Тайната на дългата и здрава коса - 69

• 34 960
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря ви момичета. И аз си я чувствам много жива.  Flutter Лейди, аз също през повечето време се мажа с масла.
Ох харесала съм си толкова много, но все още не съм ходила да пробвам Ето ако ви е интересно -
 http://gallery.svatbata.bg/users//main.php?g2_view=core.Download … 9e0a2eea4c647353c
http://gallery.svatbata.bg/users//main.php?g2_view=core.Download … 9e0a2eea4c647353c - много е подобна горе роклята ми затова тази ми допада.
http://gallery.svatbata.bg/users//main.php?g2_view=core.Download … 9e0a2eea4c647353c

# 46
На мен третата най-много ми харесва.  Hug

# 47
записче, че ако се помоткам още малко ще изпусна темата Laughing

# 48
На мен първата много ми хареса. Много е странна и някак ефирна и нежна...  Peace

# 49
  • София
И на мен първата най-много ми  хареса.Розите можеш да ги замениш
с елемент от роклята ти или с цвете от булчинският букет.
Ако си правиш пробна прическа пусни снимки.

# 50
  • Бургас
На мен първата много ми хареса. Много е странна и някак ефирна и нежна...  Peace

и аз съм за първата  Grinning

# 51
купих си балсама без омиване на биофреш
не омазнява и е приятен  Peace

а на лореал с пч. млечице мн. трайно мирише шампоана... наистина.

# 52
мен 1 и 3 най-много ми харесаха Grinning

някой ползвал ли е на Билка тоника за коса и ако да, да сподели мнение  Praynig Money

# 53
Не съм писала много отдавна,но това е поради факта,че наистина няма какво ново да споделя.Сега ,обаче май има  Mr. Green
 Обсъждаше се отдавна,но да кажа и аз:поливането с бира след измиване наистина има страхотен ефект-косата е с обем и не се омазнява бързо,но...само Загорката действа така,Арианата,Амстел-а и Хайникен-а нямат почти никакъв ефект  Peace и след като изсъхне не мирише изобщо на бира  Grinning Други марки не съм ползвала...
  Научих от познат ветеринар,че Тривито,освен за коса много се харчело за тен  #Crazy ,мажеш се при първо излагане на слънце и няма изгаряния,зачервяване и неприятно лющене после,тенът е равномерен и направо ставало приятно кафяво.Пробвах го преди два дни и наистина е вярно  Flutter а по принцип съм си беличка...

Аничка,косата ти е жива и изглежда плътна и здрава  Heart Eyes и аз съм за първата прическа   bouquet

Lady Incandescent ,какво ползваш за обем и втвърдяване на косата?Извини ме,беше го написала,и аз си го бях записала даже,но съм загубила бележката  Embarassed

Относно тоника за коса на Билка съм писала и пак ще кажа:на мен ми действа добре,прави обем,не омазнява и донякъде втвърдява косата.Малко мирише,но се трае  Peace Дано съм помогнала
 сори за дългия пост  Sick

# 54
Пак да си питам аз за кристалите за коса и серума, нищо че само един човек ми отговори Whistling Като си купих този серум ми казаха да си го слагам само по дължините и по краищата на косата ,пише на него, че е против оплитане на краищата и е за сухи краища. тези кристали ме интересува какви точно са им функциите и дали са и те под формата на масло като серума, тада знам дали да си купувам сега и такива кристали или да си карам със серума?

# 55
а бирата само в корените или на цялата дължина се слага newsm78 и на мокра или леко подсушена коса?  bouquet

# 56
  • В полите на Пирин планина
ivaa71 аз имам един фиксатор за къдрици JALYD, от който косата ми става доста твърда и прическата се запазва дълго време, но трябва да се внимава с количеството, защото ако се прекали косата става като на жици  Mr. Green

# 57
  • в моя свят
Относно бирата аз също съм я ползвала,но не за обливане а като маска.1/2 бутилка бира се нагрява на котлона докато се сгорещи,маже се косата,овива се и стои 2 часа.След измиването косата също стои леко твърда.Вие нагорещявате ли бирата за обливането,защото където съм чела за маска винаги пише гореща бира(не знам защо newsm78)

# 58
ivilicious_blue ,бирата я оставям да се стопли на стайна Т и след измиването обливам цялата коса,не само корените  Peace после си я суша нормално-лятото без сушоар.

Lady Incandescent ,точно за това ставаше дума,благодаря!   bouquet

Аз си боядисах косата с лореал-10 минутната-цвета се води ледено русо,но и помен няма от ИзобЩе от някакво русо,уж един тон по-светла...само дето ми кльопна косата,като че ли поизгоря и на третото миене се показаха кичурите,макар и да бяха останали съвсем по края  Mr. Green за това с бирата,тоника на Билка и с малко фиксатор на wella докарвам предишния обем-не на един път всичко това де,след миене с по един продукт и така ги редувам...Ще пробвам и фиксатора на Лейди,че да видим  Thinking

# 59
  • Belgium

някой ползвал ли е на Билка тоника за коса и ако да, да сподели мнение  Praynig Money

Ползвала съм го, в общи линии е добър. Пръсках преди влизане в банята, имаше някакъв ефект, но не очаквай чудеса  Laughing

Момичета да ви попитам - някой има ли отзиви за новата серия на Нивеа за обем?  Thinking

Нещо не намирам снимки в Интернет, като намеря ще пусна.

Общи условия

Активация на акаунт