Отговори
# 240
Толкова суперлативи днес за Тейлър. Умря циганката, дето я хвалеше. Joy Стефка така натъртваше за това каква светица е. Но Брук с 2 лафа й сецна кефа. Joy

# 241
  • София
О да, затова падането ще е още по-сладко Simple Smile за някой де!
Много обичам такива серии - Стефка сипе хвалебствия, а другата сцена "непопочната" снаха с;уша в захлас любовни слова, но не от съпруга си...

# 242
Тейлър,та Тейлър...А някой замисля ли се ,че само слабите жени позволяват да се отнасят към тях с неуважение,да ги понапердашват,да ги обиждат...Аз се повтарям,ама досега СТО пъти трябваше да бие шута на тоя червей Ричо...
А това с работата на 31.12 си е направо смешно...поне да бяха измислили някоя снежна буря за оправдание...

А Брук се възмущава,че Стефка я обвинява за Бриджит?!    Rolling Eyes 

Много бързо забрави как се зарадва ,че Бриджит е направила аборт и се хвърли към Ник...тогава хич не й дремеше как се чувства дъщеря й ,след аборт...а сега много се загрижила ,че и се обижда на Стефка...   

# 243
  • В средата на времето
Много бързо забрави как се зарадва ,че Бриджит е направила аборт ....

....да бе , зарадвала се е.. Crazy И ние гледахме тази серия.. Whistling

При Стефка въобще не вървят някакви логични обяснения..тя си е навила нещо на пръста и го прави и изобщо не я интересува, дали това, което вижда е това, за което си мисли ooooh!... Да не говорим че и първия път не беше права като отиде при Бриджит и и наговори измишльотините си, както и сега ще си прави свободни съчинения..Брук пак е много търпелива с таз Моргиша.. Close

# 244
красимира аз като ти казвам да се прекръстиш на Стефани ти не ми вярваш.
 ooooh!

# 245
красимира аз като ти казвам да се прекръстиш на Стефани ти не ми вярваш.
 ooooh!

Коя от вас ще е Logan2  Crazy  Joy

# 246
Аз мисля да съм Баш лоуган Simple Smile или да се кръстя Спалнята на Брук Simple Smile
Компанията нямала да продава бельо  Joy Joy Joy на баба стефка вече й личат годинките.

# 247
  • Sofia
Ако не престанете да се занимавате с коментари на собствените си личности и не се фокусирате върху филма и героите, аз ще се занимая още по-детайлно с темата по начин, който със сигурност няма да хареса на никого. Личните ви дрязги и отношения не са форумен проблем, но ако продължавате да настоявате да стане такъв, мога да го реша изключително бързо.
Благодаря за разбирането.

# 248
червено вече няма ли да има?

# 249
  • В средата на времето
Червеното е в бяло вече, защото marsia има възможност да публикува преразказите само преди серията..Виж по нагоре поста от нея и го маркирай, за да може да го прочетеш Peace

# 250
Много обичам такива серии - Стефка сипе хвалебствия, а другата сцена "непопочната" снаха с;уша в захлас любовни слова, но не от съпруга си...

Това нали знаеш, че си е похват на сценаристите! Както и с  разговорите между Бриджет и Ник, преди това винаги се предхождаха от такъв между Ерик и Брук.

# 251
Ако не престанете да се занимавате с коментари на собствените си личности и не се фокусирате върху филма и героите, аз ще се занимая още по-детайлно с темата по начин, който със сигурност няма да хареса на никого. Личните ви дрязги и отношения не са форумен проблем, но ако продължавате да настоявате да стане такъв, мога да го реша изключително бързо.
Благодаря за разбирането.

Peace Крайно време беше   bouquet

# 252
  • България
Сега дано вече да се осъзнаем и да си запазим хубавата тема!
Обявявам бойкот!Сценаристите развалиха хубавата традиция на хубавия празник във филма Crossing Arms

# 253
  • София
Обявявам бойкот!Сценаристите развалиха хубавата традиция на хубавия празник във филма Crossing Arms
newsm78 Коя традиция и кой празник?

Това нали знаеш, че си е похват на сценаристите! Както и с  разговорите между Бриджет и Ник, преди това винаги се предхождаха от такъв между Ерик и Брук.

Естествено - те защо иначе щяха да са тези приказки за светицата днес - за да е по-хубаво, когато глинените крака на идола се счупят...

Аууууу, забравих...следващият път като тръгнете да плувате, да не забравите тежкият вечерен грим и 10 см токчета...това са последните тенденции  Sunglasses

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 13:20 от Lana

# 254
Цитат
....да бе , зарадвала се е.. Crazy И ние гледахме тази серия..
Ами не й личеше да е много притеснена ,че дъщеря й е правила аборт...заради това,че таткото си гука с нея...по-скоро искаше да се разберат с Ник колко се обичат и че вече няма пречки да показват любовта си.
Ако не е радост,не е и притеснение.  

Общи условия

Активация на акаунт