Тайната на дългата и здрава коса - 69

• 34 980
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Облаче честит ти рожден ден и от мен! Пожелавам ти само  щастие, весели моменти и много, много усмивки. newsm59 Tada dazzler1
Прическата ти е страхотна. Heart Eyes И благодаря за статията.
Наистина грижата за косата през лятото според мен трябва да бъде също на ниво. А дали има масло на Икаров от кедрови ядки? Чета че е подходящо за лятото? А алое вера, има ли във вид на масло за мазане? Това не го знаех като факт, че то също помага през летния сезон, по -скоро си мислех, че е подходящо за рани, чувствителна кожа и суха кожа.

# 136
Облаче, Честит Рожден Ден и от мен!

Да си ни жива и здрава и много форумски постове още дълги години чакаме от теб  Hug

# 137
Облаче, честито и от мен!!! Simple Smile

Иначе за кедровото масло - не намирам в интернет на Икаров, а и имам една листовка в нас - също не пише!

Иначе това на Рене Ф... за предпазване от слънцето на каква цена е? Струва ми се, че няма да ми е по джоба :С

# 138
Благодаря ви от все сърце на всички, много сте мили!!!!  smile3525 smile3525 smile3525 Толкова много добри пожелания не съм получавала никога - наистина! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 139
Облаче, честит Рожден Ден!!! Да си жива, здрава и усмихната!!! Пожелавам ти да ти се сбъднат всички желания!!! http://kalendari.tangrambg.com/images/newspost_images/kalendarit … rambg%20(211).jpg

Аз вчера си правих маска с жълтък и кисело мляка, обаче я издържах само 20 минутки, защото се разтече отвсякъде и направо ме подлуди... Но иначе косичката ми е доста живичка и има хубав блясък. Сега да кажа за шампоана - купих си на Рене Бюти /Италиански/ с алое за къдрава коса. Мих се вече няколко пъти с него и определено останах доволна. Имам обем, имам и къдрички особено ако не се изсуша със сушоар, а я оставя да изсъхне сама...  Peace

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 16:01 от котенце десси-г

# 140
Момичета да ви питам маските срещу косопад и порастване на нова коса ще имат ефект ако косата пада от хормонални проблеми?Докторите все още немогат да ми налучкат лечението ,а вследствие на това косата си ми пада ли пада..... Cry Cry Cry..... още малко и ще почна да ходя с перука.
Здравей от мен!Маските в този случай не помагат.Иследваи си щитовидната жлеза и пълна кръвна картина.Успех!

# 141
Облаче честит рождн ден и от мен smile3525

котенце десси-г  този шампоан ме заинтригува newsm78 може ли да микажеш дали се внася в БГ и професионален ли е?

# 142
Честит Рожден Ден , мило облаче, пожелавам ти здраве, щастие и много любов!

# 143
Simple Smile  чудя се каква маска да си взема за лятото,доволни ли сте от гарниер за 3.90, или да пробвам тази на миосотис с костния мозък. И някакъв балсам също с UV защита на нормална цена да ми препоръчате,защото предполагам от морската вода и слънцето косата ми ще се накъдри и изтощи  Hug

И за да не е само питане ще кажа,че косата ми става много по-хубава след като в края на банятая облея с хладка вода  Simple Smile
За балсам бях писала някъде на пред, не пазя линка за един Olive Oil около 2.70 беше някъде и е невероятен, не омазнява, докарва хубав обем на дължината и има защита от слънчеви лъчи или поне така пише, без измиване.

# 144
Облаче, честит рожден ден, явно времето днес наистина празнува с теб. Бъди щастлива!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 145
Облаче, честит рожден ден!
Пожелавам ти здрава, буйна и обемна коса и мн възхитени погледи!
Да си жива и здрава и мн щастлива!
Hug  bouquet

# 146
  • София
да се похваля - днес си купих някаква непозната за мен къна ето тази
много ми хареса - издокарана като боя - беше разделена на 2 части, имаше балсамче, шапка и ръкавици Flutter за скромната цена от 1,80лв
стигна на моето косище (стигащо в момента до средата на гърба), също така нямаше никакви сърбежи и подобни, както ми се случи предния път Wink
изобщо, много доволна Grinning

# 147
Шапчице, пусни снимки да те видим  Hug

# 148
Мацки от вчера съм с нова коса  Laughing
Да ви покажа новата прическа Flutter Малко ми беше тъжно отначало, но както се казва в приказката вс зло за добро. Мн беше изтъняла отдолу косата. Рядко ходя на пострижка, ама като отида има голяма разлика Laughing

- преди

- от вчера

# 149
kamelllia19 Определено новата прическа е много, много по-добра. Косата изглежда два пъти повече и по-добре ! Честито! Не съжалявай не винаги дължината определя качеството !Аз мисля, че новата ти прическа е много по-хубава и свежа ! Flutter

Общи условия

Активация на акаунт