ПЛЕВЕН - 106

• 18 266
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Бе не беее, нали на Kris4an e вестителка  Mr. Green

# 76
Е  да ама още няма, чака  Joy

# 77
Малко снимки от нас :http://www.martenichki.snimka.bg/album.php?album_id=379662&pid=12989383

# 78
# 79
Тя вече е 39С, може и повече, но издърпа термометъра.
Ще и дам сега аналгин и малко по-късно свещичка.
Освен вирус, няма какво друго да е.

# 80
 Mirama , дано да Ви мине по - бързо.

# 81
Тя вече е 39С, може и повече, но издърпа термометъра.
Ще и дам сега аналгин и малко по-късно свещичка.
Освен вирус, няма какво друго да е.
Хексалгинът най-лесно се преглъща сложен в Панадол. Отивай на лекар не си играй. Вирусът само с температура директно преминава в пневмония.
Джина Сатурн е планета олицетворявана с най-тъмните и мрачни дни, както и с вестител на Смъртта. За теб горното предупреждение също важи.

# 82
nomadka, е тя лекарката ми каза да дам хексалгин и след обед отиваме при нея, че е втора смяна.
Явно поспадна Т от него, Калина спи в момента.

# 83
Мира,не се куми,а ми бягайте в Детско Отделение направо.И Хриси така започна,ту повръща,ту Т.....резултата го знаеш.Води Калина на време да не стане беля...
Vanita76,Крисчън да не чака преди да си тръгнат щъркелите наесен и тогава да роди? newsm78
Мен ме напече и се прибрах,ще се хващам в работа сега...

# 84
Я дайте съвет и къде още да я заведа Калина, евентуално някой добър педиатър в Авис Медика?

Тя спи от 2часа вече, като се събуди ще се облечем и ще отидем на лекар.

# 85
Да не е с ангина? Пред блока половината хлапета са с гнойна ангина  Sick Обади се и питай кой е на смяна,аз не ги знам.

# 86
# 87
Дикси, ти просто ме уби с тая маса за бал! Това трябва един ден да му отиде на човек... Много е  яко обаче!

Браво за тризнаците, че са в мултимама вече!

За болести изобщо няма да говоря, за да не мултиплицирам енергиите  Mr. Green
Всички сме болни вкъщи, както и всичките ни приятели, познати, затова почвам да мълча, да се преструвам и да визуализирам, че сме здрави и Елена няма сополи, температура и кашлица, аз тоже! ОММММММ!!!!!  Mr. Green

Яна иска за градината да занеса тортата с киселото мляко, мюслито, бисквитите и плодовете, направих вече две - за там и за вкъщи. Обречена е тая торта да съм и фен за цял живот!
А гостите ще ги черпим с домашно тирамису в събота.

# 88
Така, ще си открадна идеи обаче от масата за бал. Например с паста много може да се импровизира - вариш и бъркаш с каквото си искаш - леснотия.

Например паста с риба тон и нарязан на много ситно лимон - и какво още пропускам? някакъв млечно-майонезен сос?  newsm78

Ориз със задушени зеленчуци мога да направя също в голямо количество.
Ще мариновам и опека някакво месо и разни салати и дреболийки...

Какво можеше да се добавя още на печени червени чушки? Извара и чер пипер? Друго?  newsm78

# 89

Какво можеше да се добавя още на печени червени чушки? Извара и чер пипер? Друго?  newsm78

Чесън  Mr. Green Цедено мляко, магданоз...

Общи условия

Активация на акаунт