Отговори
# 270
Ако не престанете да се занимавате с коментари на собствените си личности и не се фокусирате върху филма и героите, аз ще се занимая още по-детайлно с темата по начин, който със сигурност няма да хареса на никого. Личните ви дрязги и отношения не са форумен проблем, но ако продължавате да настоявате да стане такъв, мога да го реша изключително бързо.
Благодаря за разбирането.
newsm09
Ау, щом и Биг Боса се намеси, работите тук са загрубели! Какво ви става, бе хора, нашите персонажи са хиляди пъти по-атрактивни за оплюване, а кой кой е тук във форума на кой му пука! Давайте да подминаваме неудобните постове и да си гледаме рахата! Peace
Днес случи ли се нещо с бебето на Бриджит или го спасиха засега!
Марсиа пак ни заряза като трактор в нива! newsm45

# 271
Засега е спасено!     Peace   

# 272
Краси.мира, на едно мнение сме за Дарла.
А между другото , след колко епизода горе-долу ще се случи това с Дарла?

# 273
  • София
По нашите - след 69  Crazy епизода.

# 274

Днес случи ли се нещо с бебето на Бриджит или го спасиха засега!
Марсиа пак ни заряза като трактор в нива! newsm45

Чети в бяло, там е писала. Hug

# 275
  • В средата на времето

Тук това число предизвиква радост Joy Wink

Тейлър днес се държеше много смотано и с Дарла и с Хектор. С Дарла - защото и мънкаше, когато трябваше да бъде малко по-рязка и да и каже да не се бърка, с Хектор, защото го поощрява вече съвсем съзнателно.. Crazy

# 276

Тук това число предизвиква радост Joy Wink

Joy Joy Така си е.  Joy Joy

# 277
Засега е спасено!     Peace   

А кога ще се разбере,че няма да го бъде бебето на Бриджит,скоро може би  Cry

# 278
  • В средата на времето
Скоро, да Confused

# 279
  • Разпиляна във въображението
Тейлър днес се държеше много смотано и с Дарла и с Хектор. С Дарла - защото и мънкаше, когато трябваше да бъде малко по-рязка и да и каже да не се бърка, с Хектор, защото го поощрява вече съвсем съзнателно.. Crazy

Ти пък какво знаеш Crossing Arms Това е психиатричен похват да постави хората на своето място.... или не Thinking

# 280
Цитат
Тейлър днес се държеше много смотано и с Дарла и с Хектор. С Дарла - защото и мънкаше, когато трябваше да бъде малко по-рязка и да и каже да не се бърка, с Хектор, защото го поощрява вече съвсем съзнателно..
Тейлър досега не е била рязка с никого,защо сега да започва?А и те с Дарла нямат много допирни точки,поне досега...според мен даже добре го изигра...хем не знаеше как да реагира на репликите на Дарла /един вид,тая къде се меси/, хем беше сдържана,като към човек с когото не е особено близка...
А Хектор го поощрява ,ако може да се нарече така...защото и той й допада.Ама той малко гадничко постъпва...всяка жена е уязвима в подобно положение...пренебрегната от съпруга си.
Според мен всеки мъж може би би имал някакъв успех с флирт в подобна ситуация. 

# 281
всяка жена е уязвима в подобно положение...пренебрегната от съпруга си.
Всяка ли?Дори жена,която цял живот парадира,че е много морална и сурово съди неморалните ли

# 282
Тейлър не може да повярва, че този път не Брук е виновна за сринатия брак. Това е нещо ново за нея, непозната ситуация. И се вижда как реагира- прибра дълбоко в чантата моралността си и бръкна в страничното джобче... Wink

# 283
почва да се осира моралистката Mr. Green
целия съм в очакване Mr. Green

# 284
  • с/у ОколоМръсТното
От коя година следите сериала?
Сигур аз и краси.мира сме от най-запалените...
Аз - някъде от '95-6г.
Помня, че заминавах за морето и настройвах видеото да записва Дързост...
После цяяял ден само Дързост гледах. Егаси кефа  Party

Общи условия

Активация на акаунт