Тайната на дългата и здрава коса - 69

• 34 983
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, мацки Simple Smile Аз да кажа, че пах си измих косата с шампоана на принцесинката ми и косата ми е много хубава от него Simple Smile Започнах да пия витаминки на Центрум, че косата ми започна да пада, а и никога не съм била токова изморена колкото сега.
Аз да попитам може ли да си направя маска от авокадо, тривитаминол, жълтък и масла? И колко време да стоя с нея?  Peace
и аз напоследък съм мн. изморена, дали е от времето не знам...
шушулче, много хубава коса-браво!

# 91
  • София
това авокадо от къде го намирате Confused Аз колкото пъти отида до някой магазин, все се оглеждам и все нямат Sad
Аз го купувам от хипермаркетите като Пикадили,Billa,Hit и Метро.
Трябва да е по-меко като го избираш.

# 92
 Simple Smile  чудя се каква маска да си взема за лятото,доволни ли сте от гарниер за 3.90, или да пробвам тази на миосотис с костния мозък. И някакъв балсам също с UV защита на нормална цена да ми препоръчате,защото предполагам от морската вода и слънцето косата ми ще се накъдри и изтощи  Hug

И за да не е само питане ще кажа,че косата ми става много по-хубава след като в края на банятая облея с хладка вода  Simple Smile

# 93
Лили, маската на Миозотис с плацента и костен мозък я имам и аз и да ти кажа честно не съм кой знае колко доволна. Съвсем обикновена си е. По-добре ми влияе на Genera. Евтинка е, ~4лв. и я има в повечето супермаркети.  Peace

# 94
Аз съм точно на обратното мнение.
Имах Женера със зелена капачка, направо си бях недоволна. По-доволна бях от Миосотиса.

# 95
  • Варна
лили*, вече си купувам втора опаковка от маската на Rene Furterer за след слънце...невероятна е...хидратира, не утежнява  Heart Eyes

# 96
А цената й е? newsm78

# 97
Sedada,не се притеснявай-аз бях също така след една ужасна боя за коса-Chifeli. SickПросто ме беше страх да погледна възглавницата сутрин.От един месец всяка седмица /1х/правя някаква маска-първата беше -мас,картофен сок и оцет.Втората беше зехтин,жълтък и кисело мляко.Третата беше- манго,бадемово масло,жълтък.С всяка от маските седях колкото може,но не по-малко от 2 часа. Измивах се с шампоан за суха коса и слагах стандартен балсам за суха и изтощена коса.Измиванията между маските беше със пяната за браснене на мъжа ми и балсама който си ползвам.Ефекта наистина е добър.Сменям маските не защото нещо не работят, а за да тествам повече възможности и да дам на косата си различни витамини и микроелементи.Успех в борбата за собствената си коса!!! Peace

# 98
лили*, вече си купувам втора опаковка от маската на Rene Furterer за след слънце...невероятна е...хидратира, не утежнява  Heart Eyes
От масовити магазинни вериги ли я взимаш,или от аптека.
иначе аз ползвам продуктите на ALFAPARF и съм много доволна от диамантената им серия,но преди това бях на PANTEN за мен и той е много добър,а хич не е скъп Peace.Ползвала съм и ELIDOR също ги бива,турски са,на добра цена.
Simple Smile  чудя се каква маска да си взема за лятото,доволни ли сте от гарниер за 3.90
Аз имам приятелка,която ми носише гарниер от Германия,от тогава не купувам този в бг

# 99
Лили нещо не ми се получи цитата,полях си клавиатурата с кафе и ми върти номера сега.
Исках да кажа,че имам приятелка,която ми носеше продуктите на Гарниер от Германия и тогава спрях да купувам тези в бг.Мисля,че са слабички.

# 100
Рене-то е медицинска козметика.

# 101
  • Варна
От аптеката я вземам...не помня цената хем скоро си купих втората опаковка, но си взех и други неща  Blush

# 102
  • София
Маска не можах да намеря в нета,да не би да става дума за този балсам
http://www.framar.bg/%D1%80%D1%84-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%B0 … -pid30062132.html

# 103
  • Варна
Това е маската

# 104
 newsm51
Рене-то е медицинска козметика.

Още утре ще я потърся

Общи условия

Активация на акаунт