плацента инкрета...страх ме е

• 103 507
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 510
Поли, миличка - ти само дръж фронта. Ще направим всичко възможно, за да ти помогнем  hug hug hug

Целувки на малкия сладкиш Иван и на бебчето-фъстъче  newsm51

# 511
  • София
Мила Поли, силни  Hug и от мен! Вярвам в добрия край на твоята история!  Hug

Момичета, пуснах сайта на Поли в социалната мрежа свежо.нет. Ето самата новина: http://svejo.net/home/link_summary/366079-Da-pomognem-na-Poli-i- … jiveqt-?feature=6

Моля да влезете и да дадета положителен вот за новината. Така тя ще се появи на 1ва страница на www.gbg.bg и много хора ще я видят!

# 512
  • Варна
 Hug Hug Hug на всички които пишат тук.

Ще направя всичко по силите си,да разпространя новината.регистрирах се във фейсбук,разпращам сайта на познати..ще преведа колкото парички мога.

Поли,всичко ще е наред мила.Вярвай,всички сме с теб Praynig  bouquet Hug

# 513
Поли,дръж се!Сред токова много позитивни хора се вижда светлина в тунела. PeaceВсеки от нас ще помага както и с каквото може Peace
Ти само се старай да си спокойна и да си почиваш,всичко останало остави на добрата воля на Господ. Praynig
Наистина,много обикаляне и нерви ти се събраха в последните седмици.Опитай да си почиваш повече,че много се притеснявам. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 514
 Praynig Кураж мила майчице! Всички са с теб! Ще помагаме както можем!

# 515
А дали трябва медиите да научат и разпространят случая? Например бТВ? Ще навреди ли това по някакъв начин?

# 516
Поли, сега видях снимката ви в svejo.net - големи сте сладури!

Моля те, повтаряй си непрекъснато, че ще си добре и плацентата ще спре да разраства извън матката. Психическата нагласа е от голямо значение и помага, изпитала съм го. Почивай си.

Света Богородичке, положи ръка на това семейство, помогни им в бедата  Praynig Praynig Praynig

# 517
А дали трябва медиите да научат и разпространят случая? Например бТВ? Ще навреди ли това по някакъв начин?

Без медии, Полина го каза ясно  Peace

# 518
За д-р Духовников от Шейново съм чувала, че е ненадминат в сферата професионалист. Бих се допитала и до него, и до други лекари. Желая ти безпроблемно справяне със ситуацията, сигурна съм, че всичко ще се оправи. Ще се включа и аз в събирането на средства, ако всички са единодушни, че не могат да дадат положителни прогнози за операцията. Hug   bouquet
Медиите със сигурност биха могли също да помогнат много, но всеки си знае за себе си, извинявам се, че не съм изчела всичко.

# 519
  • ул. "Мечтание"
Предлагам на сайта и в описанието на групата във Фейсбук да се пише колко парички са събрани до момента и колко още трябват (и да се обновява през някакъв период от време). Мисля, че подобно инфо ще е от полза.

# 520
Много ви благодаря за подкрепата!!!!

Баща ми си е наумил за медии, нали е журналист цял живот, адски ми е неудобно да ме изтъпанчат пред цяла България..И веднага БГ лекарите ще скочат в желание да помогнат и аз ще излезна претенция на финала, как мислите, има ли резон в подозренията ми?

# 521
И аз ще преведа парички.
Мисля, че ако по медиите се каже, че искаш в чужбина да бъде извършена операцията ще се намерят 100 доктора, които да кажат, че и те са подготвени за такава операция.Това ще бие по егото им несъмнено.От друга страна пък страшно много хора биха разбрали-и такива, които нямат достъп до интернет.А ние търсим това-колкото се може повече хора да се запознаят с проблема.
Разбира се решението е в твоите ръце Поли  Hug

# 522
  • ул. "Мечтание"
Според мен да не намесваме медиите. Ще го превърнат в един ужасен фарс и по-скоро ще попречат според мен.
Относно това, колко хора ще разберат, основно от нас зависи, да го предаваме от човек на човек ми се струва по-ефективно. Честно да си кажа, ако бях го чула по телевизията най-много щях да си помисля "Тая пък..." и да превключа канала! (Поли, надявам се няма да ми се обидиш Blush)

# 523
Предвид голямата сума, която трябва да се събере за отрицателно време, мисля че не е лошо да се включат и медиите. А нашенските лекари не могат да имат никакви претенции, защото просто не са виждали подобно нещо.

# 524
Много ви благодаря за подкрепата!!!!

Баща ми си е наумил за медии, нали е журналист цял живот, адски ми е неудобно да ме изтъпанчат пред цяла България..И веднага БГ лекарите ще скочат в желание да помогнат и аз ще излезна претенция на финала, как мислите, има ли резон в подозренията ми?

Според мен трябва да си следваш начертания план, а парите ще се съберат, всички ще се погрижим за това.
Не знам, и мен ме е страх какво ще стане, ако изведнъж българските АГ-величия се почувстват настъпени по егото.
Димитров, дето ти се беше подигравал, че ще ходиш в Германия, той що не пое отговорност за теб? Пф.

Макар че това пък не може по никакъв начин да те отклони от плановете ти, каквото и да направят.

Писах в блога ми, ще разказвам на всички. С теб сме  Hug

Общи условия

Активация на акаунт