Отговори
# 255
Аууууу, забравих...следващият път като тръгнете да плувате, да не забравите тежкият вечерен грим и 10 см токчета...това са последните тенденции  Sunglasses

...и входната врата- отворена. Naughty Joy Hug

# 256
  • В средата на времето
Аз съзирам умисъл Simple Smile..Все някой може да влезе през отворената врата, трябва да изглежда подобаващо Party
Аз, признавам си, ако видя някой като Хектор така да се разполага, все едно си е у дома, колкото и да ми е симпатичен ще му натрия носа.. Twisted Evil Голям навлек е... ooooh!

# 257
  hahaha Поне откъм приказки го докарва. Mr. Green

Аз съзирам умисъл Simple Smile..Все някой може да влезе през отворената врата, трябва да изглежда подобаващо Party

Ааа, недей така! Тя винаги така си плува жената! Naughty Hug

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 14:07 от ♥ Logan ♥

# 258
  • София

Ааа, недей така! Тя винаги така си плува жената! Naughty Hug

Много ясно, нали трябва да е елегантна...как ще сложи джапанки за басейна...това не отива на новата колекция.

# 259
  • В средата на времето
Забелязахте ли Стефка колко е късогледа за Тейлъровите пазви Grinning С роклята на флорални мотиви (която не беше лоша) деколтето беше дълбоко, та дълбоко.. Laughing Стефка май има проблем с голите крака, но не и с разголените гърди Mr. Green

# 260
  hahaha Тя Стефка е била заслепена от блясъка на ореола просто... Joy Joy

# 261
  • Разпиляна във въображението
В този момент влиза Стефани и ги вижда.Влетява в стаята и обвинява Брук.Пита я дали са празнували с Ник.Мисли, че Бриджит ще се заинтересува да научи какво прави майка й.Брук й казва да млъкне,защото дъщеря й едва не е загубила бебето.Стефани мисли,че с Ник са правили секс,въпреки инструкциите и пита Брук дали затова е тук - да утеши съпруга на дъщеря си и да я замести.Какво ли би станало, ако Бриджит загуби бебето.Тя смята,че детенцето е единственото нещо, което държи Ник при Бриджит.Брук е възмутена,тя й напомня,че те двамата са се съгласили да отгледат детето на Фелиша - нека Стефани не го забравя.

Ако съм на мястото на Брук да съм ударила един шамар на Стефка веднага.

Относно Тейлър и токчетата мисля и преди съм писала - това е запазената марка на докторката. Тя така си ходи и така и прави секс - с токчета. Брук съблазнява с бельо, а Тейлър с обувки.

# 262
  • В средата на времето
Като казахте секс - в интервюто на Монтагю Laughing по холандската телевизия което Lana беше качила в предишната тема мисля, та там той каза нещо много смешно - като правят "секс" краката задължително трябва да опират пода.. Rolling Eyes..но не разбрах дали тези на мъжа или тези на жената Joy (а може и да се е изгъбаркал с водещите Роналд Laughing)

# 263
  • София
Жалко само, че трудно ходи на висок ток - няколко пъти ми прави впечатление как си криви краката и сгъва коленете Sad.
Иначе обувките предполагам са заради разликата във височината с мъжете.

Това за краката съм го чела по повод едновремешните колежи - та в женския колеж могат да идват на посещение мъже следобед, за да пият чай и задължително вратата на стаята трябва да е отворена и на подата постоянно да има 4 крака... Crazy
Рони, мисля, имаше предвид, че при тях в Щатите нещата са много по-пуритански отколкото в Европа Simple Smile Определено беше бъзик...

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 14:42 от Lana

# 264

Това за краката съм го чела по повод едновремешните колежи - та в женския колеж могат да идват на посещение мъже следобед, за да пият чай и задължително вратата на стаята трябва да е отворена и на пода постоянно да има 4 крака... Crazy

Joy Joy Аз се сещам поне за четири варианта на пиене на чай  Crazy , в които може да има 4 опрени в пода крака... Joy

Ооо, Тейлър сигурно е учила в такъв колеж. Затова има навик да оставя вратата отворена. Joy Joy

# 265
За жалост станахме късно, на всичко отгоре калената загуби звук, но това което ме подразни, когато имаше още говор е, че Бруки каза на Стефани, че за това че Рич не се прибрал била виновна Тейлър и бил там, където трябвало да е. Чудя се, ако тя беше обвързана с тоя охлюв и й върже тенеке на Нова година /както и на Коледа/, дали щеше да го оправдае?! Ама тя се оттърва от него и сега дава височайшо мнение. Да си го взема вече и да мирясва. Ама ми е жал за Тийлър - какво чака, какво търпи...

# 266
  • с/у ОколоМръсТното
А защо Тейлър и Дарла не се понасят?

марсия   bouquet

# 267
Ами не знам да не се понасят...Дарла не понася Рич,който се държи гадно с всички между другото...

# 268
Според мен Дарла иска да си върне на Рич за обидата, побутвайки жена му в чужди обятия...Ама как ги обработва и двамцата /Х и Т/, а?  Crazy

# 269
Аха,тя ще да е поредната манипулаторка...     Mr. Green   
Ама май няма да е много време...жалко,защото тя е такъв колоритен образ,всеки път като я дават и ме развеселява...дори когато казваше на Мейси за нея и Торн...Според мен доста добре ще й пасват комедийни роли...излъчването й е такова. 

Общи условия

Активация на акаунт