плацента инкрета...страх ме е

• 103 515
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 375
Няма да стане много бързо дарителската, защото искат мъжа ми първо да говори с юристите на банката, после ще разгледат случая и тогава. Сега един познат от ОББ ще види какво може да направи в тяхната банка.

# 376
Последно,по горната сметка ли да внасяме?
Поли, Hug

# 377
Според мъжа ми може да има вариант да стане и с някаква немска застраховка, която да покрие поне част от сумата, утре и това ще се провери, охх, само да устискам една седмица без фалове...

# 378
Момичета, хайде да направим страница и във фейсбук, за да се намерят колкото се може повече хора, които да помогнат.
Мисля да пусна линк към тази тема и в един друг форум. Поли, ако разрешаваш разбира се.

# 379
разрешавам аз..то ако не сте вие нямаше изобщо да стигна до Берлин, така че....незнам какво да кажа повече

# 380
И все пак - едно писмо до Нова, БТВ няма да навреди! Вижте само колко бързо се събраха парите за малкия Горан.
Подкрепям всичко друго  Peace

# 381
Не знам само как се прави група във фейсбук. Моля някой, който е по-наясно да се заеме или да ми каже как става.

# 382
  • София
Аз ще пратя парички още сега, пък после и на другата. Момичета, мисля, че данъчните до 1000 лв. няма да се усетят, така че почвайте да пращате и да разпращате темата.

# 383
Имам идея.

Ами ако екип лекари от Берлин идва в София за операцията? Славчев ако ги покани? Хем и той ще може да се учи (е, това не бива да му се казва в прав текст). Разходи пак ще има, разбира се, но по-малки. Остава риска от покървяване преди термина за операцията....

# 384
Според мъжа ми може да има вариант да стане и с някаква немска застраховка, която да покрие поне част от сумата, утре и това ще се провери, охх, само да устискам една седмица без фалове...

Не, няма как. Всяка застрахователна компания ще откаже да те застрахова, предвид състоянието ти. Никоя компания няма да се съгласи да те осигури срещу няколко стотин евро когато се знае със сигурност, че ще имат няколко хиляди евро разходи по теб.

# 385
Здравей.

Няма никакъв проблем да си откриеш дарителска сметка. Не ти трябват никакви юристи за тази цел. Дори сегашната може да превърнеш в такава, като подпишеш анекс, който променя начина на ползване. Ако ти не можеш да отидеш до банката, това може да направи мъжа ти с изрично нотариално заверено пълномощно. Ето един такъв договор - http://img9.imageshack.us/img9/2195/dogdarenie.jpg

Обърни внимание на точки 3 и 6.

Също така, не ти трябва никакво разрешение от никого, за да набираш средства за лечение. Не стига, че не ти помагат, ами ще им се молиш да ти разрешат да се молиш.

Тормози Здравната каса за финансиране. Както изобщо не подценявай силата на медиите.

Ако има още нещо да помагаме - казвай.

BG55 FINV 9150 10BG N 0(нула) KR YC това е сметката ми
За европейската здравноосигурителна карта ще подам документи утре, казаха, че ще стане за месец, дано има и по бърз вариант, но тя не облекчава с нищо сумата...
Депозита който искат е 60 000 евро.  Мамунката е отправила запитване към тях за повече конкретност за крайната сума, но те чакат анамнезата от лекаря, който ме гледа , за да могат да изчислят.  
Сега виждам, че тя вече се е включила с разяснение  Hug

# 386
Поли, колко време остава до операцията? Кога трябва да се направи?

# 387
  • София
Преведох парички! Името на Поли е Полина Иванова Василева.

# 388
Не, няма как. Всяка застрахователна компания ще откаже да те застрахова, предвид състоянието ти. Никоя компания няма да се съгласи да те осигури срещу няколко стотин евро когато се знае със сигурност, че ще имат няколко хиляди евро разходи по теб.
днес по радиото казаха, че някакво БетрийбсКК в Кьолн иска още по 8? на пациент на месец, защото имали 14 мио разходи по 2-ма пациенти (някакви специални инжекции, струващи към 25 000 им биели едва ли не всеки ден) последните 2 години... та съветът беше, ако не искаш да ги плащаш, може да прекратиш договора с тая ЗК и да отидеш в друга, която е задължена да те вземе, независимо колко си болен. Консултантката каза, че дори тея двамата скъпоструващи пациенти могат да се откажат от тая ЗК и да отидат в друга и тя е задължена да ги вземе.

но може да има разлика между теория и практика  Rolling Eyes

# 389
Писах в другата тема,но тук по-бързо идват новините.Още веднъж успех на Поли.Вярвам и се моля всичко да бъде на ред Praynig

Общи условия

Активация на акаунт