Тайната на дългата и здрава коса - 69

• 34 990
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Шушулче,

Аз ползвах маската на Genera с оранжевата капачка и съм супер доволна. Съквартирантката ми тогава си взе със зелената и след 1 измиване не беше доволна и я подари на майка си. Все пак за 4лв. маска не е зле да пробва момичето. Успехче!  Peace

# 106
http://galatea.blog.bg/drugi/2009/03/04/maski-za-kosata-s-propolis-i-med.299366

Тук има обещаващи маски за коса,не съм ги пробвала,но ако някой е опитвал нещо подобно да сподели.Макар че,вече във всичко взеха да слагат пчелни продукти,може пък и за косата да стават Simple Smile

# 107
http://galatea.blog.bg/drugi/2009/03/04/maski-za-kosata-s-propolis-i-med.299366

Тук има обещаващи маски за коса,не съм ги пробвала,но ако някой е опитвал нещо подобно да сподели.Макар че,вече във всичко взеха да слагат пчелни продукти,може пък и за косата да стават Simple Smile
Уха, за два месеца косата да порасне с 15 см??? Shocked Ще взема да пробвам този прополис Peace

# 108
Да докладвам, че в момента седя с маска на главата (авокадо, жълтък, тривитаминол, и 2 масла) след малко ще се пера и да видим косицата...сигурно ще да е станала една буйна грива  Joy (с тънка коса съм по принцип, но редовните маски наистина имат голям ефект) Simple Smile
Видях, че обсъждате козметиката на Рене. Едно време беше в пъти по- хубава от сега. Фито по същия начин. Редовах ги двете марки преди години, защото основателят на Фито е ученик на Рене Фюртерер и бях решила, че и двете са хубави...така е, но вече не са като преди  Peace Е, пак бих си взела Wink От тези медицинските последно си взимах на Дюкре за честа употреба, който е хидратиращ. Да ви кажа, че и той преди беше по- хубав  Crossing Arms

# 109
Затова, аз вече купувам от сайтовете зад граница, като че ли им имам по-голямо доверие.
Душичка, възможно е, др маска на Женера не бих си купила.
Мис Арк зачезна, какво става с нея?

# 110
Затова, аз вече купувам от сайтовете зад граница, като че ли им имам по-голямо доверие.
Душичка, възможно е, др маска на Женера не бих си купила.

Спор няма разлика огромна .От кой сайт поръчваш,за колко време идват и колко ти излиза доставката

# 111
  • София
Някой ползвал ли е тази маска
http://www.farmavita.it/eng/trattamentispecifici/index.html
Аз ползвах боята и съм доволна и ми се иска да пробвам и други техни продукти.
Pipilqga благодаря ти ще я потърся тази маска.Нещо напоследък не съм доволна от
продуктите на Рене.Една приятелка при покупката на шампоан и балсам на РФ и подарили
страхотен несесер,направо ми останаха очите.Някой да е чул за такава оферта?

# 112
Whitewitch,за какъв ефект говориш?По-обемна ли ти става косата,и ако да-от какво?

# 113

Тук съм, следя ви /дет` се вика/ Mr. Green  bouquet

# 114
  • София
аз да ви питам как разбирате рецептите от сайта, посочен от havens door там пише за разреден прополис и неразреден прополис newsm78
аз имам един в шишенце, пише, че е 30%-ов newsm78 да го разреждам ли.. Thinking

кой друг броеше косми Embarassed
значи към 7 часа днес се наресах и намазах с тривитаминолена маска (паднаха бая косми, но не ги броих тогава) и към 11 часа мих косата; ми по време на миенето само паднаха 54 косъма - нито съм я ресала, нито други по-груби механични действия Confused ако взема да я суша със сешоар, не се знае още колко ще паднат Thinking

Grinning за малко да забравя ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА OБЛАЧЕТО ХЕЙ smile3525

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 01:04 от Малката Черна Шапчица

# 115
  • в белята
Момичета да ви питам маските срещу косопад и порастване на нова коса ще имат ефект ако косата пада от хормонални проблеми?Докторите все още немогат да ми налучкат лечението ,а вследствие на това косата си ми пада ли пада..... Cry Cry Cry..... още малко и ще почна да ходя с перука.

# 116
имам тънка коса , коя боя е най-подходяща?

# 117
много ми помогна срещу косопад - една таблетка ревалид и една таблетка фитовал на ден на 12часа. ефекта се усети на вторият месец... започнаха да никнат по-дебели косми .

# 118
  • Варна
Вчера си направих маска с банан...днес още имам остатъци от банан по косата си  Crazy...вие как го миете  Rolling Eyes

# 119
Малката Черна Шапчица благодаря!!!  Hug Hug Hug
Моля, почерпете се - днес имам рожден ден!
Благодаря на всички ви за прекрасната темичка, в която се чувствам толкова хубаво!!!

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 09:42 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт