Отговори
# 285
От самото начало/покрай мама/ с едно прекъсване от 1 година /освен прекъсването, което направиха  около еп. 200, ако не се лъжа/.  Crazy

# 286

И аз покрай мама - от самото начало  ,  но тя сега гледа "1001 нощи"  Blush Не го знам какъв е тоя филм

Марси, благодаря ти!

# 287
  • с/у ОколоМръсТното
От самото начало/покрай мама/

а пък аз самата запалих мама (тя гледаше "Пътеводна светлина") и сега - щерката.
Леле, последната не беше родена, когато го започнах тоз сериал  ooooh!

# 288
Аз май го гледам от най-рано-от 101 серия. Mr. Green
Първите 100 не знам кога са ги давали,после са били прекъснали за известно време и после почнаха да ги дават от 101 серия,та оттогаз най-редовно си го следя Mr. Green
Спомням си навремето като бях млад(миналото хилядолетие беше това Mr. Green)бях на екскурзия до Виена.....99 година.там в хотела на рецепцията гледаха дързостта и аз се спрях да гледам и те ме питат и в България ли го дават Mr. Green

# 289
  • София
Лелелелеее, Шани, успокоих се! И аз карах майка ми да ми го записва, докато съм някъде, и после засядам да гледам  Joy
Тази година обаче няма кой да ми се хване на акъла да записва, но съм проверила - сериите (почти изцяло) ги има в нета, ще си ходя спокойно на море! Crazy

Иначе гледам отначалото, заедно с мама, но след като се омъжих и се преместих тя много бързо се отърва от тази болест и вече не гледа. А преди си сядахме след вечеря и си гледахме заедно записа...кеф! Но пък сега си имаме компанията тук да си коментираме Simple Smile

# 290
  • В средата на времето
Аз го гледам редовно от една година и малко Grinning Преди това съм го следяла по малко през определено време..Когато го даваха в 18 часа ми беше най-удобно за следене..

# 291
По нашите - след 69  Crazy епизода.
Ами че то е скоро. Тогава вече ще се е пропила вероятно. Пък и май близначките ще са големи. Laughing

# 292
Гледах го редовно от самото му начало, бях ученичка и мисля, че вървеше следобяд. След това докато ставах инженер, нямах време с тия безкрайни чертежи smile3523 и имам големи пропуски. След това родих сина си newsm32 и загледах отново, но когато ми паднеше. А като се върнах на работа, намерих случайно темата и  гледах при всяка възможност, или търсех преразказите на Джинджи, които ме разсмиваха с глас. А сега добре, че си имаме Марсия и Мис Арк! smile3525

# 293
Милиан   bouquet

Марси, днес си позволявам да разчитам на теб и преразказа, че както се очертава няма да мога да гледам. Rolling Eyes

# 294
  • somewhere near the sea
Торн и Дарла се връщат от плажа.Влиза Сали на количка, но готова да празнува.Пият по чаша шампанско и си пожелават щастие.После Сали излиза,а двамата си говорят, че трябва да направят нещо, за да се чувства Сали полезна.
Брук е изненадана да намери Стефани на работа, а не у дома с Фелиша. Не е вярно, че не празнува-за нея е празник връщането на Тейлър, това, че Брук не е с Ридж или с някой от Форестър, че бракът на Тейлър и Ридж е по стабилен от всякога и Брук не може да влезе между тях.Ерик идва от разходка и чува как Стефани говори,че е спечелила правото за празнуване с това, че е избутала Брук от семейството.Той влиза с думите”:Достатъчно”.Моли я да спре най-после,Брук не е заплаха,няма от кого да спасява семейството си.Що се отнася до Ридж,той не е с Телър сега, защото още е в Париж.
Хектор държи ръцете на Тейлър.Пита я дали ще му даде шанс да й покаже ,че заслужава по-добър живот.Откача значката си като символично сваляне и отделяне на служебните ангажименти.Тейлър е разстроена:”Зная само, че не исках да съм сама тази вечер”-казва тя и отива нагоре.Хектор я следва. Входната врата се отваря,Брук и Ар Джей влизат.Тя извиква имената на Ридж и Телър, но никой не отговаря. Изненадана е, защото Ридж я е помолил да доведе Ар Джей тази вечер.
Тейлър се съблича и е с намерение да си легне, когато вижда на прага Хектор, който казва, че не може да я остави така-сама и нещастна.Прегръща я.Тогава чуват Брук, която идва на горния етаж.Тейлър се паникьосва, казва на Хектор да се скрие в банята, точно когато Брук влиза в стаята и се оглежда.Обяснява, че Ридж й е поръчал да доведе  Ар Джей.Тейлър й казва, че той е променил своите планове и е решил да остане в Париж.Брук отговаря, че трябва да признае,но май Стефани е права,че тя е светица.Стои тук сама, докато мъжът й е далеч и разчиства кашата, която майка му е направила.Брук казва да заключи,за да не я изненада и друг по бельо, после слиза да вземе на сина си и забелязва значката на Хектор.Сеща се защо Тейлър е била разтревожено и е искала настоятелно да остане сама.
Тейлър казва на Хектор да изчака няколко минути, за да си тръгне Брук.Той затваря вратата,подпира я с ръка и я целува.Тогава Брук ги вижда и изпуска значката,Тейлър чува,обръща се и вижда изненаданата Брук,която казва:”О,Боже мой!”
Тя обвинява Тейлър, че изневерява на Ридж.Тейлър твърди,че това е било приятелска целувка.Но Хектор изведнъж признава, че обича Тейлър.Брук е разстроена не по-малко.Тейлър казва на  Хектор да си тръгва,после моли Брук да не казва нищо на Ридж,тя ще му каже сама.
Джаки отива при Ник да му пожелае честита нова година.Заварва го да играе с Хоуп.Споделя с майка си, че си е мислел често какво ли семейство би имал с Брук.
Дарла споделя с Торн,че Тейлър има почитател,който много повече я заслужава , отколкото Ридж.

bouquet  Heart Eyes

# 295
Съблякла се с намерение да си ляга  Joy Joy Joy Само тя може да го направи докато не си е изпратила госта  hahaha и се очаква да повярваме  hahaha

# 296
  • България
Ох,Тейлър  Banghead  comp03 af

# 297
  • В средата на времето
Тейлър, направи го! Ще ти простим Mr. Green Joy

# 298
Тейлър, направи го! Ще ти простим Mr. Green Joy

Даже ще я аплодирам. Ще викам давай давай  newsm18
Ама как си личи марсиа че е за Тейлър Simple Smile Аз ако бях щях да кажа качва се горе последвана от Хектор вътрешно борейки се да не му се отдаде  Mr. Green

# 299
И аз гледам дързост и красота от самото начало.
Часа в който го дават сутрин  не ме устройва и гледам повторението в 5.45, докато си пия сутришното кафенце преди работа. Затова коментирам епизодите със закъснение.
Абе Тейлър уж е психиатър, пък позволява толкова лесно да я манипулират - ту Стефани я обработва , ту Дарла , ту Хектор.
Много лесно се поддава. Особено с Хектор. Не се държа добре. Позволява му твърде много, дори и за  разочарована от мъжа си жена.
Ама как пък все на нея се случва да й прекъснат любовната сцена и да не я доведе до края.
Вече няколко пъти щеше да е изневерила , ако не бяха случайно стеклите се обстоятелства ...... , то затова все репутацията и остава "чиста".

Общи условия

Активация на акаунт