ПЛЕВЕН - 106

• 18 263
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
Деси,аз не се ангажирам такива работи да правя,сложностия ми се струва.Ще видим нашия рожден ден ако е на домашно тази година какво ще правя  newsm78
А за Ивчето аз само казах,че миналата седмица беше така само с Т,но след третия ден нищо й нямаше.Вече минаха няколко дни от тогава. Здравко пак ми е с кашлица,но той с неговите сополи,секрети и не знам си какво си е с редовната диагноза. Аз още не съм се насочила за УНГ,не мога да реша при кой да го заведа.Засега се чудя между доц.Радев  и д-р Юри Николов newsm78 Дикси ,ти при кой ходи?

# 91
  • Плевен
Дикси, колко пъти седмично се ходи на плуване?
Джина, аз съм за Николов. Peace

# 92
Здравейте пак от нас, ходихме до личната, преди малко се върнахме.
Гърлото и е доста зачервено, изписа един нов антибиотик - Сумамед, само 3дни се пие на 24ч, ще видим дали ще подейства.
Още една лекарка я гледа, аз се оплаках от температурата, че с нищо не спада, те казаха да не се притеснявам толкова от нея.
Не знам дали са прави де, все пак тя постоянно поддържа Т, вече 4ри свещички Нурофен сложих от вчера и промяна особена няма. Сега взех Ефералган свещички.

Джина, ти какво даваше за Т на Ивайла?

ДеЩо, червените чушки аз ги правех едно време с извара и цедено мляко, чесън и черен пипер. Нарязват се на ситно чушките и се бърка като салата, става супер. )

# 93
# 94
Джина, Пешко е много доволна от някаква Цветкова, тя е УНГ и работи и с хомеопатия.

Ели има и конюктивит, зарази се от кака си.

# 95
Ели има и конюктивит, зарази се от кака си.
Капи Тобрин/Тобрекс и кърма.

Те па как не се спряха да си пълнят страниците с тризнаците. Грета, от Общината как им помогнаха?

# 96
На Яна и капах някакво с антибиотик ципрофлоксацин - Цилоксан се казва - за очи и уши  Crazy
На второто капане се оправи, обаче трябваше да продължа цели пет дни  ooooh!
Сега като я почна Елена се чудя няма ли Яна пак да я почне, голям купон!   Crossing Arms

# 97
На Яна и капах някакво с антибиотик ципрофлоксацин - Цилоксан се казва - за очи и уши  Crazy
Че то широкоспектърно, що са й го изписали  Thinking Бе важното,че е минало. Няма да я повтори.Най-много теб да хване.

# 98
Деси,и аз съм ги капала на Ивайла.Наистина се капят 5 дена нищо,че симптомите изчезват.И в яслата така ми казаха. Даже май 10 дена не ходи тогава.Упорито нещо е тоз конюктивит. Иначе и на мен ми казаха за тази Цветанова че лекува с хомеопатия,но вече не знам кое е по-добро  newsm78
Мира,този път почти нищо не съм й давал,защото само веднъж вдигна над 38.5. Тогава й дадох някакъв сироп,мисля  нурофен.Но за температурата и аз си мисля,че ако не е над 39 не е страшно,нали точно тя убива вирусите и затова не трябва да се сваля принудително.Поне аз така съм чувала и чела. А иначе като беше с шарка и постоянно беше над 39 градуса я вкарвах в легена с хладка вода и само това помагаше,иначе ни свещички,ни сиропи сваляха.Поне не бързо. Другото е с оцет,но Ивайла не дава да й го доближа до краката и ръцете - само да усети мокро почва да се мята и да пищи. Но ако можеш да я излъжеш пробвай с хладна баня.Но пак при по-висока Т. За частен в Ависа или Мира Стоянова или имаше една лекарка с Л,ама хайде де като ми изчезна името й.Май Ликова беше,но не съм 100 % сигурна,нещо подобно.

# 99
Цветкова, не Цветанова, ако и аз не съм изфирясала и не греша.

# 100
Абе,да,за една и съща става въпрос.Аз съм объркала името,но знам коя. Личната не ми я препоръча обаче  Confused

# 101
Джина, на теб първо да отговоря  Laughing Ходя при Юри Николов.
Днес пак съм при него. Никакво подобрение нямам, че и по-зле ми е гърлото. Вече като говоря и ми пада гласа. А като се храня все едно бръснарски ножчета гълтам  Tired

Валя, ходи се колкото пъти си искаш седмично.

Номадка, какъв аватар само...като женски полов орган  Crazy

Мога ли да отида в Метро с количката?

# 102
Смееш ли да не ми отговориш Simple Smile Пак ще те набедя в дискриминация  Laughing Дано се подобриш вече. Ти тук зад Централ ли ходиш? Аз колкото пъти отида в тази клиника все заключено  newsm78

# 103
Никакво подобрение нямам, че и по-зле ми е гърлото. Вече като говоря и ми пада гласа. А като се храня все едно бръснарски ножчета гълтам  Tired

Че къв бе тоя фарингит? Алтернативно леченийце някакво няма ли?Дано не прибягвате до онази процедурка  Peace
За Метро-май може вече.

И да се допълня-а пушиш ли? Не вреди ли повече?

# 104
Цветкова, не Цветанова, ако и аз не съм изфирясала и не греша.
Цветкова...засега съм доволна от нея....без излишно д апредписва антибиотици....педиатърката ни естествено, че точно това направи - антибиотик, при все, че Радост е с вирусна ангина...е ми този път стиснахме зъби и пробвахме другия вариант.....то антибиотици, антибиотици, ама чак пък толкоз....то ангини, ангини, ама чак пък толкоз......от началото на година всеки месец - т.е. 6 ангини, 2 от които гнойни...е, няма пък да дам да й  вадят сливица.....

Общи условия

Активация на акаунт