плацента инкрета...страх ме е

• 103 487
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 585
Поли, говорила ли си с хора от http://www.save-darina.org/?
Сега разговарях с моя позната, която се занимава с една фондация. За съжаление те като организация не могат да помогнат веднага, но ако си съгласна могат да организират някакво събитие за събиране на средства. Тя ме посъветва да се обадиш на телефоните в сайта http://www.save-darina.org/- имали много опит с държавните институции. Дано да могат да помогнат и финансово.
Продължавам да агитирам познати, а ти само се дръж. Сигурна съм, че с общи усилия ще се събере сумата. Ако си съгласна за събитие, ми пиши на лични.
Много целувки и стинати палци. Целувки и на цар Иван  Hug

Това ми се струва много добра идея.Ако можем бързо да организираме нещо може и в няколко града да бъде-София, Варна, Пловдив....

# 586
  • София
Новината вече е на 1ва стра на www.gbg.bg! Дано повече хора я видят и помогнат!

# 587
Новината вече е на 1ва стра на www.gbg.bg! Дано повече хора я видят и помогнат!

Дано Peace Peace Peace
Поли стискам палци и се Praynig за вас

# 588
  • Манчестер
Чета темата от самото начало, без да съм коментирала до момента.
Естествено,че се моля за Поли и бебето и ще помогна финансово.
На мнение съм, че това което може да се направи тук от интернет, няма въобще място за сравнение с това, което може да се постигне от медиите само с няколко репортажа.Преди да се изказвате така крайно, помислете за това колко хора ще прочетат в интернет и колко е гледаемоста на едни новини например.Въобще има ли смисъл да се сравняват двете неща?Да не говорим, че държавата ни също трябва да бъде запозната със случая и да поеме случаят.И не мислете, че нещата са чак толкова тромави.Не са.Понякога нещата наистина се случват.
Поли, решението за медиите си е изцяло твое и въобще не налагам мнение като някои по-горе разписали се потребителки.Просто в този момент е добре да се мисли трезво, защото в крайна сметка нямаш какво да губиш от една публичност.

Подкрепям  Peace с две ръце . Че тя е с единият крак, в медийното пространство. Има сайт , има специална тема в Facebook, сега и на първа страница в БГ Свежо, отделно че целия форум и около форума всичко гръмна  Peace. Остават само телевизиите  Thinking. Така много повече хора ще разберат, и сумата ще бъде събрана за отрицателно време  Peace Винаги когато се даде гласност на даден случай, всички включително и политици се втурват да помагат Peace. Не съм видяла случай, разгласен от медийте да има обратни последици Peace.
Поли , решението е твое, но моля те помисли добре Hug

# 589
  • София
Поли, имаш и моите стиснати палци  и подкрепа за теб и цялото ти семейство!!!

Прочетох цялата тема от снощи, когато я пуснаха в отчетните, но не разбрах едно.Направи ли консултация със Славчев?И той какво ти отговори? Защото не знам дали има някой друг гинеколог в Бг с втора специалност урология.Освен това има специализация и в кардиохирургията, както и разни операции, които той е измислил като метод.Дори да не може да ти помогне в случая, със сигурност би те насочил и би ти дал съвет.Той е малко странна птица, ходи със собствени средства на разни семинари, обучения и т.н.Особен е ,но си мисля, че би се опитал да ти помогне, дори и само със съвет.

# 590
 EliG, не се съмнявам никак във възможностите на др. Славчев, знам , че  е много добър и в понеделник, вторник ще може да ме види. Тук опира и до неонатологични услуги, каквито в БГ все още няма. Така или иначе, ако не заминем в понеделник, ще се консултирам с др. Славчев за мнение и напътствия Peace

# 591
  • София
Да,права си,  неонатологията в Германия със сигурност е много по-добра, в това не се съмнявам никак.

Господ да е с теб и твоето малко бебче!!!

# 592
Аз подкрепям напълно идеята за медиите  Peace
И нашата държава малко да помогне,а не само да краде  Naughty
Толкова големи фирми има,какво са 100 000 хиляди лева  ooooh!
Утре ще ида да дам пари в сметката

# 593
Поли, кураж! За теб, за роденото и нероденото ти дете, за съпруга и семейството ти!
Моето семейство ще помогне с каквото може. От теб искаме само да си силна!
Лек полет в Понеделник и много здраве за теб и бебето!

# 594
  • ул. "Мечтание"
Поли, когато заминете понеделник ще има ли кой да ни държи в течение?
Аз сън няма да мога да спя, да чакам новини!  Embarassed

# 595
Момичета,всички,които пишете и следите темата  Hug Hug HugЩом сте тук,значи ви пука. Hug
Но искам да помоля(заради спокойствието на Поли)да не насърчаваме момичето към медиите.Нека уважим избора и.Не искам никой да засегна,но се опитвам да се поставя на нейно място...и четейки съветите се чувствам объркана.Нека не нажежаваме допълнително ситуацията.Момичето е много притеснено и уплашено-ние също Rolling EyesДа помогнем с предод по сметка и виртуална прегръдка.Това е най-важно за момента Peace
Четейки постовете на Поли оставам с впечатление,че момичето вече е решило какво да предприеме.
Дано всичко мине по ноти Praynig

Предполагам,че Мамунката ще ни информира за Поли Thinking

# 596
Разбира се, че ще ви информираме, лап топа ще е с мен, как иначе - нали трябва да има прозрачност за сметки, вноски  Hug

# 597
Разбира се, че ще ви информираме, лап топа ще е с мен, как иначе - нали трябва да има прозрачност за сметки, вноски  Hug
Поли,ше го носиш,за да ни зарадваш,а не да ни даваш отчети Grinning

# 598
  • ул. "Мечтание"

Страхотно!  Hug

Днес трима мои познати откликнаха на призива ми и казаха, че са изпратили парички!  Heart Eyes Аз също ще се опитам утре да стигна до банката и да пратя някой лев! Сигурно и други има, които не са ми писали.

Миличка, ще успеем, ще съберем нужните пари! И след месец и нещо - два ще ни зарадваш с новината, че всичко е наред, ти и бебчо сте добре и е минало по възможно най-добрия начин!   bouquet

# 599
От вашите уста в Божиите ръце  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт