук.Пита я дали са празнували с Ник.Мисли, че Бриджит ще се заинтересува да научи какво прави майка й.Брук й казва да млъкне,защото дъщеря й едва не е загубила бебето.Стефани мисли,че с Ник са правили секс,въпреки инструкциите и пита Брук дали затова е тук - да утеши съпруга на дъщеря си и да я замести.Какво ли би станало, ако Бриджит загуби бебето.Тя смята,че детенцето е единственото нещо, което държи Ник при Бриджит.Брук е възмутена,тя й напомня,че те двамата са се съгласили да отгледат детето на Фелиша - нека Стефани не го забравя.

Нова година е.Брук носи на Стефани най-новите отчети за продажбите, които са твърде лоши.Стефани мисли, че нещата ще се оправят.В началото вървят заедно,но Брук иска да изостане-не й се говори.Стефани й казва да каже каквото й личи, че иска да казва.Брук е разтревожена, че Ридж не прекара Коледа със семейството си.Но сега,когат е видяла справките разбра,че той е прав,че ще му трябва време да оправи кашата,която забърка майка му.Ако Тейлър иска да обвини някого за отсъствието на мъжа си, то това е Стефани,която обаче я прекъсва и й показва  материали за новата рекламна кампания,за която Стефани е сигурна, че ще осигури купувачи.Тя представлява плакат с  Тейлър с банер „Форестър”.Брук вижда това като крачка назад ,особено след като той използва психиатър без моден опит като лице на рекламна кампания.Тейлър е класа и елегантност,за разлика от бившите лица,не пропуска да вметне Стефани.Дори показва „Спалнята на Брук”, за да се види, че не може и дума да става за сравнение.Брук не се срамува от продажбата на бельо,особено поради факта, че хората го купуват и го носят.Тя смята, че Стефани трябва да се срамува  от себе си само заради неприязънта си към нея.За разлика от Стефани и Тейлър  Брук не смята себе си за перфектна.Тя е човек и прави грешки.Но пък добродетелта не продава рокли.Но пък буди уважение-продължава Стефани.Именно затова Ридж е избрал Тейлър,защото тя всичко онова, което не е Брук,която пък се дразни от почтеността и класата на Тейлър.
В „Инсомния”Томас се вижда с Хектор и разбира, че Кейтлийн е в Ню Йорк с майка си.После Хектор пита томас какви са неговите планове за Нова година.Той отговаря, че ще бъде с приятели, за да даде възможност на родителите му да останат насаме.”Значи Ридж  се прибра?”-интересува се Хектор.”Все още не”-отговаря Томас, но се надява да е скоро.
Тейлър приготвя романтична вечеря за двама, когато Дарла идва да я види и да донесе няколко съобщение за него от офиса.Тейлър обещава да му ги предаде сутринта.Дарла отбелязва,че тя на нейно място би убила Торн ако я изостави така на Коледа,колкото и да е важно да контактува с клиенти и да спасява компанията.Всъщност да я спасява от кого?От майка си?От брат си?...Дарла се чуди дали разбира Ридж какво съкровище има в лицето на Тейлър.
Тя се преоблича в черна рокля с пайети.на вратата се звъни,тя мисли, че е Ридж,отваря и вижда Хектор с букет цветя.Обяснява, че е срещнал Томас,разбрал е от него, че Ридж още го няма и е решил да намине.Признава колко е красива и озаряваща.Ридж се обажда по телефона.Казва й, че е все още в Париж, че са възникнали още няколко срещи.Почти през сълзи му казва, че е разпратила децата по приятели, че е приготвила романтична вечеря,но той отговаря, че ще празнуват като се върне.Казва й”Обичам те” и „Честита Нова година”, после затваря.Хектор изказва мнение, че по всичко личи, че тя не е приоритет на мъжа си и е време тя да сложи край на това.Пита я как да й помогне.Тази вечер е Нова година,може да е ново начало и за двамата

Приятно гледане  newsm51 tv

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 13:33 от Vivi

# 231
  • В средата на времето
Мъжете в темата...stop Stop в името на Розата Crazy Grinning

Като два петела в кокошарник сте! Интересно, дали е от тестостерона Laughing..забелязвам го и при малкия ми син и неговите приятелчета..Когато има само едно момче в компанията всички заедно си играят, няма проблеми, появи ли се втори панталонко обаче веднагически ще намерят двамата за какво да се сдърпат, сбутат.. Crazy Grinning

Дръжте се нормално и стига се доказвали кой е по-по-най! Peace

# 232
Марси,  Hug как ме изкушаваш само...  Blush   hahaha Ако издържа да не прочета /а дано издържа/ ще е голяма работа.   bouquet

Изи, благодаря ти, че ми напомни за тази разкошна книга. Ще я препрочета за 5-ти път тези дни!  Laughing Hug

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 09:56 от ♥ Logan ♥

# 233
  • в света на илюзиите
Благодаря marsia  newsm51
А вие двамата (rooke_fan и BAHKO 2) спрете да спамите ignore2. Няма да ви 'слушаме' глупостите. Хвалете си чалгарките в други теми  341uu

# 234
  • В средата на времето
Харесва ми как чашите за чай са в тон с потника на Дарла Heart Eyes  Grinning

Стефка #Cussing out

О, майн гот..Хектор Joy Страшен е Grinning..уххх изпуснах лИбовните слова на Хектор..И друго си мисля - как няма да го цЕлива Тейлър? Кога Ридж и е казвал такива думи, кога.. Whistling

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 10:40 от Izida

# 235
Хектор...ах, какъв е сладкодумен...Знае как да говори на една жена... Crazy

Изи, така се повтаряме с теб... Heart Eyes

Стефка към Тейлър:
- Ти си светица!
-Да, това ми помага...

Crazy CrazyJoy Joy

# 236
  • В средата на времето
В такива моменти чак ми е гадно да я гледам и слушам Стефка... Twisted Evil То бива, бива..Брук трябва да и изтрие самодоволната усмивчица от лицето, трябва по всякакъв начин да предпази Бриджит от тази чума облечена в костюмче Форестър най-вероятно Close

Тази Стефка се вижда колко разбира и от бизнес..Как ли пък търговците няма да предпочетат онова в черно Crazy

Не спира да ме дразни това обсъждане на най-интимни неща с който ти дойде в къщата.. Crazy

Еххх Стефаня, Стефаня, колко малко познаваш снаха си hahaha

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 10:52 от Izida

# 237
Какъв цвят е халатът на Тейлър? Не е "пепел от рози". Някой знае ли? Thinking
П.С. Черната рокля /която е страхотна/  ́и стои ужасно на бюста. Sick

# 238
Направо немога да я дишам тая Стефка.
Толкова злоба толкова завист.

# 239
  • В средата на времето
Стига Тейлър, стига вече с този Ридж...време е за Хектор! Joy

Общи условия